![]() |
1-22:22
2-E.Ahmet Özcan 3-16 Yengeç 4-Hayır 5-Hayır 6-Ayran 8-(1) 9-Rap, Türk Sanat Müziği, Klasik Müzik 10-Karanfil,Gül 11-Münakaşalı 12-Beyaz,Turuncu 13-Hak ettiğim yerde 14-Sevmek gönül işidir. 15-Aile 16-Bursaspor 17-Kur'an 18-Var 19-Yaptığımız Hataları 20-Bugün ne yapacağım 21-Kibir 22-Kimseyi seçmezdim.Çünkü seçsem de o yine benim. 23-Bu ülke hepimizin ! 24-crd 25-Formula 1 26-Edepli 27-Türkçe,Osmanlıca,İngilizce 28-Carpe Diem ! 29-Okul(Lise) |
1-Saat kaç ? 14:54
2-İsim? Hatice 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 15-ikizler 4-Dövmen varmı ? Asla 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Hayır 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? coca cola 8-Tercih ettiğin rakam ? 5 9-Sevdiğin müzik türü? rock. 10-En sevdiğin çiçek ? kaktüs 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? laubali muhabbetler 12-Sevdiğin renkler? Siyah,turkuaz 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Başbakan olarak :karizmatik: 14-Aşık mısın? Hayır.Ama geçen yaz fena halde olmuştum :) 15-Ailenle misin, tek mi? Ailem ile 16-Tuttuğun takım ? Galatasaray 17-OLmazsa olmazın ? Değerlerim. 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Müzeyyen,Yüksel.Tabi arkadaş denilirse :) 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? dünyayı değiştirmek isterim ben :) 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Rüyalarım 21-En nefret ettiğin hareket? El şakaları 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Tayyip Erdoğan veya bir Osmanlı padişahı :) 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Keşke beni bilsen.. 24-Takma adın ? Yok :) 25-En sevdiğin spor? Futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Kişiye göre değişiyor 27-Konuştuğun diller? Anadilim,çok azda ingilizce ve fransızca 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Rica ederim :) 29-İş , Okul? Öğrenci-İletişim meslek. |
1-Saat kaç ? 17:15
2-İsim? mustafa 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 18 oğlak 4-Dövmen varmı ? yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? yok 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? farketmez 8-Tercih ettiğin rakam ? 6 9-Sevdiğin müzik türü? farketmez 10-En sevdiğin çiçek ? gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? gereksiz 12-Sevdiğin renkler? yeşil 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? bilmiyurum 14-Aşık mısın? yok 15-Ailenle misin, tek mi? ailemle 16-Tuttuğun takım ? gs 17-OLmazsa olmazın ? yok 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? var 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? iş 21-En nefret ettiğin hareket? gereksız hareket 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? başbakan 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? hiç bişe 24-Takma adın ? eno 25-En sevdiğin spor? fotbul 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? hiçbiri 27-Konuştuğun diller? kürtçe türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? dün slm vermedin kişi bugün seni muhatap almıyursa suç sende 29-İş , Okul? ilk okul dipluma alıp terk şimdi inşaat ustayım __________________ |
aynen evet
:güzel: |
1- Saat: 12.15 Bu sorunun burada ne anlamı var ?
2 -Süleyman Sırrı Sözal - AkForumdaki rumuzum sss Milliyet blogdaki KUR'AN'A DÖNÜŞ isimli köşemin rumuzu DOĞRUMU 3 - Yaşım: 64 Burcum: Oğlak 4 - Dövmeyi anlamsız buluyor ve kötü bir batı özentisi olaraak yorumluyorum 5 - Hayır 6 - Sade gazoz 8 - 66 ( 7. sıra neye atlandı ? ) 9 - Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği 10 - Zambak 11 - Tek taraflı fikir ileri sürmeden dinleme 12 - Lila - siyah - beyaz 13 - Daha çok okumuş - daha çok yer görmüş kişi 14 - Evet, Allah'a 15 - Ailemleyim 16 - Eskişehirspor 17 - Anlamlı ve sıradışı bir hayat 18 - Apdullah Çimiçim - Kütahya'da 19 - Geçim derdinden uzak aylar, yıllar 20 - Milliyet blogdaki köşemde o gün ne yazacağım. 21 - Samimiyetsizlik 22 - Kendim olmaktan memnunum. 23 - Bu amaçla buradayım 24 - seküp - İsmimde 3 S harfi olduğu için öğrencilerim taktı 25 - Yürüyüş 26 - Açıksözlü 27 - Türkçe 28 - Allah 29 - Emekliliym |
sıvas da bulunan ak bayan gençlerın temsılcısıyım. şimdı sorcaksınız akgençlık bayanları feminılıtemı oluşturuyo diye.asla ve asla eşitliğı en barız temsıl eden bır gubuz şehrımızde. ılerleyen gunlerde benı daha ıyı tanırsınız umarım
|
Alıntı:
|
10,05
