![]() |
1-Saat kaç ? >>> 16:01
2-İsim? >>> Merve 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? >>> 21 / Balık 4-Dövmen varmı ? >>> Yok :) 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? >>> Hayır(istememde):) 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? >>> Cola Turka 8-Tercih ettiğin rakam ? >>> batıl inançlarım yok :) 9-Sevdiğin müzik türü? >>> tsm, thm, pop 10-En sevdiğin çiçek ? >>> Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? >>> Kızların erkek arkadaş muhabbetleri 12-Sevdiğin renkler? >>> Mavi 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? >>> Animatör (inşallah:)) 14-Aşık mısın? >>> Yok nerdeee :) Değecek kişiyi bulamadım henüz :) 15-Ailenle misin, tek mi? >>> Ailemleyim 16-Tuttuğun takım ? >>>> FENERBAHÇE 17-OLmazsa olmazın ? >>> Ailem 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? >>> Ohoo çoğu uzakta 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? >>>> Hamdolsun herşeyden memnunum :) 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? >>> İşe gitmek istemeyişim :) 21-En nefret ettiğin hareket? >>> El, kol şakaları 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? >>> Abdal olmak isterdim.. 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? >>> Halini hatrını sorayım demiştim, nasılsın ? :D 24-Takma adın ? >>>Koçum benim :) (soyismiminden dolayı) 25-En sevdiğin spor? >>>Yüzmee:) 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? >>> İkisinin ortası :) 27-Konuştuğun diller? >>> Türkçe :) 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? >>> İnşallah:) 29-İş , Okul? >>> Grafiker olarak çalışıyor, bu meslek üzerinde kendimi geliştirmeye çalışıyorum.. :saygılar::saygılar: |
Ben
1-Saat kaç ? 17:40
2-İsim? Abdulhakim 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 31 Balık 4-Dövmen varmı ? YOK 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Hayır 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ?Fazla içmem,farketmiyor. 8-Tercih ettiğin rakam ? 7 9-Sevdiğin müzik türü? Farketmiyor 10-En sevdiğin çiçek ? Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Ciddiyetsiz 12-Sevdiğin renkler? Mavi,Gri, 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Kendimi Gelecekte bir yerde görmüyorum,sadece bulunduğum duruma şükrediyorum ve gelecekte Allah'a layık bir kul,Hz.Muhammede layık bir ümmet olmayı hedefliyorum. 14-Aşık mısın? Değilim. 15-Ailenle misin, tek mi? Evet 16-Tuttuğun takım ? Fenerbahçe 17-OLmazsa olmazın ? İslam 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Okul ve aker Arkadaşlarım 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Daha fazla okumak isterdim. 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Daha fazla gayret göstermem gerektiğini 21-En nefret ettiğin hareket? Haksızlık 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Eyyübel Ensar-i 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Dürüst ol 24-Takma adın ? Arvasi 25-En sevdiğin spor? Futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Yeri ve zamanına göre 27-Konuştuğun diller? TÜRKÇE 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Hayırlısıysa 29-İş , Okul? Ücretli Öğretmenlik,Jeoloji Mühendisiyim,2 yıllık Biligsayar Programcılığı |
bn oktay . yaşım 17. istanbul sarıyerde oturuyorum..
