Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Nisan Ay'ı İçin Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=126790)

fütüvvet 04-16-2010 19:42

ikisini bende hatırlıyorumda üçüncüsü kimdi unuttum şimdi...bilen varsa söylesin onuda gizli hiç bi şey kalmasın...

Ukbâ 04-16-2010 19:44

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733860)
herkes herkesin verdiği oyu zaten bilebiliyorsa neden oy veriyoruzki yani şimdi aslında...

buraya yazalım tek tek isimleri....vermediklerimiz küsecek şimdi..durup dururken hasım topluyoruz arkamıza...bize darılacaklar..üç kiş iiçin 13 kişi feda edilmemeli değilmi..

Doğru abide bakmayın bize siz ,biz burdan çıkmadığımız için kimin nereye verdiğini tahmin ederken hislerimiz güçlü oluyor hem bizimkiler hep varsayım :w:

fütüvvet 04-16-2010 19:45

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733863)
Doğru abide bakmayın bize siz ,biz burdan çıkmadığımız için kimin nereye verdiğini tahmin ederken hislerimiz güçlü oluyor hem bizimkiler hep varsayım :w:

valla iyi var sayıyorsunuz..helal olsun...ben bile unuttum üçüncüsünü...

Ukbâ 04-16-2010 19:47

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733864)
valla iyi var sayıyorsunuz..helal olsun...ben bile unuttum üçüncüsünü...

Abi pek zorlama beni yönetim ile olan sıcak irtibatlarımı kullanarak kime verdiğinizi tespit ederdim ama gerek yok zor ve müşkül duruma sokmayım yetkili arkadaşları :)

fütüvvet 04-16-2010 19:48

verdiğim oyları değiştirebilirmiyim müsadenizle ...
öyle bir hakkım varmı ...
çünkü yani sanki oylarım ucuza gitti gibi..
öhö öhö öhö...

fütüvvet 04-16-2010 19:49

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733867)
Abi pek zorlama beni yönetim ile olan sıcak irtibatlarımı kullanarak kime verdiğinizi tespit ederdim ama gerek yok zor ve müşkül duruma sokmayım yetkili arkadaşları :)

hımmm..demek yüksek mevkilerde tanıdıklarınız var anlaşılan...

bi işimiz olursa size müracat edebilirzmi yani...hani hamili kart yakınımdır misali..

Ukbâ 04-16-2010 19:49

Olur tabiiki ama kime vereceğinizi burdan beyan etme şartı ile :))))))) yetkili arkadaşlar ile irtibate geçebilirsiniz ama gerek yok gibi böyle biraz kızışık dursun fiksür

fütüvvet 04-16-2010 19:50

hani nasıl olsa üçüncüsünü hatırlamıyorumya hiç olmassa onu değiştireyim de oy verdiğim ban aborçlu gibi hissetsin kendini..ilerde bizede oy falan lazım olurs adiyorum hani...

fütüvvet 04-16-2010 19:51

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733871)
Olur tabiiki ama kime vereceğinizi burdan beyan etme şartı ile :))))))) yetkili arkadaşlar ile irtibate geçebilirsiniz ama gerek yok gibi böyle biraz kızışık dursun fiksür

kime oy vereceğimizi söylemek kural dışı olmazmı..gerçi benden başka herkes bilebiliyorya olsun..

Ukbâ 04-16-2010 19:54

Yok abi kime oy verdiğinizi söylemek yasak değil dilediğiniz gibi haykırabilirsiniz , aslında son günlere bıraksa idiniz daha güzel olurdu ya ama yinede güzel oldu

All times are GMT +3. The time now is 21:01.