ugur yıldız 23 başak hayır evet meyve sularını tercih ediyorum 7 türk halk müziği paptya cinsellik beyaz sarı yesil kamil insan olmak isterim evt ailemle es-es ailem burak mustafa ön yargımı yıkmak yeni gün yeni başlangıç soğuk bakışlar yine kendimi her sey seni anlatıyo yok yüzme orta hal orta ingiliz ce az almanca:) allah razı olsun İş |
1)15:17
2)cuma 3)yaş 18 burcum başak 4)tövbe tövbe:) 5)sayılmaz 6)tat olarak coca cola istek olara cola turka diyelim 8)3 9)türkü 10)gül 11)dedikodu 12)mavi_siyah 13)Allah ıslah etsin diyorum 14)hayır 15)yatılı kalmak tek oluyo heralde 16)galatasaray 17)futbol 18)alakasız olmuş sanki biraz:) 19)Ülkemizdeki islama bakış açısını tabi ter olanlarınkini:) 20)bugün nolacak 21)yok 22)Hz.Hamza 23)kişiye göre değişir 24)yok 25)futbol 26)zamanla tanırsınız belki 27)Türkçe okulda öğrendiğim kadarıyla ingilizce almanca:) 28)Allah 29)Savaştepe anadolu öğretmen lisesi |
Alıntı:
|
1-11.08
2-Kadir 3-17 İkizLeR 4-Yok 5-Hayır 6-Malesef coca cola . 8- 9 9-Rap-İlahi 10-Papatya 11-Saçma sapan ellerinde herhangi bir sebep yokken ak partiyi suclamaları,hakaret etmeleri sevmediğim muhabbetlerdir ki yanımdada bunları soyleyebilecek pek yoktur. 12-Sarı-Lacivert 13-İnşallah Allah yolunda dinime devletime yararlı her durumda olmak şereftir. 14-Evet 15-Ailemle 16-Fenerbahçe 17-Bilgisayarım-Seccadem 18-Var 19-Çevremde ki dinine sadık olmayan insanların düşünce ve zihniyetlerini değiştirmek isterdim. 20-Saatin kaç olduğu :) 21-Ukalaca yapılan her tavır hosuma gitmez. 22-Mahmud Efendi Hazretleri. 23-Başbakanım seni seviyorum. 24-kakadir99 25-Futbol 26-Açık sözlü 27-Türkçe 28-Aynen. 29-Okul |
1-13.07
2-İsim? 3-18,Başak 4-Yok 5-Evet 6-Hiçbiri 8- 4 9-Birçok türden dinlerim 10-Papatya? 11- Kimseye faydası olmayan sohbetler 12-Pembe beyaz siyah 13-İyi :) 14-Evet 15-Ailemle 16-Galatasaray :güzel: 17-Ailem 18- mmm ... 19-mmm... 20-Geç kaldım mı :) 21-Bir lafın başını getirip sonunu getirmeyen insanların yaptığı hareket.. 22-Sanırım öyle biri yok 23-Damn you 24-Für 25-Futbol 26-Açıksözlü 27-İngilizce 28-iyidir iyi 29-Boğaziçi üni. Batı Dilleri ve Edebiyatları __________________ |
1-21:23
2-Esra 3-18, boga 4-hayir 5-evet 6-meyve suyu :) 8-3 9-sözü anlamli olsun da fark etmez 10-Papatya 11-dedikodu 12-sari-lacivert :) siyah ve yesil 13-umarim etrafimdaki insanlara yararli isler yapan biri olurum 14-evet 15-ailemle birlikteyim 16-Fenerbahce 17-kitaplarim ve cep telefonum 18-kardesim olarak gördügüm insan.. istanbulda yasiyor. 19-bazi insanlarin gözünü acmak ve onlari hak yoluna yöneltmek.. 20-biraz daha uyuma sansim var mi acaba? 21-kibirlilik 22-Hz.Fatima 23-bilmem 24-s-ra 25-futbol 26-ikisinin ortasi.. yerine göre hareket etmeyi seven biriyim 27-almanca, ingilizce, fransizca ve tabi ki türkce 28-insallah 29-okul- berlinde siyasi bilimler ögrencisiyim... |
1- 01:41
2- Onur 3- 23 Balık 4- Hayır 5- Evet 6- Pepsi 7- 7 8- Müzik Ayırt Etmem (Hip-hop rap harici) 9- Nergiz 10-Ukala sohbetler 11-Yeşil ve kırmızı 12-Sİyasetin içinde görüyorum 13-Evet 15-Tekim 16-Galatasaray 17-Sigara 18- 19-Ülkenin tarihindeki tüm haksızlıkları 20-Ailem 21-Küfür 22-Asr-ı Saadet Döneminden ehlibeytten birisini 23-Her istediğimi söyledim 24-Tek ismim var 25-Yüzme 26-Hem utangaç hem açık sözlü 27-Türkçe, İngilizce, Kürtçe 28-Zaruretten Mefhun Doğmaz 29-Yaşar Üniversitesi/İşletme |
MERHABA
YALOVA ALTINOVA:güzel:
|
Ben buyum
1-Saat kaç ? 23,00
2-İsim? Mehmet 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 50 ,Burcu sevmem 4-Dövmen varmı ? Allahin verdigi benim olmayan bir bedeni cizdirmem bile. 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Asik lik sevmesini bilmeyene ayittir. 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? icinde alkohol ve bagimlik yapan seylerden uzak dururum. 8-Tercih ettiğin rakam ? 001 9-Sevdiğin müzik türü? Türkce her cesit Müzik 10-En sevdiğin çiçek ? GÜL 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Dedikodu,fetfa vermek. 12-Sevdiğin renkler? Günes-Gök kusagi renkleri. 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? 50sene öncesi gibi 14-Aşık mısın? Hayir sevmeyi, saygi yi bilmeyen asik olur. 15-Ailenle misin, tek mi? Mutlu evli 16-Tuttuğun takım ? Türkiye milli takimi 17-OLmazsa olmazın ? islamin 5 sarti 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Garip Babam,ve Kardesim 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? hic bir seyi ,Allaha karsi gelmek istiyen deyisiklik ister. 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Sükretmek,Uyurken aldigim bedava nefesime sükretmek,yasamak icin yeni bir günün basladigina Sükretmek. 21-En nefret ettiğin hareket? Basbakanimiza yapilan Hakaretler ve Saygisizliklar 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Düsünmek bile hata yaratana saygisizlik 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin?insanlarin yüzüne konusmak ,hatalarin anlasmazliklarin ortadan kalkmasi demektir. 24-Takma adın ?Günaha girmekden korktugum icin takma isimim yok. 25-En sevdiğin spor? kosmak,valeybol,yüzmek 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Acik sözlü 27-Konuştuğun diller? Almanca,Türkce, 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Elhamdülüllah 29-İş , Okul? is |
