![]() |
FAKIBABA’YA Şanlıurfa’da o arkadaşı aday yapmadıysak takım oyununa uyabilecek bir insan olmadığı için yapmadık. Aynı şeyi Adana için de yaptık. Belediyecilik olsun, particilik olsun kollektif bir oyundur. O takım oyunu içinde yer alamayan insanların bu yola devam etmesi mümkün değildir.
|
Alıntı:
FAKIBABA TAKIM OYUNUNU BOZDUĞU İÇİN DEĞİL 7 TANE AŞİRET REİSİNİN(VEKİLİN) İŞİNE GELMEDİĞİ İÇİN ADAY GÖSTERİLMEMİŞTİR |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ya arkadaşlar kaç sayfadır bi ceket muhabbeti gidiyor.
Bir iki yazılır şaka, espri takılma olur ama bunu bu kadar uzatmaya gerek yok. |
Alıntı:
başbakan sonlarda çok konuştu.. çok mitingi oldu ve çok pot kırdı.. çok tepki oyu çekildi...;;) ben saadetin kötü olduğuna inanmıyorum.. farkındaysanız seçimden öncede %8 geçsek çok iyi olur dedim..%5.5 odu yani bana görü iyi adım.. ve mesela kendi ailemden biliyorum....sultangazide saadete büyükşehirde yine ak partiye verdiki kılıçdar oğlu almasın diye... bide bu korkular olmasaydı emin olunki bu %8 zi geçerdi..:evet: |
Kargalara bak yaa (:
|
Alıntı:
:hmm:hmm:hmm:hmm:hmm |
Bizim trende yer olsa koşa koşa gelirsin de yer yok malesef... :karizmatik: :karizmatik: :karizmatik:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 20:36. |