|
http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon1.gif Ben
1-Saat kaç ? 14. 50 2-İsim? hatice 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? bilmiyorum 4-Dövmen varmı ? yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Rabbim manevi aşkı nasp etsin 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? hiç birisini içmiyorum 8-Tercih ettiğin rakam ? 1 9-Sevdiğin müzik türü? ilahi ezgi 10-En sevdiğin çiçek ? Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? laubali sohbet 12-Sevdiğin renkler? Mavi, yeşil 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? kendimi sadece Allaha layık bir kul ve resulune layık bir ümmet olarak görmek istiyorum 14-Aşık mısın? Doğuştan 15-Ailenle misin, tek mi? ailemleyim 16-Tuttuğun takım ? Fenerbahçe 17-OLmazsa olmazın ? İslam 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? onsuz olmaz dediğim dayım 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Daha fazla okumak isterdim. 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? ruh halime göre değişiyor 21-En nefret ettiğin hareket? haksızlık 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? o kadar çok var ki 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? bu kadar haksızlık neden 24-Takma adın ? yok 25-En sevdiğin spor? eğzersiz 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? yerine göre değişiyor 27-Konuştuğun diller? türkçe kürdçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? bismillah 29-İş , Okul? sebze işleri ile uğraşıyorum. hayat okuluna devam ediyorum. |
http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon1.gif Ben
1-Saat kaç ? 14. 50 2-İsim? hatice 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? bilmiyorum 4-Dövmen varmı ? yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Rabbim manevi aşkı nasp etsin 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? hiç birisini içmiyorum 8-Tercih ettiğin rakam ? 1 9-Sevdiğin müzik türü? ilahi ezgi 10-En sevdiğin çiçek ? Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? laubali sohbet 12-Sevdiğin renkler? Mavi, yeşil 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? kendimi sadece Allaha layık bir kul ve resulune layık bir ümmet olarak görmek istiyorum 14-Aşık mısın? Doğuştan 15-Ailenle misin, tek mi? ailemleyim 16-Tuttuğun takım ? Fenerbahçe 17-OLmazsa olmazın ? İslam 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? onsuz olmaz dediğim dayım 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Daha fazla okumak isterdim. 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? ruh halime göre değişiyor 21-En nefret ettiğin hareket? haksızlık 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? o kadar çok var ki 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? bu kadar haksızlık neden 24-Takma adın ? yok 25-En sevdiğin spor? eğzersiz 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? yerine göre değişiyor 27-Konuştuğun diller? türkçe kürdçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? bismillah 29-İş , Okul? sebze işleri ile uğraşıyorum. hayat okuluna devam ediyorum. |
1-Saat kaç ? 15:15
2-İsim? ... 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? Boga 4-Dövmen varmı ? yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? ... 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? hic biri 8-Tercih ettiğin rakam ? yok 9-Sevdiğin müzik türü? o anki ruh halime gôre degisir 10-En sevdiğin çiçek ? Gùl 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? ... 12-Sevdiğin renkler? mor 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? iyi 14-Aşık mısın? ... 15-Ailenle misin, tek mi? ailem 16-Tuttuğun takım ? Milli Takim 17-OLmazsa olmazın ? Dinim 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? ... 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? ... 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? saat kac ? 21-En nefret ettiğin hareket? ukalalik 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? kendim 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? sôz gùmùsse,Sukut ALTINDIR 24-Takma adın ? HaZaNCiCeGi 25-En sevdiğin spor? Gymnastik 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? ... 27-Konuştuğun diller? Tùrkce - Fransizca - Ingilizce - Almanca 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? :) 29-İş , Okul? is |
1-Saat kaç ? 19:08
