Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   TÜM ZAMANLARIN EN İYİ SİYASETÇİSİ KİMDİR? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=20593)

murat kurt 04-28-2008 17:02

TÜM ZAMANLARIN EN İYİ SİYASETÇİSİ KİMDİR?

Arkadaşlar yakında atv gibi kanal d,star,show tv yi de alma kararı aldım.Para bol da.:)Hatta kanal türkü de alıp hayrına bağış yapacağım...Hepsinde de Ak Partinin reklamını yapacağım...

Bostancı 04-29-2008 00:42

Necmettin Erbakan,Turgut Özal ;)
Babam yanımda kızıyor,niye Tayyib erdoğanı yazmıyon diyor.. :D Ak partili kendisi
Onun baskı ve dayatmalarıyla 3. Tayyib Erdoğan :D

Ak-Cengâver 04-30-2008 19:57

Alıntı:

Bostancı Nickli Üyeden Alıntı
Babam yanımda kızıyor,niye Tayyib erdoğanı yazmıyon diyor.. :D Ak partili kendisi

eee kardeşim sen AKPartili değilmisin? :-\

politikaci 04-30-2008 20:01

gözümde en iyi siyasetçi tartışmasız baykal çünkü partimizin oylarını kat kat arttırıyor :D :D :D

isimsiz 04-30-2008 20:19

Alıntı:

Cengaver Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bostancı Nickli Üyeden Alıntı

eee kardeşim sen AKPartili değilmisin? :-\

arkadaşta benim gibi babası akp li kendi milligörüşcü olanlardan galiba :-*

kemalalibey 04-30-2008 20:40

SEN BAŞARILI SİYASETCİ DENİZ BAYKAL DIR NOLDU PARTİ İCİ SESLER YUKSELDİ DEMEKKİ AKP COKUYOR DOGRULUGUNUZ BU AKP KAPANCAK TURKİYE RAHAT EDECEK GORECEZ KAPANACAK COK KORKUYORSUNUZ BAŞBAKAN ZANEDEN MUHTAR SON ÇIRPINIŞLARI

politikaci 04-30-2008 20:43

Alıntı:

kemalalibey Nickli Üyeden Alıntı
SEN BAŞARILI SİYASETCİ DENİZ BAYKAL DIR NOLDU PARTİ İCİ SESLER YUKSELDİ DEMEKKİ AKP COKUYOR DOGRULUGUNUZ BU AKP KAPANCAK TURKİYE RAHAT EDECEK GORECEZ KAPANACAK COK KORKUYORSUNUZ BAŞBAKAN ZANEDEN MUHTAR SON ÇIRPINIŞLARI

sevin sen sevin...akparti kapanıcakda chp %35 barajını geçebilcek sanki :D :D :D baykalmışşş yaş 70 iş bitmiş

kemalalibey 04-30-2008 20:47

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sevin sen sevin...akparti kapanıcakda chp %35 barajını geçebilcek sanki :D :D :D baykalmışşş yaş 70 iş bitmiş

BİZ GERCEKLERİ SOYLUYORUZ AKP KAPANACAK COK YANLIS YAPTIGINIZ YOLSUZLUKLARIN HESABINI NASIL VERECKSİNZİ SİZE SADECE GULUYORUM

politikaci 04-30-2008 20:49

Alıntı:

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

BİZ GERCEKLERİ SOYLUYORUZ AKP KAPANACAK COK YANLIS YAPTIGINIZ YOLSUZLUKLARIN HESABINI NASIL VERECKSİNZİ SİZE SADECE GULUYORUM

bizde size seçimlerde gülüyoruz...sen geçen günki alibeysin yazılarının yanlışlıklarından anladım ...

kemalalibey 04-30-2008 20:51

O KİM BİLMİYORUM AMA SECİMDE HALKI YARDIMLARLA CEKLERLE ALTINLARLA 1 KERE KANDIRDINIZ Bİ DAHA KAZANAMYAKSINIZ AYKLAR SİZE CEVAP VERCEKTİR KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR YUCE DİVANDA HESAP VERİRKEN NASIL BOYLE KONUSACAKSINIZ

All times are GMT +3. The time now is 22:37.