1-13.50
2-isa 3-06-06-1974 4-dövmem yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? evet 6-tabiki kola turka 8-3 9-sanat 10-lale ve gül 11-insanların arkasından konuşmak 12-yeşil 13-yönetici 14-eşime 15-ailem 16-gs 17-araba 18-var 19-kötüleri ,savaşları,iyi olmayan her şeyi 20-bu gün allah için ne yapabilirim 21-küfür 22-başbakanımızın danışmanı :) 23-söylenecek o kadar şey varki hepsi sığmaz 24-yok (lakap kullanmıyorum kullanılmasınada karşıyım) 25-ralli 26-yerine göre utangaç (saygı duyduğum kişilerin yanında hata yaptığımda) yerine göre açıksözlü (dinim, devletim, ve partim söz konusu olduğunda 27-ana dilimiz türkçe 28-selamün aleyküm (sık kullanıyorum yaygınlaştırmamız gerek) 29-14:09 30-çalışıyorum 12- |
1-Saat kaç 15:00
2-İsim: halil ibrahim 3-Yaşın kaç ve burcun ne : 20 başak 4-Dövmen varmı ?hamdolsun yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu?: evet 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? hepsi 8-Tercih ettiğin rakam ?bir(1) 9-Sevdiğin müzik türü? tsm 10-En sevdiğin çiçek ? kasımpatı :D şaka tabi sümbülü severim 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? malum muhabbet 12-Sevdiğin renkler? siyah yeşil kahverengi sarı mor pembe 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? çalışan üreten ve insanları seven biri olarak görüyorum 14-Aşık mısın? hayır 15-Ailenle misin, tek mi? ailemleyim 16-Tuttuğun takım ? kayserispor 17-OLmazsa olmazın ? dinim ailem devletim ve kendi değerlerim ha bide kitaplarım 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? var 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? kendimi (nefsimi) 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? yemek 21-En nefret ettiğin hareket? sere serpe oturulması 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? babamı 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? kişiye bağlı 24-Takma adın ? yok 25-En sevdiğin spor? vahşet içermeyen tüm sporları severim 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? orta halli 27-Konuştuğun diller? türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? dinsiz felsefe hakikatsiz safsatadır. 29-İş , Okul? iktisat okuyorum |
1-Saat kaç ? -16:07
2-İsim-Yavuz 3-Yaşın kaç ve burcun ne-20 Koç 4-Dövmen varmı-Hayır 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu-:ağla: hayır 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı-İçim ballı vanilyalı süt 8-Tercih ettiğin rakam-13 9-Sevdiğin müzik türü-Aslında her tarz müzik dinlerim ama tercihen hiphop ve mehteri tercih ederim 10-En sevdiğin çiçek-Papatya en azından insana vakit geçirtebilir 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı-Sohbeti severim ama sohbet sırasında insanların kendini övmesi beni deli ediyor 12-Sevdiğin renkler-sarı-lacivert-siyah 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun-Bilemiyorum (vodafone anı yaşa :) ) 14-Aşık mısın-hayır 15-Ailenle misin, tek mi-Çoğunlukla tekim tatillerde ailemle 16-Tuttuğun takım-Fenerbahçe 17-OLmazsa olmazın-Arkadaşlarım 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın-Dolu 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin-Hiiçbirşeyi 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey-Biraz daha uyusammı? 21-En nefret ettiğin hareket-Valla hiç belli olmaz bazen çok hoşuma giden bir hareket başka bir zaman beni çıldırtabilir.dengesizimdir biraz 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin-Fatih Sultan Mehmetin ordusunda bir asker olmak isterdim 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin-ben sana bir şey söylemek istiyordum ama söyleyemedim derdim 24-Takma adın-Valla bir sürü var ama ben buraya yazmak istemiyorum 25-En sevdiğin spor-Futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü-Valla pek utanmam açık sözlüyümdür 27-Konuştuğun diller-İstanbul türkçesini sade ve argo haliyle 2 çeşit çok güzel konuşurum 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük-Kanka,İnşallah,Hadi lan bide :) 29-İş , Okul-Maalesef okul |