2-İsim? büşra 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 18 ve yay 4-Dövmen varmı ? hayır 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? evet 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? asitli içmiyorum 8-Tercih ettiğin rakam ? 4 9-Sevdiğin müzik türü? alternatif rock 10-En sevdiğin çiçek ? gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? gereksiz samimiyet içerikli sohbetler 12-Sevdiğin renkler? kırmızı 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? öğretim üyesi olarak görüyorum :D 14-Aşık mısın? evet 15-Ailenle misin, tek mi? ailemle. 16-Tuttuğun takım ? beşiktaş 17-OLmazsa olmazın ? çok var... 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? var hemen hemen hepsi. 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? hiç bir şeyimi 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? kahvaltı :D 21-En nefret ettiğin hareket? görgüsüzce yemek yiyen insanlar. 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? gene kendimi sanırım. 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? her şeyi söylerim içimde tutmam. 24-Takma adın ? soluk benizli 25-En sevdiğin spor? en sevdiğim yok hepsinden azar azar. 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? açıksözlüyüm. 27-Konuştuğun diller? bu sene ünv. hazırlık okuyacğm için yarım yamalak olan ingilizcem gelişck istesemde istemesemde. 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? niçin? :D 29-İş , Okul? üniversite. |
1-Saat kaç ? 10:32
2-İsim? .Adem AYTİMUR 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 26 - YAY 4-Dövmen varmı ? YOK 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu?EVET 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? HİÇBİRİ 8-Tercih ettiğin rakam ? 5 9-Sevdiğin müzik türü? ANADOLU ROCK 10-En sevdiğin çiçek ? KARANFİL 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? PALAVRA 12-Sevdiğin renkler? MAVİ 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? SÜPER 14-Aşık mısın? EVET 15-Ailenle misin, tek mi? AİLEMLE 16-Tuttuğun takım ? FENERBAHÇE 17-OLmazsa olmazın ? DUŞ ALMAK 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? NE BU YA? 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? KATSAYI MAGDURU OLDUGUM GÜNLERİ 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? GÜN 21-En nefret ettiğin hareket? EL ŞAKASI 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? 25-En sevdiğin spor? 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? 27-Konuştuğun diller? 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? 29-İş , Okul? |
20.41
MEHMET 1991 - BOĞA HAYIR HAYIR HİÇBİRİ-SOĞUK SU YADA MEYVE SUYU 3 İLAHİ KIRMIZI GÜL GEREKSİZ KONUŞMALAR SİYAH,BEYAZ VATANIMA AİLEME FAYDALI BİR BİREY OLARAK EVET-PEYGAMBERİME AİLEMLE BEŞİKTAŞ NAMAZ VAR YARDIMA MUHTAÇ İNSANLARA DAHA ÇOK YARDIM ETMEK İSTERDİM AMA İMKANIM YOK. İMKANLARIMIN DAHA FAZLA OLMASINI İSTERDİM. BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM-ŞÜKÜRLER OLSUN. ALLAHIN VE RASULÜNÜN HOŞUNA GİTMEYEN HERŞEY. CENABALLAH HERKEZİ TEK YARATMIŞTIR. BAŞKA BİRİ OLMAMI İSTESEYDİ ZATEN ÖYLE YARATIRDI. ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN. BELALARDAN UZAK EYLESİN. PROFÖSÖR YÜZME AÇIK SÖZLÜ TÜRKÇE-AZ BİRAZ İNGİLİZCE SELAMIN ALEYKÜM 20.49 AFARTALAR TİC.MES.LİS. MEZUN OLDUM. BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSTESİNDE BİR YIL OKUDUM MADDİ SIKINTILAR YÜZÜNDEN OKULU BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM ŞU AN İŞSİZİM. MUHASEBE BÜROSUNDA 4 YIL ÇALIŞTIM KENDİMİ İYİ YETİŞTİRMEME RAGMEN İŞ BULAMIYORUM ENTERESAN BİR DURUMLA KARŞI KARŞIYAYIM. CENABI ALLAH HAKKIMDA HAYIRLISI NEYSE ONU NASİP ETSİN. BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM. |
1-Saat kaç:10:41
2-İsim: Kemal Furkan SÖKMEN 3-Yaşın kaç ve burcun ne 32 Koç 4-Dövmen varmı ? Elbette hayır 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Hayır 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? Kola turka 8-Tercih ettiğin rakam ? 3 9-Sevdiğin müzik türü? Yok 10-En sevdiğin çiçek ? 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Seviyesiz 12-Sevdiğin renkler? Siyah beyaz 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Siyasetçi 14-Aşık mısın? Hayır 15-Ailenle misin, tek mi? Ailem ile 16-Tuttuğun takım ? Galatasaray 17-OLmazsa olmazın ? Din 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Var 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Hiçbir şeyi 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Şükür 21-En nefret ettiğin hareket? El şakaları 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Hiçkimseyi 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Allah hidayet etsin 24-Takma adın ? Yadigar 25-En sevdiğin spor? Body 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Açıksözlü 27-Konuştuğun diller? İngilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Nasip 29-İş , Okul? Makina müh. uludağ Üniversitesi |
1-21:27
