Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Sizce Dershaneler kapatılmalı mı? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=165124)

Akbursa 12-07-2013 02:46

Yazıyı okudun mu?

Ekinoks 12-07-2013 02:48

Alıntı:

Akbursa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1042040)
Yazıyı okudun mu?

yazıya lüzümmu var yazdığı mektup kafi benim için. İftiralar org ve diğer yerlerdeki tüm örneklerini okudum o yeterli benim için.

Akbursa 12-07-2013 02:54

Allah Akıl fikir versin.

Ekinoks 12-07-2013 02:56

Alıntı:

Akbursa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1042045)
Allah Akıl fikir versin.

Ecmain.

Cihannur 12-07-2013 03:07

Arkadaşlar, konuyu bağlamı içinde yani dershaneler üzerinden değerlendirmeye devam ederseniz iyi olur.

BeldeiTAYYIBe 12-07-2013 03:18

Alıntı:

Akbursa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1042035)
Müslümanlara hakaret eden birini karşılamak zorunda değildir. Papanın dengi de değildir. Roma'nın içerisinde Hristiyanlar uydurduğu bir devlettir.
Eğer sizler de bu devleti kabul ederseniz elbet karşılamak zorunda kalırsınız. İsterse karşılmayabileceğini de biliyorsunuz. Ama niye karşıladının cevabını içiniz burkularak tam cevaplayamıyorsunuz.

Fethullah Gülen devlet adına çalışan resmi bir ünvana sahip biri değildir. İstediği kişiyi istediği yerde ziyaret edebilir.

Kaldı ki daha dün el öptü vs vs gibi yalan atanlar bide konsil kararlarının bir parçası vs gibi saçma sapan ithamlarla nereye varmak istemektedir.

Böyle acayip anlamları yükleyenler başbakanın papayı karşılamasına da anlam yükelemelidir. Bu tek yönlü kafa yapıları bunu gerektirir.

Bu konuda Fethullah Gülen'in sitesinde ilk ağızdan açıklama da yapılmıştır.

http://tr.fgulen.com/content/view/17632/172/

Okuyacağınızı zannetmesemde ben yinede bu uzun yazının linkini vereyim.

Peki Sayın başbakan müslümanlar hakkında hakaret eden papayı ağırlamıştır. Ayasofya ya sokmuştur.

Ben bunun derdinde de değilim aslında. Sizlerin her iki olaya bakış açınızı görmek, sorgulamak. Çok taraflısınız.

Ben başbakana niye papa ile görüştün demiyorum. Ama siz niye Fethullah Gülen papa ile görüştü diyorsunuz. İster orda ister burda ne farkeder.

Yoksa yok el öptü, gizli kardinaldi, konsile hizmet etti. Bunların hepsi herkes için atılabilecek çirkin iftiralardır.

Cok ilginc ve söylemem gerekirki bir o kadarda celiskili yorumlarinizi hayretle okumak zorunda kaliyorum.

Sayin Basbakan müslümanlara hakaret eden birini karsilamak zorunda degil fakat hocaefendi ayagina gitmek zorunda öylemi ?
Sayin basbakan, uluslararasi statüsü belli resmi bir devletin siyasi liderini karsilamak zorunda degil ve hatta taninmis bir devletin liderini NICIN karsiliyor diye elestirme hakkina sahipsiniz lakin bizler hicbir zorunlulugu olmadan gönül rizasiyla ayni makami temsil eden sahisin ayagina gidenleri elestirme hakkina sahip degiliz öylemi?
Bu ne perhiz bu ne lahana...

Papanin elini öptü demedim dememde...
Gizli kardinal demedim dememde...bir insanda 99 adet nahos hal görseniz yinede 1 adet hos haline itibar ediniz kaidesince hocaefendiye asla kardinalmis filan demeyiz...

Ne usulüne göre yapilan diyaloga karsiyim, nede Papanin ayagina gitmesi beni ilgilendiriyor. Ben diyalog yapiyoruz diye yapilan sacmaliklara karsiyim. Konsil kararlarinin bir parcasi olmak icin orada bulundugunu söyleyen ben degilim, sizin paylastiginiz sitedede aynisi veriliyor. Ha tevil yoluna gidilmis her Zaman oldugunu gibi o ayri...desinler yanlis ifade edilmis anlariz...ama yok, illa yanlis anliyorsunuz ayaklari. Yanlis anlamiyoruz. Ya yanlis ifade ediliyor, yada ifadedeki anlam Dogru lakin gelen tepkiler üzerine tevil ediliyor...Firavun ve Karun meselesinde oldugu gibi.