1- 15:30
2- Erdal Paşa Kablan 3- 20 - Arlan 4- hayır 5- hayır :) 6- Coca Cola 8- 16 9- Melankolik Rap ve yanı sıra hoş gelen tüm müzikler 10- papatya 11- Argo 12- Siyah, kırmızı, yeşil 13- Şizofren 14- hayır 15- aile 16- Fenerbahçe 17- Kapşonlum 18- bir sürü var :) kimi ankara kimi bursa kimi erzurum 19- Sırdır ;) 20- Saat kaç :) 21- el şakaları 22- Hiç düşünmedim bunu kendimi seviyorum :) 23- Canın cehenneme ;) 24- Ladrepam 25- Futbol - Basketbol 26- Öncedendi utangaçlık şimdilerde açıktır tüm sözcükler 27- Türkçe 28- napim ya 29- İş: Amatörce grafik tasarım Okul: nasipse başlıcaz üniversiteye :) |
Bu sorulara cevap vermeme hakkimi kullaniyorum :w:
|
1-11:39
2-mehmet hasarpa 3-24 burcum koç 4-kesinlikle hayır 5-hayır 6-tabiki cola turka 8-10 9-arabeks dini müzikler 10-gül ve papatya 11-aşırı samimi 12-sarı ve lacivert 13-spor dünyasında , siyasette veya iş dünyasında üst makamlarda görüyorum kendimi 14-şu anda değilim 15-Ailemle 16-FENERBAHÇE 17-telefon , bilgisayarım ve internet 18-yok 19-dünyadaki adaletsizliği 20-işimde başarılı olmak 21-bilmiyorum 22-başbakan yardımcısı 23-SENİ SEVİYORUM 24-YOK 25-FUTBOL , BASKETBOL 26-biraz Utangaç'ım 27-TÜRKÇE 28-herşeyy TÜRKİYE için 29-İş ve okul ikiside |
BEN
ERZURUM 1990 DOĞUMLUYUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAZI İŞLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞMAKTAYIM BOŞ ZAMANLARIMDA TAKSİCİLİK YAPMAKTAYIM
|
1-Saat kaç ?-------------------------------------------- 02:50---
2-İsim? -------------------------------------------------Ädem---- 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? ------------------------------39--Oglak. 4-Dövmen varmı ? -------------------------------------------:olmaz:--- 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu?--------:ağla:---- 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? ------------------Hepsi--- 8-Tercih ettiğin rakam ? ------------------------------------7----------- 9-Sevdiğin müzik türü? -----------------------------------Ilahi---------- 10-En sevdiğin çiçek ? -----------------------------------:gül:----------- 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? --------------------------:olmaz:-------------- 12-Sevdiğin renkler? ------------------------------------Yesil yesil------- 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? -----------------???------------ 14-Aşık mısın? ------------------------------------------:evet:------------ 15-Ailenle misin, tek mi? -----------------------------aile:evet:------------ 16-Tuttuğun takım ? -----------------------------------Kayseri.spr..----- 17-OLmazsa olmazın ? ---------------------------yok öyle bir takintim--- 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? ---------------:evet:--------------- 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? ------------Yasimi-------------- 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? ---------.Hergün farkli oluyor------- 21-En nefret ettiğin hareket? ------------------:@---------------------- 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? ----HZ-Mevlana----------- 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin?-- --Kendisini cok sevdigimi------------------------------------------------ 24-Takma adın ?----------------------------:olmaz:----------------------- 25-En sevdiğin spor? ----------------------Yüzmek------------------- 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? ------acik sözlü------------ 27-Konuştuğun diller? -------------------------Almanca, Farsca------- 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? -Yaratilani severiz yaratandan ötürü--- 29-İş , Okul?-----------------Uni giesen 11 semester----------------:utangaç::utangaç::utangaç: |
1-Saat kaç ? : 11:45