2-Sinan 3-24 yaş yay mış burcum :) 4-dövme yok 5-Hayır ağlamadım, göz yaşı Allah aşkı için dökülmeli 6-aslında kola içmem ama içenlerinde kola turka içmesini isterim yahudilerin ürünlerinden uzak dururum.kimseyede tavsiye etmem. 8-rakam 80 9-sevdiğim müzik türü vardı şimdi yok ilahi dinlemek daha keyifli 10-gül ü seveyim kırmızı gül 11-teneke muhabbetinden hoşlanmam 12-mavi 13-Kendimi gelecekte nasıl görüyorum saniyenin milyonda 1 ini yaşayacağımızın garantisi yok ki! 14-aşıkmıyım bir kadın ise bu hayır! 15-Ailemleyim fakat aramız pek iyi değil :( 16-önceden galatasaraylıydım şimdi kaleci kim onu bile bilmiyorum 17-OLmazsa olmazım mı? insanın imanı olsunda başka bişeye ihtiyaç yok 18-benden uzakta yaşayan arkadaşım Osman var bizim her fırsatta arar beni. 19-Hayatımda neyi değiştirmek isterdim? bilmiyorum ki derin konu bu 20-Uyandığımda ilk düşündüğüm şey hiç sabah kalktığımda neyi düşündüm diye düşünmedim :) 21-En nefret ettiğim hareket bi tane değil ki sizinde aklınıza gelenlerdir. 22-Başka biri olmak istemezdim. 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? söyleyemediğim şeyi söylemek isterdim. 24-sinan80 25-En sevdiğim spor önceden futbol idi şimdi ilgilenmiyorum 26-Utangaçmıyım açık gözlümü utangaç değilim aslında. açık gözlü değilim kimsenin hakkını geçmesini istemem. 27-Türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? ????????????????? 29-lise mezunuyum : aöf adalet önlisans okuyorum |
12 .50
2-İsim? barış 3-Doğum tarihin ve burcun ne ?29 10 1976 4-Dövmen varmı ? hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? evet 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? 8-Tercih ettiğin rakam ? 9-Sevdiğin müzik türü? halk müziği 10-En sevdiğin çiçek ? kırmızı gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? bel altı 12-Sevdiğin renkLer? kırmızı,beyaz,mavi,turuncu 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? yaptığım işte lider konumda 14-A$ıkmısın? akpartiye 15-AiLeiLen mi tek mi?ailemle 16-Tuttuğun takım ? fenerbahçe 17-OLmazsa oLmazın ? 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? hiçbirşeyi 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? çok şükür yaşıyorum 21-En nefret ettiğin hareket? el hareketi 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? kimseyi seçmezdim kendim olmak en güseli 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? başbakanım allah seni başımızdan eksik etmesin 24-Takma adın ? 25-En sevdiğin spor? futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? evet utangaç 27-Konu$tuğun diLLer? türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? allah razı olsun 29-$imdi saat kaç? 12.53 30-hangi okulda/lise de okuyorsun.hepsi bitti |
1-23:03
2-Köksal BEKTAŞOĞLU 3-31 yaş İkizler burcum 4-dövme yok 5-Hayır ağlamadım, göz yaşı Allah aşkı için dökülmeli 6-aslında kola içmem ama içenlerinde kola turka içmesini isterim yahudilerin ürünlerinden uzak dururum.kimseyede tavsiye etmem. 8-rakam 53 9-sevdiğim müzik türü var. İşte gidiyorum adlı şarkı 10-gül ü seveyim kırmızı gül 11-teneke muhabbetinden hoşlanmam 12-Beyaz 13-Kendimi gelecekte nasıl görüyorum. Siyasetci! 14-aşıkmıyım evet eşime! 15-Ailem var. 16-önceden galatasaraylıydım . Şimdi futbolla ilgilenmiyorum. 17-OLmazsa olmazım mı? insan olmak 18-benden uzakta yaşayan arkadaşım var diğer illerde. 19-Hayatımda neyi değiştirmek isterdim? İsraili 20-Uyandığımda ilk düşündüğüm şey bügünkü işlerimin nasıl olacağı ve dünyadan hangi haberleri duyacağız. 21-En nefret ettiğim hareket el - kol hareketi. 22-Başka biri olmak istemezdim. 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? söyleyemediğim şeyi söylemek isterdim. 24-köksal 53 25-En sevdiğim spor önceden futbol idi şimdi su sporları 26-Utangaçmıyım hayır değilim saniyede olayları çözen ve insanlara huzur veren birimdir. 27-Türkçe - İngilize 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Başarı 29-lise mezunuyum : aöf Dış Ticaret önlisans okuyorum |
1- 23:18
2-nursabah 3-20 yaşındayım, burcum boğa yükselenim aslan 4-dövmem yok. karşıyım 5-hiç aşık olmadım ama çok sevdigim oldu 6-kola turka 7-yedi 8- rock ve metal 9-karanfil 10-dedikodu 11-gri, turkuaz, petrol mavi 12-gelecek hayallerim bende kalsın :) 13-aşık degilim 14-okul haricinde ailemleyim 15-fenerliydim bi aralar ama artık ilgilenmiyorum 16-sevdiklerim ve inandıklarım 17-hemem hemen hepsi uzakta.. kader ayırdı bizi :) 18-hayatımda degiştirmek istedigim herşeyi degiştirdim... hahah 19-saçlarım :( 20-kıskanç tüm hareketler 21-kendimi seviyorum 22-söylemem gereken herşeyi söyledim 23-nuro 24-basketbol 25-aşırı derecede açık sözlü 26-türkçe ve ingilizce 27-beni kimler sorduysa; sizi görüp gülüp gitti, deyin 28-okul |
Nursabah bey mi hanım mı? Avatar bey, nick kararsız, isim bayan diyor..
