Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler, Partililer Tanışalım ! (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Siyaset Forumdan nasıl haberdar oldunuz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=56)

biolojist 07-17-2007 20:08

Forumdan nasıl haberdar oldunuz?

google dan ak partiyi aratırken buldum..iyiki de bulmuşum 8)

nk1985 07-17-2007 20:40

ne zaman kurulduğunuzu bilmiyorum ama son aylarda yaşananlardan dolayı böyle bir ortamı çok aradım ama seçime bir hafta kala bulabildim ama iyide oldu
nerden bulmuştum galiba istanbul mitingi ile ilgili araştırma yaparken akparti sitelerinden birinde rastladım. ama iyi de oldu

ercanak 07-17-2007 21:13

TESADÜFEN KARSILASTIM

Yeni_Bir_Dunya 07-18-2007 08:10

Alıntı:

Abdullah KAÇ Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar forumdan nasıl neşekilde kim sayesinde haberdar olduğumuzu paylaşalım.

Malum forumu kurduk...

Bu şekilde haberdar olmuş olduk :)

Sizler?

Bu forumdan Haber5.com sitesinden haberdar edildim

Yeni_Bir_Dunya 07-18-2007 08:10

Alıntı:

Abdullah KAÇ Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar forumdan nasıl neşekilde kim sayesinde haberdar olduğumuzu paylaşalım.

Malum forumu kurduk...

Bu şekilde haberdar olmuş olduk :)

Sizler?

Bu forumdan Haber5.com sitesinden haberdar edildim

GNC 07-18-2007 10:36

ben foruma bi haber sayesinde üye oldum o haber de iyi bi haber degildi neyse canım bosver sarıya alerjim var gıcık olurum

İMZA 07-18-2007 10:56

forum AKP bir zat biz milli görüşçüleri pkk ya benzetmiş ...bende merak ettim geleyim göreyim dedim .... ama saat erken henüz uykudan uyanmamış... yemek zamanı gelirim...hooo haaaa ...hoooossttt ...yok uyanmıyor anlaşılan terlii.... her neyse ...sorun degil....şu yazıyıda niye yazarlarki....kabuklu yiyecek atmayın.....

tutsak 07-18-2007 11:03

selam yüregi ak diyerek atan ak kardeşlerim acizane kardeşiniz ak parti osmaniye bahçe gençlik kolları başkanı bizlerde böyle bir forum olsun istiyorduk bir gezindik baktık var hemen daldık.tüm kardeşlerimize selamlar :

fatihhan 07-18-2007 11:07

valla saolsunlar burda arkadaşalrın arasında da varmış onalra onlarınüsluplarıyla cevap vermek hasan sarının milli görüşcüleri hakkında yazdıklarını haber sitelrinde görüdüm öyle haberdar oldum .pek hoşuma gitmedi ben akp liyim ama bunu ne kendime ne bu teşkilata yakıştıramadım kardeşim kendşn içinden ne dülşünürsen düşün yada iki arkadaşınlan konuşurken anlat istediğini ama çıkıp milyonların önünde bir huzursuz havas estirme sen kim olursan ol.bak sayın genel başkanımız a atılan iftiralar yapılan yakıştırmalar karşısında kendisi onlara o üslupta mı cevap veriyor hayır kesinlikle .o da kendinden yaşca büyük hakaret vari konuşan ama sayın erdoğan kesinlikle onlarla o polemiğe girmiyor doğru olan o ..sende birşeyler öğren ....

Hasretim 07-18-2007 15:15

Ben Haber7.com adresinden buldum burayı böyle bir forumdan nasıl haberdar edilmedim
neyse geç kalmış degilim en azından :) herkese merhabalar

All times are GMT +3. The time now is 18:09.