Bu arada yaziyi okudum.
ve size tavsiyem...baskalari icin taraflisiniz, tek yönlü kafa yapisi yada at gözlügü takmis ithamlarindan kendiniz gibi düsünmeyenler icin vaz gecin. ve mümkünse kabugunuzu kirin söyle bir dünyaya acilin. baskalarininda varligini idra edin lütfen.

mehmet aras 12-07-2013 17:48

ben başbakanın lafının arkasındayım sonuna kadar dik dur eğilme sonuna kadar seninleyiz başbakanım dersaneler kapansın başbakanım ne dediyse o olsun .

Akbursa 12-07-2013 19:07

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1042052)
Cok ilginc ve söylemem gerekirki bir o kadarda celiskili yorumlarinizi hayretle okumak zorunda kaliyorum.

Sayin Basbakan müslümanlara hakaret eden birini karsilamak zorunda degil fakat hocaefendi ayagina gitmek zorunda öylemi ?
Sayin basbakan, uluslararasi statüsü belli resmi bir devletin siyasi liderini karsilamak zorunda degil ve hatta taninmis bir devletin liderini NICIN karsiliyor diye elestirme hakkina sahipsiniz lakin bizler hicbir zorunlulugu olmadan gönül rizasiyla ayni makami temsil eden sahisin ayagina gidenleri elestirme hakkina sahip degiliz öylemi?
Bu ne perhiz bu ne lahana...

Papanin elini öptü demedim dememde...
Gizli kardinal demedim dememde...bir insanda 99 adet nahos hal görseniz yinede 1 adet hos haline itibar ediniz kaidesince hocaefendiye asla kardinalmis filan demeyiz...

Ne usulüne göre yapilan diyaloga karsiyim, nede Papanin ayagina gitmesi beni ilgilendiriyor. Ben diyalog yapiyoruz diye yapilan sacmaliklara karsiyim. Konsil kararlarinin bir parcasi olmak icin orada bulundugunu söyleyen ben degilim, sizin paylastiginiz sitedede aynisi veriliyor. Ha tevil yoluna gidilmis her Zaman oldugunu gibi o ayri...desinler yanlis ifade edilmis anlariz...ama yok, illa yanlis anliyorsunuz ayaklari. Yanlis anlamiyoruz. Ya yanlis ifade ediliyor, yada ifadedeki anlam Dogru lakin gelen tepkiler üzerine tevil ediliyor...Firavun ve Karun meselesinde oldugu gibi.

Bu arada yaziyi okudum.
ve size tavsiyem...baskalari icin taraflisiniz, tek yönlü kafa yapisi yada at gözlügü takmis ithamlarindan kendiniz gibi düsünmeyenler icin vaz gecin. ve mümkünse kabugunuzu kirin söyle bir dünyaya acilin. baskalarininda varligini idra edin lütfen.

Ben başbakana niye karşılıyorsunuz dememedim. Size bir ironi fırsatı verdim. Elin pkk lısı ile görüşülecekte papa ile mi görüşülmeyecek sanki.

Ben Hocaefendi niye görüştü dediğiniz için bu örneği verdim. Ben çelişkili ifade kullanmıyorum. Tam tersi sizin çelişkinizi ortaya koyuyorum.

Hoca efendiye siz demediniz zaten. Ama iki yorum üzerinde yazan arkadaş elde öpüyorda dedi, müslümanlığını da sorguladı. Bunu bana değil fikirdaşınıza söylemeniz daha doğru değil mi acaba? Dershaneler kapanmasını sadece maddi olarak savununanlar kusura bakmasın at gözlüğü takmıştır.

Fihi Ma-Fih 12-08-2013 04:12

Alıntı:

Akbursa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1042086)

Dershaneler kapanmasını sadece maddi olarak savununanlar kusura bakmasın at gözlüğü takmıştır.

Nabi Avcı sınavsız üniversite yolunun 2015 de olacagını söylemiş sizce bu sistemde dershane bir gereksinim midir ?

Birde dershane kapanmasın diyenler maddi durumdan dolayı değilde neden dolayı zerzeniş ve sitem içindedirler ?
:karizmatik:

Ciko Apak 12-08-2013 14:12

Kapatilmasindan yanayim. Eger Basbakan Erdogan kapatilsin diyorsa, bir bildigi vardir herhalde. Cemaat'de simdi AKP'ye oy vermeyin cagrisinda bulunursa, gercek yüzünü göstermis olur. Kendi cikari icin, Türkiyenin gelecegini düsünmemek olur.

All times are GMT +3. The time now is 00:00.