|
[QUOTE=Fırat;790699]Nursabah bey mi hanım mı? Avatar bey, nick kararsız, isim bayan diyor.. [/QU
nursabah bayan ismi kardeşim....ismimle ilgili baya karmaşa yaşamıştım ama bu kadarı hiç olmamıştı... tuhafım şuan |
[QUOTE=nrsbh;790702]
Alıntı:
|
[QUOTE=Fırat;790708]
Alıntı:
|
[QUOTE=nrsbh;790709]
Alıntı:
Bir vakitler öğrenci milletine güvenilmez deniliyordu... O düşünceyi değiştirmek lazım ,Forum milletine güvenilipte isimmi söylenir ... :) Binbir türlü eleştiri gelir ... |
[QUOTE=Delilin NuR;790733]
Alıntı:
|
Alıntı:
Forum milletide degil... Elestiri gelirse ancak Firattan gelir... |
Alıntı:
Eleştiri yapmadan durmazsınız fırat kardeşim... Hem artık şöyle düşünüyorum , öldürmeyen eleştiri güçlendirir...:) Çok fazla eleştirmeye kalkarsanız görmem geçerim ... Alıntı:
Onu bilemeyecem ... :) |
her isime eleştiri yapamazlar ama o biraz sıkar...................
|
Alıntı:
|
|
1-saat: 00.46
2-isim:ferhat karakaya 3-dogum tarihi,burc:1987 basak 4-dvmen varmı:yok 5-hıckırıklara bogulacak kadar asık oldunmu: evet 6-pepsimi cocacolamı:colaturka 8-tercih ettigim rakam:7 9-müzik türü:türk snat müzigi 10-en sevdigim cicek: papatya 11-nefret ettigim muabbet tarzı: geyik 12-sevdigim renkler: sarı kırmızı :) 13-kendimi gelecekte nasıl görüyorum: kafada baret santiyede calısan miyendizzz 14-aşıkmıyım :ilahi olmayan hiçbir aska ARTIK inanmıyorum 15-ailemlemiyim tekmiyim: arkadasımlayım 16-takımım: galatasaray 17-olmazsa olmazım: parti programlarında biriktirdigim yaka kartlarım 18-benden uzakta yasayan arkadasım: var 19-hayatımda neyi degiştirmek isterdim: ünideki hocalarımı :) 20-uyandıgımda ilk düşündügüm sey: elhamdulillah 21-en nefret ettigim hareket: menfaat için yalakalanmak 22-baska biri olmak isteseydim: imkansız ama hz. ömer olmak isterdim 23-birsey söylemek isteyipte söyleyemedigim insana : senle sonra görüşürüz derdim:) 24-takma adım: redkitt 25-en sevdigim spor: futbol 26-utangacmıyım acık sözlümüyüm: utangacım 27-konustugum diller : türkce ingilizce 28-kullanmayı sevdigim bi sözcük: eyvallah 29-saat: 01:02 30-okul: gaziantep üniversitesi |
1-saat 21:09
2-kıymet 3-21 yaşındayım yay burcuyum 4-hayır yok 5-evet 6-kola turka 8- tercih ettiğim rakam 8 9-en sevdiğim müzik türü ezgi 10-gül 11-dedikodu 12-siyah, beyaz, kahverengi, turkuaz mavisi 13-memur olarak inş. 14-evet 15-Ailem ile kalıyorum 16-fenerbahçe 17-kitaplarım ve kuran ı kerimim 18-var 19-şuanda işsizim onu değiştirip çalışan biri olmak isterdim 20-allaha şükretmek sabaha ulaştırdığı için 21-el şakalarının hepsi 22-imkansız ama hz. hatice olmak isterdim 23-hiçbirşey demezdim dicek olsam zaten o syleyemediğim şeyi derdim 24-bebiş 25-yüzme ve voleybol 26-utangaçım ama kimseyi kırmadanda yerine göre sözümü sylerim 27-türkçe birazcıkda ingilizce 28-yahu, allahın isimlerinden biri olduğu için 29-açıköğretim işletme __________________ |
wwuuuww anket mi doldurcağız. ben genel olarak tanıtayım kendimi; Ankaralı, Selçuk Üni mezunu, 22 yaşında, stajını bitirmesine bir kaç ay kalmış stajyer avukatım.