2-İsim? : Aydın 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? : 21-yengeç 4-Dövmen varmı ? : hayır 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? : hayır 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? : yurtdışındayım coco cola var sadece 8-Tercih ettiğin rakam ? 7 9-Sevdiğin müzik türü? Rock 10-En sevdiğin çiçek ? çiçek pek sevmem ama peygamber efendimizi temsil ettiği için 'Gül'ü severim 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? : boş sohbetleri sevmem 12-Sevdiğin renkler? siyah, kırmızı 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? hayat bu belli olmaz fakat onurlu bir yaşam diliyorum 14-Aşık mısın? -tım :) 15-Ailenle misin, tek mi? şuanda tekim, ister istemez insan aile ortamını özlüyor 16-Tuttuğun takım ? Bursaspor 17-OLmazsa olmazın ? din,aile vs. onlar zaten kesin olmalı. onun dışında; internet :) 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? hepsi benden uzakta yada ben onlardan uzağım:ağla: 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? yazılı kağıdımı ;D şükür hiç bişeyden şikayetim yok 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? kahvaltı:hihi2: 21-En nefret ettiğin hareket? ??? 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? dayımı 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? bi defol git. 24-Takma adın ? yok 25-En sevdiğin spor? spor sevmem;ı: 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? açıksözlüyüm,rahat biriyim 27-Konuştuğun diller? Türkçe, Gürcüce, Rusca(orta seviye), Azerice, az buçuk İngizlizce(hatta İngilizceyi konuşamam sadece anlarım) 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? yok bea;D 29-İş , Okul? Üni - Uluslararası ilişkiler |
1-Saat kaç ? 22:10
2-İsim? Mehmet Sarar Coşkun 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 18 Kova 4-Dövmen varmı ? Yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Hayır 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? Hiç Biri 8-Tercih ettiğin rakam ? 4 9-Sevdiğin müzik türü? Trance,Dance 10-En sevdiğin çiçek ? Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Karı kız 12-Sevdiğin renkler? Sarı - Lacivert 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Kaptan 14-Aşık mısın? Hayır 15-Ailenle misin, tek mi? Hiçbiri 16-Tuttuğun takım ? Fenerbahçe 17-OLmazsa olmazın ? Para 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Yok 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Rejimi 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Namaz 21-En nefret ettiğin hareket? ??? 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Kimseyi 23-??? ??? 24-Takma adın ? Yok 25-En sevdiğin spor? Futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? İkiside 27-Konuştuğun diller? İngilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Goolll !! 29-İş , Okul? Gölcük Anad. Denz. Lisesi |
1-Saat kaç ? 22:50
2-İsim? saliha 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 20 ,oğlak 4-Dövmen varmı ? tabikide Yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Hayır 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? fanta 8-Tercih ettiğin rakam ? 3 9-Sevdiğin müzik türü? pop, rock 10-En sevdiğin çiçek ? Gül,lale,,orkide 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? seviyesiz sohbetler 12-Sevdiğin renkler? siyah beyaz ,mor,pembe,mavi 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? etrafımdaki insanlara ilim öğreten faydalı olan biri olarak görüyorum inş. ömrüm yeterse 14-Aşık mısın? ilahi aşk benimkisi.15-Ailenle misin, tek mi?ailemleyim16-Tuttuğun takım ? gs 17-OLmazsa olmazın ?ailem ve arkadaşlarım 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? var. sukutu hayalim:(20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Namaz 21-En nefret ettiğin hareket? karşımdakinin dengesiz hareketler yapması. 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? babamı seçerdim 24-Takma adın ? Yok 25-En sevdiğin spor? yüzme ,masa tenisi 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? İkiside 27-Konuştuğun diller? türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük?amin inşallah kelimelerini severek söylerim. |
1-Saat kaç ? : 22:52
2-İsim? : kübra sağdan 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? : 20-koç 4-Dövmen varmı ? : hayır 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? :ewet 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? : coco cola 8-Tercih ettiğin rakam ? 3 9-Sevdiğin müzik türü? : slow 10-En sevdiğin çiçek ? lalee 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? : boş konuşmak 12-Sevdiğin renkler? siyah, yeşil 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? iyi yerlerde :) 14-Aşık mısın? - bilmem :) 15-Ailenle misin, tek mi? : ailemle 16-Tuttuğun takım ? fenerbahçee 17-OLmazsa olmazın ? net net net .. 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? : halemm :( 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? : hiçbirşeyimi.herşeyle mutluyum :) 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? nereye gıtsem acabaa :hihi2: 21-En nefret ettiğin hareket? : 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? yıne kendimi :) 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? : genelde söylemek ıstediğimi söylerım. 24-Takma adın ? küp 25-En sevdiğin spor? : yürümek 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? açıksözlüyüm.. 27-Konuştuğun diller? arapça ( çat pat ) 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? : herşeyı yerınde kullanmayı sewerım :) 29-İş , Okul? : gez dolaş hayatını yaşa ;D __________________ |
