![]() |
günün sözü
guller guzeldir dikeni acitir derler neden
acitsinki tutmasini bilince eller!!! |
günün sözü
onu beklersem ben ölmem ki...
|
günün sözü
dünyada ölümden başkası yalan....
|
günün sözü
herkese çalıstıgının karşılıgı vardır (ayet-i meal)
|
günün sözü
MİZANSIZLAR,İMANSIZLAR,YÖNSÜZLER,
TARİHİNE ÇAMUR ATAN DÜNSÜZLER, ÖZÜ BELİRSİZLER,KÖKTEN DİNSİZLER, ASLIMIZI, SOYUMUZU NE BİLSİN? |
günün sözü
H!Ç B!R$£Y YAPAMIYORSAN K£ND!N OLMAYI D£N£... ;)
|
günün sözü
bir çığlıktı yalnızlığım,,,,hepiniz mi sağırdınız?
|
günün sözü
maşallah aramızda pek cok insan o kadar güzel sözler yazdıkiş dayanamadım bi tanede ben yazim dedim
DOSTUNUM DİYENLER KAYBOLDU GİTTİ O SEVGİLER BÖYLECE BİTTİ ÖMRÜMÜN ÜSTÜNDEN SENELER GEÇTİ YİNEDE KİMSEYE YARANAMADIM.. !! |
günün sözü
SISKA Bİ DOSTUM OLAÇAGINA ,ASLAN GİBİ BİR DÜŞMANIM OLSUN ;D
|
günün sözü
''Hayatımsın CümLesinde GizLi özne sanmıştım Kendimi..."
|
günün sözü
Bir körün parmak uçları kadar hassasına az rastlanır kalbin....
|
günün sözü
Nimet gaflet verir, şükürse uyanıklık; sen padişahın şükür tuzağıyla nimet avlamaya bak. Hz. Mevlâna Muhammed Celaleddin-i Rûmî (k.s.) |
günün sözü
Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu dogru yap... !
|
günün sözü
Peki bekçileri kim bekleyecek??
|
günün sözü
b£N bİttim şimDi Sıra s£nd£ :-X
|
günün sözü
Biz alıştık Avrupada kupa görmeye...
Sıra sende Fenerbahçe... Bulgaristanda Yayla kupası varmış... Hadi Fenerede bi alkış.... ;D ;D |
günün sözü
"Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. |
günün sözü
Alıntı:
Yok ZerRe Teselli ne GüLüşte nE BakıŞta.. |
günün sözü
Ta$ oLsan diLe geLirdin.! İ$te öLe sewmi$tm.. Susacak kadar biLe yanımda deiLmi$sin, Geç Fark ettim...
|
günün sözü
Hepimiz bu dünyaya misafir olarak geldik,vakit dolunca ait olduğumuz yere döneceğiz....
|
günün sözü
M. Perno:Şu halde yeni Türkiye'nin siyasetinde dine aykırı hiçbir temayül ve mahiyet olmayacak demek?
Atatürk: "Siyasetimiz dine aykırı olmak şöyle dursun, din bakımından eksik bile hissediyoruz." |
günün sözü
Okumak insanı mükemmele ulaştırır, konuşmak düşünce hızını artırır, Yazmak ise dakikleştirir.
Bacon |
günün sözü
yağmurlardan sonra büyürmüş başak
meyveler sabırla olgunlaşırmış bir gün gözlerimin ta içine bak anlarsın ölüler niçin yaşarmış... s.karakoç |
günün sözü
Alemde ne var ki aşktan özel
Beyhude nefes tüketme şair Bitmez diyerek sarıldığın Ömer Bir sade fasıldır aşka dair.......... |
günün sözü
Yeminler etsen
Allah biliyor desen İçini görüyorum Sana güvenmiyorum..... |
günün sözü
bir şapka bir eldiven bir maymun ve inkılap!.....
|
günün sözü
Asil olan Insan bir trenin ve ya ucagin bütün hususiyetlerini bildigi halde ,ona binmezse maksudu olan menzile vasil olamaz Bir trene veya ucaga te$bih edebilecegimiz bu kainati fenlerin tarifi vechiyle anlamak i$ bitmiyor. Mesela ona binebilmek ve cennete gidebilmektir. Onun yolunu da Cenab-i hak, peygamberler, ( aleyhisselam ) ve kitaplariyla bizlere tarif etmi$tir.bu tarifi bildigi halde yola cikmayan insan da maksuduna ula$amaz. Asil olan yola koyulmak ve adim adim menzile yakla$maktir. Mehmet Kirkinci |
günün sözü
[color=purple]
AŞK,DAVAYA BENZER,CEFA ÇEKMEK DE ŞAHİDE;ŞAHİDİN YOKSA DAVAYI KAZANAMAZSIN Kİ!....... MEVLANA... |
günün sözü
KADININ KALBİ MEZAR GİBİDİR GİRDİMİ ÇIKMAZ.
ERKEĞİN KALBİ DÜKKAN GİBİDİR GİREN ÇIKAN BELLİ OLMAZ |
günün sözü
Alıntı:
|
günün sözü
Milletin Eline Kalem Verdik Şekil Çizmeye Başladılar,Ama Unuttukları Birşey Var,Silgi Hala Bizde
|
günün sözü
Alıntı:
|
günün sözü
Bizden bugün İslam, yeniden bir doğuş
ister Hissiz yaşayıştan, ebedi kurtuluş ister. Ali Ulvi Kurucu |
günün sözü
Bazen kaybolurum zerre içinde Bazen dünya tek başıma dar gelir |
günün sözü
ZAFER İNANANINDIR VE ZAFER YAKINDIR.
|
günün sözü
HAKK GELDİ...
BÂTIL ZAİL OLDU.. ZATEN BÂTIL YOK OLUP GİTMEYE MAHKUMDUR..... |
günün sözü
Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker
Gökten ecdad inerek o pak alnı öpse değer Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i Bedr'in arslanları ancak bu kadar şanlı idi...... Mehmet Akif ERSOY ;) |
günün sözü
Ey ızdırap!Anladım ki her şey seninle...Sen;hakka giden yola vesile
|
günün sözü
Bu adaletin gözü hakkaten körmüş!!!.....
|
günün sözü
Kimse görmek istemeyenler kadar kör olamaz
|
All times are GMT +3. The time now is 13:58. |