|
1-Saat kaç ? 01.38
2-İsim? osman 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 20 koç 4-Dövmen varmı ? yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? oldum 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? yalan söylemeye gerek yok coca cola nın tadını hiç biri veremiyor.ama kola turka lmak lazım=) 8-Tercih ettiğin rakam ? 1 9-Sevdiğin müzik türü? türk sanat müziği 10-En sevdiğin çiçek ? gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı?bilgisayar oyunu muhabbeti 12-Sevdiğin renkler? beyaz 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? saygı duyulan br mevki de 14-Aşık mısın? hayır 15-Ailenle misin, tek mi?tek denemez 3000 kişiyle yurtta 16-Tuttuğun takım ? antalya spor 17-OLmazsa olmazın ? 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ?okuduğum bölümü 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? su 21-En nefret ettiğin hareket? saçımla oynanması 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? istemzdim 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? osbili 25-En sevdiğin spor? futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? ortası 27-Konuştuğun diller? ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük?bilader 29-İş , Okul? öğrenciyim marmara üniv i.i.b.f işletme |
2-İsim? Hasan Safa
3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 7 temmuz yengeç 4-Dövmen varmı ? hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? pek sayılmaz 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? seçersem türk kolası 7-Boş 8-Tercih ettiğin rakam ? 37 9-Sevdiğin müzik türü? değişir sabit degil 10-En sevdiğin çiçek ? sewdigim bi çiçek yok :)) 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? mesafesiz ve seviyesiz 12-Sevdiğin renkLer? kırmızı yeşil beyaz siyah 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? bir hukukçu inşallah 14-A$ıkmısın? ewet 15-AiLeiLen mi tek mi? ailem 16-Tuttuğun takım ? GS 17-OLmazsa oLmazın ? ailem yakın arkadaşlarım, arabam :))) 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? çok var 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? bununla ilgili bi sorunum yok 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? saat kaçç olursa olsun ''daha erkenmiş'' :D 21-En nefret ettiğin hareket? el hareketleri 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? kendim 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? SUÇ MU? bişey sölemek istediim kişiye sölerim içimde kalıp kendime eziyet ediceme sölerim sonucu ne olursa olsun 24-Takma adın ? çok var :)) 25-En sevdiğin spor? kıck box 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? pek utangaç deilimdir açık gözlü denebilir 27-Konu$tuğun diLLer? TÜRKÇEingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? imalı atasözlerini çok kullanırım :) 29-$imdi saat kaç? 01.15 |
1-Saat kaç ? 07.15
2-İsim? Mustafa 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? Terazi, 29 4-Dövmen varmı ? yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? O kadar değil 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? üçüncüsü 8-Tercih ettiğin rakam ? 7 9-Sevdiğin müzik türü? kaliteli halk 10-En sevdiğin çiçek ? tabiki gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? futbol 12-Sevdiğin renkler? hoppaaa ama bana pkkli dersiniz 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? bana bakma devlet ne olacak 14-Aşık mısın? sana ne 15-Ailenle misin, tek mi? biraz ondan biraz bundan 16-Tuttuğun takım ? kalsın 17-OLmazsa olmazın ? tabi ki bilgisyar 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Almanyalı ama erkek 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Türkiyenin rejimini baştan ayağa... 