1-Saat kaç ? 02.12 a.m
2-İsim? Ebubekir 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 24, Başak 4-Dövmen varmı ? Yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Evet 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? hiçbiri ama tercihse Turka 8-Tercih ettiğin rakam ? 5 9-Sevdiğin müzik türü? Metal, Rock 10-En sevdiğin çiçek ? Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Spor 12-Sevdiğin renkler? Mavi 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Ümitvar:) 14-Aşık mısın? Hayır 15-Ailenle misin, tek mi? Ailemleyim, şükürler olsun:) 16-Tuttuğun takım ? İlla cevap verilcekse TeXsAs Bursa!!! 17-OLmazsa olmazın ? Sigaram 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Yok 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Hiç düşünmedim:( 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Sigara içmek 21-En nefret ettiğin hareket? Sakız çiğnenmesi 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Kendimle gayet memnunum 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Neden? 24-Takma adın ? eSkİ 25-En sevdiğin spor? hiç aram yok:) 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Açıksözlü;) 27-Konuştuğun diller? Almanca ve İngilizce( giriş seviyesi) 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? oyyytttt:) 29-İş , Okul? İş |
Alıntı:
|
1-Saat kaç ?19:58
2-İsim? Ayşe 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 21 aslan burcuyum 4-Dövmen varmı ? tabikide hayır... 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu?evett hemde çoook... 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? hiçbiri(tercih edicek olursam cola turka) 8-Tercih ettiğin rakam ? 3 9-Sevdiğin müzik türü? türkçe rock 10-En sevdiğin çiçek ? kırmızı gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? özel hayata saygı sınırlarını aşan sohbetler... 12-Sevdiğin renkler? siyah mavi beyaz 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? çok başarılı birisi... 14-Aşık mısın? hayır 15-Ailenle misin, tek mi? Ailem 16-Tuttuğun takım ? trabzonspor(galatasaray) (: 17-OLmazsa olmazın ? cep telefonum 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? var 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? 2009 mart ayından 2010 mayıs ayına kadar olan zamanın tamamını değiştirmek isterdim... 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? şükürler olsun bugünde yaşıyorum... 21-En nefret ettiğin hareket? el kol hareketleri... 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin?kendim olmak en iyisi illaki seçicek olsam annemi seçerdim... 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? Deliiii 25-En sevdiğin spor? yok sevmiyorum hiçbir sporu...(: 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? çok çok açıksözlüyüm... 27-Konuştuğun diller? İngilizce arapça 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Hayatı çok seviyorum 29-İş , Okul?okul...Anadolu üniversitesi muhasebe...(: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1-Saat kaç ? 19:54 2-İsim? akgurbetci 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 21, balik 4-Dövmen varmı ? yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? ne fark eder ? 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? hic biri 8-Tercih ettiğin rakam ? 61 9-Sevdiğin müzik türü? ilahi, arabesk, slow müzik ve tabi ki siirler 10-En sevdiğin çiçek ? belirli bitane yok 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? dedi kodudan ibaret olanlar 12-Sevdiğin renkler? mavi tonlar, lila 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? kendimi yarin bile göremiyorum 14-Aşık mısın? degilim 15-Ailenle misin, tek mi? Allaha sükür ailemleyim 16-Tuttuğun takım ? TS 17-OLmazsa olmazın ? ailem, yegenlerim 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? ne olmus onlara ? 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? türkiyemde yasamak isterdim 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? saat kac ? 21-En nefret ettiğin hareket? sahte samimiyetlik 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? yine kendimi secerdim 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? eden bulu(yo)r 24-Takma adın ? asabi 25-En sevdiğin spor? bisiklet sürmesini severim 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? yerine göre 27-Konuştuğun diller? almanca, ingilizce, fransizca da 5 sene okulda ögrendigimle kaldim 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? heyhat kelimesini seviyorum nedense 29-İş , Okul? ... |
