![]() |
Alıntı:
vallahi çok komiksiniz tedavi diş çektirmektir.miş hiç gulucegim yoktu bugune kadar dişim her curudugunde çektirseydim dişsiz kalırdım. ilahi siz dişinizde her sorun oldugunda çektiriyormusunuz yoksa dolgumu yapıyorsunuz . şey yani pardon estetikmi yaptırıyorsunuz. neyse artık forumdan çıkıyorum turkiyedeki işçilere anlatsam çoktan anlamıslardı. ;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yani Komik duruma düşen ben değil sensin...=)) Ayrıca burada Komunizmi översin... Diğer tarafta Özel Sektörü Komunizme davet edersin... Ezberletilenler ile gelme bana Git oku öğren araştır sonra gel...=)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
türkiyede işçi hareketi 1970 lerde çok buyuyunce gerçek solcu partilileri kapattılar. eceviti çıkardılar karsılarına. 12 eylul darbeside işçilere karsı yapılmıstır. |
Alıntı:
O zamanlar evet çalışıyorlardı... Lakin şimdi öyle değil... Aynı videonun 2009 nu koyarmısın ne varmış oracıkta bir görelim... Acaba yatan boş bir depomu var...=) |
Alıntı:
ne zaman nerde çekildi bunlar kamera karşısında oturan bir işçi dünyanın hiçbir yerinde bulamazsınız tekel kar etseydi satılmazdı.yine söylüyorum bir işçinin yaptığı işi 3 kişi yaparsa o kurum batar |
Alıntı:
ya bi git ya... |
All times are GMT +3. The time now is 08:06. |