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Amannn gene iş güç 21-En nefret ettiğin hareket? belime dokunulması,yandan 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Hz ali desem günah, necip fazıl 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? öküz 24-Takma adın ? prof 25-En sevdiğin spor? yüzme 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? arasında 27-Konuştuğun diller? ingilizce, kürtçeye çalışıyorum 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? canım 29-İş , Okul? elektronik-bilgisayar, uni. |
1-13:16
2-Nuh 3-1981 BAŞAK 5-Hayır 6-Kola Turka 8-7 9-Halk 10-Lale 11-Bel Altı 12-Sarı Lacivert 13-Ilımlı Sıcak Kanlı Dürüst 14-Evet 15-Ailem 16-FB 17-İş-aş-Sevda 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? 19-Siyaseti 20-Hayatı 21-Bencillik 22-Kendimi 23-Yaşarken zamanı iyi değerlendir. Kendini sorgula 24-hun123 25-Futbol - basketbol 26-Utangaç -açıksözlü her ikiside sayılır 27-Türkçe 28-Hayılısı 29-İş 13:25 |
saat 19.30
ismim Yilmaz 17 yasindayim, burcum akrep dövmem yok ve hic olmayacak ben Türkiyeye asigim.. izinden dönerken onun icin aglarim.. her zaman her yerde Kola Turka 13 rakkamini tercih ederim Türk Sanat Müzigi ile Türk Halk Müzigi dinlerim Gül :gül::gül::gül: kalitesiz ortamda laf anlamayan insanlarla sohbet etmeyi sevmem Kirmizi Beyaz renginden hoslaniyorum Menderes, Özal ve Erdogandan sonra efsane basbakan Ülkeme Milletime sevdaliyim ailem ile yasiyorum Galatasarayliyim ama önemi yok Avrupada hepsi Televizyon ve Internet Dünyadan kopmamak icin Türkiyede bir arkadasim var Yasadigim ülkenin Türkiye olmasini isterdim Sabah ilk saclarimi düsünüyom en nefret ettigim hareket milliyetci hareket cünkü cok fasitce. RECEP TAYYIP ERDOGAN olmayi öyle isterdim kiii... Birine birsey söyleyemessem o zaman ona sonra görüsürüz derdim... Benim Takma adim Karamanin Koyunu.. Futbolu cok seviyorum.. Utangac olmam gerektigi yerde utangac.. acik gözlü olmam gereken yerde acik gözlüyümdür... Konustugum diller arasinda süper Türkce, cok iyi Almanca, biraz Ingilizce ve Franzizca.. En sevdigim sözcük TÜRKIYE Saat 19.58 |
[QUOTE=kübra;1967]Bu sorulara içten ve doğru cevap verelim maksat birbirimizi daha iyi tanımak
1-Saat kaç ? 04:19 2-İsim? Ramazan 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 28 Aslan 4-Dövmen varmı ? Yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? evet oldum 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? Hiç biri 8-Tercih ettiğin rakam ? 3 9-Sevdiğin müzik türü? Halk Müziği 10-En sevdiğin çiçek ? Zambak 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Bilgiçlik taslayanlar 12-Sevdiğin renkler? Mavi 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Başarılı 14-Aşık mısın? Evet 15-Ailenle misin, tek mi? Ailemleyim 16-Tuttuğun takım ? Beşiktaş 17-OLmazsa olmazın ? Yok 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Yok 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Lokal çalışma prensiplerini 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Bugün neler yapacağım 21-En nefret ettiğin hareket? Arkamdan el kol şakaları yapılması 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Hiçkimseyi, yine kendimi 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Nefretle mi, aşkla mı, utangaçlıktan mı soru çok geniş:) 24-Takma adın ? YoLCu 25-En sevdiğin spor? Koşu 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Açık Sözlüyüm 27-Konuştuğun diller? Türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Bu da Geçer 29-İş , Okul? İş |
