![]() |
Alıntı:
Yoksa sen ve ben ayrı dünyaların insanları mıyız?:hihi2: |
Cihannur abi dalga geçme ya, muhabbet ediyoruz 'en uzun sohbet'te gelsene..
|
Alıntı:
|
En Aktif Üye: unnamed, akinci, merve, almi, matilla, buzul, cihannur, furkanca bakis, noktalarin efendisi, beylerbeyi, ruhizar, El Emin,
En Ciddi Üye: kara esref, adem etyemez, ukba, TYH, bedevi En Çok Rastladığınız Üye: ekim ayinda en cok rastladigim üyeler bakiniz En aktif üye En Fanatik Üye: mavera, almi, hipermuhafazakar, hüdaverdi, mechul En Karizmatik Üye: ben :ayutandım::saygılar: En Kibar Üye: aksevda, minikkelebek, gönülden, akkelebek, merve, hifzilisan, dellinnur, ruhizar, hatice, nun, hazal (hazancicegi), cnntülfirdevs, siyahgül, En Komik Üye: El Emin, beylerbeyi, noktalarin efendisi, furkanca bakis, akinci, firat, merve, nun (sahiden komik olduklarindan degil de bir cok yorumlari sebebiyle tebessüm ettigim cok oluyor) En Daimi Üye: hepimiz insaAllah En Paylaşımcı Üye: buzul, akinci, ezel, özgün genc, adem etyemez, matilla, minikkelebek En Sevimli Üye: ayyildiz, merve En Sinirli Üye: bana göre firat *hih* En Sabırlı Üye: yöneticilerimiz En Sakin Üye: hifzilisan, ikra, ben En iyi İmza: bir cok arkadasin imzasini begeniyorum secemicem simdi En iyi Kullanıcı Adı: Lahuti, hifzilisan, ruhizar, cnntülfirdevs, furkanca bakis En iyi Yorum yapan Üye: kesinlikle depare En Kendine güvenen Üye: beylerbeyi, mavera ( özellikle bi oylama söz konusu olunca arada ki atismalar konusmalar cok hos oluyor) En beni cezanlandiran üye: Firaaaaaat abiiiiii Özlenenler: ak sevda, ikra, minikkelebek, ahmet yasin abimiz, unuttuklarim varsa af buyrun hasta hasta ancak bu kadar geldi elimden :saygılar: |
Sevimliyimdir :) Teşekkür ederim.
|
Teşekkür ederim kardeşim..
|
kardeşlik telif almadan adını enlere yazmışlar...
en başı 5 lira ceza kesiyorum... |
saoasın kardeşim, onur duydum...
Fırat sen zaten bi bana teşekkür etme(: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 22:46. |