selam türkiye
kimseyle kırıcı olmadan tatlı dilli güler yüzlü olarak topluma katılalım:evet:
|
1-Saat kaç ? 21:54
2-İsim? YASEMİN 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 32 İKİZLER 4-Dövmen varmı ? HAYIR 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu?EVET 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ?KOLA TURKA 8-Tercih ettiğin rakam ? 7 9-Sevdiğin müzik türü? KULAGIA HOŞ GELEN MÜZİKLER VE İLAHİLER 10-En sevdiğin çiçek? GÜL 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? SEVİYELİ HER TÜRLÜ SOHBETİ SEVERİM 12-Sevdiğin renkler? KIRMIZI, BEYAZ AÇIK TONLAR 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? ALLAH BİLİR NE DESEM BOŞ 14-Aşık mısın? EVET 15-Ailenle misin, tek mi? EVLİYİM 16-Tuttuğun takım ? GS 17-OLmazsa olmazın ? SİGARA 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? YOK 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? HİÇ BİR SEYİ 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? BUGÜNDE SABAH OLDU 21-En nefret ettiğin hareket? EL ŞAKALARI 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? FATMA VALİDEMİZİ 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? BEN SÖYLERİM LAFIMI ESİRGEMEM 24-Takma adın ? YASO 25-En sevdiğin spor? YÜZME 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? AÇIK SÖZLÜ 27-Konuştuğun diller? TÜRKÇE 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? BEBİŞİM 29-İş , Okul? İŞ __________________ |
1-Saat kaç ? 17:50
2-İsim? Mehmet Demirbğ 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 25 / Balık 4-Dövmen varmı ? Yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Deliler gibi sevdim hala da öyleyim fakat yarım kaldı!!! 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? Dürüst olmak gerekirse Cocacola. 8-Tercih ettiğin rakam ? 7 9-Sevdiğin müzik türü? Türk Halk Müziği 10-En sevdiğin çiçek ? Papatya,Kırmızı Gül severim. 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Aşırı boyutta ahlaksız ca olan 12-Sevdiğin renkler? Yeşil,Beyaz 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Kendime hedefler belirlerim ve belirlemiş olduğum bu hedefler doğrultusunda başarılı olabilmek için bütün mücadeleyi gösteririm. Eminim kendimce çok daha iyi olacağım. İnanıyorum buna. 14-Aşık mısın? EVETTTTT 15-Ailenle misin, tek mi? Aile 16-Tuttuğun takım ? Fenerbahçe 17-OLmazsa olmazın ? Ailem. 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Evet Sinop ta kendisi Yıldıray. 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Geçmişte yaşadığım bir çok sıkıntılar nedeniyle okuyamadım, elimde imkanım o dönemlerde her ne olursa olsun okumak isterdim. Gerçi dışardan şimdide okuyorum,biliyorsunuz okumanın yaşı yoktur :) 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Sevdiğim insan. 21-En nefret ettiğin hareket? Ukala insanların bencilce karşısındaki insanlara yaklaşımları. 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Yine kendim olmayı tercih ederdim fakat illede biri olmam gerekiyorsa Sn Başbakan ın müthiş bir hayranıyım. Sanırım yeterli olmuştur. 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Seni inan çok seviyorum. Bilmiyorum bu birliktelik neden tam anlamıyla gerçekleşmedi ama ben hala ilk günkü heyecanla bir bekleyiş içerisindeyim. Seni sen olmadan yaşıyorum. 24-Takma adın ? Takma ad kullanmıyorum fakat küçük bir yeğenim var çuval dayı der kendisi bana :D 25-En sevdiğin spor? Yüzmeyi severim,Futbol oynamayı severim. 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Açık sözlü olduğumu söylerler fakat utangaçlık yaşadığım anlarda oluyor. 27-Konuştuğun diller? İngilizce Mesleğimin gerektirdiği boyutta tabi konuşmakj denilirse bunada :) 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? İyi olmak kolaydır,zor olan adil olmaktır. 29-İş , Okul?Çalışıyorum. Açık öğretim okuyorum. |
1-Saat kaç ? 23.07
