Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK PARTİ Yerel Seçim (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=378)
-   -   Fakıbaba: "AK Parti trenine binmem" (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=59617)

ishakyilmaz 03-30-2009 16:38

FAKIBABA’YA Şanlıurfa’da o arkadaşı aday yapmadıysak takım oyununa uyabilecek bir insan olmadığı için yapmadık. Aynı şeyi Adana için de yaptık. Belediyecilik olsun, particilik olsun kollektif bir oyundur. O takım oyunu içinde yer alamayan insanların bu yola devam etmesi mümkün değildir.

xeoxxeox 03-30-2009 16:42

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564168)
FAKIBABA’YA Şanlıurfa’da o arkadaşı aday yapmadıysak takım oyununa uyabilecek bir insan olmadığı için yapmadık. Aynı şeyi Adana için de yaptık. Belediyecilik olsun, particilik olsun kollektif bir oyundur. O takım oyunu içinde yer alamayan insanların bu yola devam etmesi mümkün değildir.

FAKIBABA TAKIM OYUNUNU BOZDUĞU İÇİN DEĞİL 7 TANE AŞİRET REİSİNİN(VEKİLİN) İŞİNE GELMEDİĞİ İÇİN ADAY GÖSTERİLMEMİŞTİR

tek_hece 03-30-2009 18:30

Alıntı:

xeoxxeox Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564061)
FAKIBABA CEKETLERİN TOZUNU ALIYOR

işiniz kolay.. tozunu alacak sadece bir ceketiniz var.. onun da artık yıllar boyu tozunu alıp durursunuz.. Millet sizi düşünüyor.. yorulmayın diye size bi adet ceket verdi. artık sakız gibi gevşeyip durursunuz.. :P:

xeoxxeox 03-30-2009 18:35

Alıntı:

tek_hece Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564364)
işiniz kolay.. tozunu alacak sadece bir ceketiniz var.. onun da artık yıllar boyu tozunu alıp durursunuz.. Millet sizi düşünüyor.. yorulmayın diye size bi adet ceket verdi. artık sakız gibi gevşeyip durursunuz.. :P:

ceketi millet değil başbakan verdi saolsun

redyellow 03-30-2009 18:38

Ya arkadaşlar kaç sayfadır bi ceket muhabbeti gidiyor.

Bir iki yazılır şaka, espri takılma olur ama bunu bu kadar uzatmaya gerek yok.

Beritan 03-30-2009 18:42

Alıntı:

@korfez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563456)
Saadet partili arkadaşlar urfayı da ak parti sayesinde tepki oylarıyla kazandıgınızı unutmayın ! 1 il kazandınız bu sevincinizi küçük düşünmenize bağlıyorum..

benim anlatmak istediğimi bir siz anlamışsınız...:saygılar:
başbakan sonlarda çok konuştu..
çok mitingi oldu ve çok pot kırdı..
çok tepki oyu çekildi...;;)
ben saadetin kötü olduğuna inanmıyorum..
farkındaysanız seçimden öncede %8 geçsek çok iyi olur dedim..%5.5 odu yani bana görü iyi adım..
ve mesela kendi ailemden biliyorum....sultangazide saadete büyükşehirde yine ak partiye verdiki kılıçdar oğlu almasın diye...
bide bu korkular olmasaydı emin olunki bu %8 zi geçerdi..:evet:

FarukARSLAN. 03-30-2009 18:50

Kargalara bak yaa (:

xeoxxeox 03-30-2009 18:55

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564414)
Kargalara bak yaa (:

:hmm:hmm:hmm:hmm:hmm

Necip Fazıl 03-30-2009 18:59

Bizim trende yer olsa koşa koşa gelirsin de yer yok malesef... :karizmatik: :karizmatik: :karizmatik:

xeoxxeox 03-30-2009 19:02

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564433)
Bizim trende yer olsa koşa koşa gelirsin de yer yok malesef... :karizmatik: :karizmatik: :karizmatik:

halkın treninde yer var fakıbaba ya yeter

All times are GMT +3. The time now is 20:36.