![]() |
şöyle bir tablo yapabilirim sze:)
15-20yaş arası popüler müzik ve rock 20-25 yaş arası anadolu rock 25- 30yaş arası türküler |
Adem Bey tabloda kendime yer bulamadım :)tabloda bende yer istiyorum.
DJ asi benim için sık sık Bedirhan Gökçe ve Nurettin Rençbere yer verir inş :) |
hayatım ne demek Dj_Asi'nin yayınları serbest olcak zaten herkes isteğini söyleyecek dj calacak bizde böylee...beni bilen bilirr :)))Asuman verdiğin destekle beni onore ediyorsun saol kardesim
|
Göksel Baktagir ve Enstrümental dinlerim
|
canım benim. sen işine sadık fazlasıyla emek veren ,dinlemeğe değer kaliteli dj sin.
iyiki bizlesin. başım gözüm üstüne + yürürüm yürürüm :) :) |
EFENDİM GÜZEL DÜŞÜNCELER İÇİN ALLAH RAZI OLSUN güzellik bakışdadır.....şükürler olsun böyle dostalrlayım:)
|
Alıntı:
30-35 arasıda türk sanat müziği olabilir:) |
:) :) :) :)
güzel şimdi tesbitiniz yerini buldu, sağolun ama şiir hangi yaşa hitap ediyor ?? :) |
Benim dinlediğim müzik tarzı ne bu listelerde vardır nede başka biryerdeki listelerde :) Ben milyarda bir insanın dinlediği bir müzik tarzı dinliyorum. Ben 70lerden 80lerden günümüze kadar Televizyon programlarında çalan jeneriklerinde çalan müzikleri birde o yıllardan günümüze en güzel film - reklam müziklerini dinliyorum. Yani kısaca TV den duyduğumuz en harika müzikleri, şarkıları değil. Eğer varsa böyle programlarda reklamlarda duyupta çok hoşuna giden ve onu bulamayan arkadaşlara belki yardımcı olabilirim. İsteyen varsa sorsun bana
|
ilginçç ama değişik tebrikler gerekirse arşivi paylaşırsınız değilmi benimle:))
|
All times are GMT +3. The time now is 08:16. |