2-İsim? Yasin Ş. 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 24 :ağla: / İkizler 4-Dövmen varmı ? 16 sene önce vardı sakızdan çıkardı 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Evet, artı her türlü maymunluğu yapacak kadar 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? Kola Turka 8-Tercih ettiğin rakam ? 9 9-Sevdiğin müzik türü? new age, TV kanallarının kullandıkları müzikler, film müzikleri yada kısaca TV'den duyduğumuz harika müzikler diyeyim 10-En sevdiğin çiçek ? tüm çiçekler 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? AK Partiyi eleştirme sohbetleri 12-Sevdiğin renkler? sarı kırmızı 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? çok hayırlı işlere omuz vermiş biri olarak 14-Aşık mısın? o kronik hastalığı atlattığıma inanıyorum 15-Ailenle misin, tek mi? öğrenci arkadaşlarla 16-Tuttuğun takım ? İlk başta Galatasaray olmak üzere dürüst tüm takımlar, artı fenerin rakibi olan takımlar 17-OLmazsa olmazın ? gönül verdiğim davam ve müziklerim 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? en uzak arkadaşım mahallede oturuyor 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Allaha şükür hayatta karşıma çıkabilecek en güzel şeylerin içindeyim olarak görüyorum. birşeyi değiştirmeye gerek yok.. sadece daha olgun olmak isterim 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? KPSS, yaz stajları, staj karnem, ne kadar param kaldı, Zaman Gazetesi gelmişmidir kapıma, şimdi kim gidipte kahvaltı hazırlayacak vs 21-En nefret ettiğin hareket? terör olayları, MHP/CHP/FB'lilerin sanrılarıyla konuşmaları, gece yattığımda birilerinin ses yapması 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? gene kendimi 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? ne olur ben askerden gelene kadar daha sabret evlenme kimseyle 24-Takma adın ? mücrim 25-En sevdiğin spor? tüm sporlar 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? küçükken çok utangaçtım büyüyünce çok açık sözlü oldum 27-Konuştuğun diller? Türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? kupa 29-İş , Okul? 4 yıllık üniversitemi bitirmek üzereyim bir tek yaz stajlarım kaldı..sağlık memuru oldum inşaallah :) |
1-20:14
2-ouzhan 3-20 Aslan 4-yok ,olmıyacakta 5-İnsana karşı hıçkırıklara boğulacak kadar aşık olucak kadar saf değilim 6-cola turka 8-7 9- r&b öncelikte kulağıma hoş gelen herşeyi dinlerim 10-orkide 11-kibirli biri tarafından yapılan sohbet. 12-yeşil sarı 13-nasıl görebilirim? 14-hayır 15-Aile 16-Bursaspor 17-yok 18-kıbrısta 19-okul tercihimi 20-sabah namazı 21-el şakaları 22-recep tayyip erdoğanı ( şaka yapıyorum hiç kimse olmak istemezdim ben böle mutluyum) 23-Senin yüzüne nolmuş? 24-yok oguzhan oldugu icin genelde ouz diye hitab ederler 25-yüzme masatenisi futbol 26-utangaçım 27- çat pat türkçe 28-kardeşlik 29-İş , kasımda askerlik Allah'ın izniyle:saygılar: |
1-Saat kaç ? 15:05
2-İsim? HARUN SAYA 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 28 terazi 4-Dövmen varmı ? Allaha şükür YOK 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? o kadar da değil 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? farketmez 8-Tercih ettiğin rakam ? --- 8 --- 9-Sevdiğin müzik türü? türkü,sanat müziği ve arabesk 10-En sevdiğin çiçek ? o da farketmez 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? laubalilik 12-Sevdiğin renkler? siyah,mor,mavi,kırmızı ve beyaz 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? şöyle kawasakiye binmiş uçuyorum sanki ama hayal tabi bizimkisi.... 14-Aşık mısın? eh biraz saz çalarım aşıklığım vardır 15-Ailenle misin, tek mi? ailemle tabiki 16-Tuttuğun takım ? delikanlının tuttuğu takım tabikide BEŞİKTAŞ 17-OLmazsa olmazın ? *** İMAN *** 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? asker arkadaşları 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? hiçbirşeyi. bırak iyisiyle kötüsüyle kalsın be arkadaş 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? --- TEKRAR UYUMAK --- 21-En nefret ettiğin hareket? KİBİRLİ İNSAN HAREKETİ 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? BABAMI 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? SEVDİĞİMİ 24-Takma adın ? FIRTINA HARUN 25-En sevdiğin spor? FUTBOL...FUTBOL...FUTBOL 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? YERİNE VE ZAMANINA GÖRE 27-Konuştuğun diller? TÜRKÇE VE İNSANİ DİL 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? GE BURAAAAAAA 29-İş , Okul? ÖZEL SEKTÖRDE PERSONEL SİGORTA İŞLERİ AFYON TML |
| All times are GMT +3. The time now is 01:17. |