1-23.10
2-Hakan 3-21.12.1973 yay 4-Yok 5-Evet 6-Gazlı içeceklerle pek aram yoktur. 7-Boş 8- 6 9-Duygusal 10-Kasımpatı 11-İnançlara saygısız yapılan sohbetler. 12-Bordo-Mavi 13-Kendisine ve çevresine saygılı 14-Ülkeme 15- Ailemle 16-Trabzonspor 17-Kol Saatim 18- var. 19-Çevresine saygısızları 20-Hergün değişir 21-Çokkkkk 22-Yine kendim. 23-Pis zihniyetli. 24-Yok 25-Futbol-Basketbol 26-Gerektiği kadar açık sözlü. 27- Türkçe ;D 28- Her şey gönlünce olsun 29-23.20 30-Mezun olalı çok oldu. |
1-22:53
2-Ufuk 3-24-Balık 4-Hayır 5-Evet 6-İlk tercih hep ayran.. Sorya cevapsa Cola TURKA 8-10 9-Türkçe Pop ve Klasik Batı 10-Leylak 11-Ses desibelinin ayarlanamadığı anlar... 12-Laciver ve Sarı tabiki:):) 13-Bürokrat olarak... 14-Evet 15-Ailemle 16-FENERBAHÇE 17-Dinim, Ülkem, Kitaplarım ve sevdam 18-Yok 19-3 yıl önceki hayıtımı 20-Benim için bugünün servüni ne olaki???? 21-Ben konuşurken, birinin bana sırtı dönük cevap vermesi... Çünkü bunu ben kat'a yapmam... 22-İnancını hiç yitirmemiş ve doğru bir itikada sahip Ömer Hayyam... 23-Çok taklitçisin... Çakma Gandi'ye:D:D:D 24-Küçükken SÜT derlerdi:D:D Ama şuan malsef yok... 25-Futbol ve satranç... 26-Yerine göre değişiyor... Bu forumda açıksözülü oacağım aşikâr ki sanırım öyle olmak anlamlı... 27-Türkish and fifty-fif Engelsh:D:D Yanlış yazmam kuvvetle muhtemel:):) 28-İptidai=Başlangıç 29-Hem iş-Hem okul Anadolu Üni. Okul-TGRT FM Haber Spikerliği iş 30-23.05 (arada yemek yedim:D:D) |
1-Saat kaç ? 01:16
2-İsim? HÜSEYİN 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 30 KOVA 4-Dövmen varmı ? HAYIR 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? HAYIR 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? PEK ARAM YOK 8-Tercih ettiğin rakam ? HİÇ DÜŞÜNMEDİM 9-Sevdiğin müzik türü? KULAĞA HOŞ GELEN HER MÜZİĞİ DİNLERİM 10-En sevdiğin çiçek ? KIRMIZI GÜL 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? KARI KIZ 12-Sevdiğin renkler? HER RENGİ SEVERİM 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? İYİ BİR İŞTE İYİ BİR LİDER OLMAK 14-Aşık mısın? EVET 15-Ailenle misin, tek mi? AİLEMLE 16-Tuttuğun takım ? MİLLİ TAKIM 17-OLmazsa olmazın ? VATANIM TOPRAĞIM BAYRAĞIM... 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? ÇOK 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? AH BİR SAYABİLSEM 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? TABİKİ EŞİM 21-En nefret ettiğin hareket? EL KOL HAREKETİ 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? KENDİMİ 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? BİLMEM 24-Takma adın ?YOK 25-En sevdiğin spor? GENEL 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? UTANGAÇ 27-Konuştuğun diller?ARAPÇA TÜRKÇE 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? ALLAH^IM SENİ KORUSUN 29-İş , Okul? İŞ MERSİN TEKNOSA OKUL YOK |
1.19.56
2.MURAT 3.22,KOVA 4.YOK 5.ALLAH A 6.COLA TURKA 7.9 8.İLAHİ 9.GÜL 10.CİNSEL İÇEREKLİ. 11.MAVİ,BEYAZ,SARI 12.MUTLU DÜZENLİ İNSANLAR YARARLI BİR ŞEKİLDE GELECEK DÜŞÜNÜYORUM.AMA BU HAYAT NE OLACAĞINI BİLMEYİZ TABİİ Kİ. 13. HAYIR 14.AİLEMLE 15.GALATASARAY 16.AİLEM 17.ÜZEYİR 18.GEÇMİŞ DEĞİŞTİRMEK İSTERİMDİM. 19. BUGÜN ACABA NE OLACAK. 20. YOK 21. RECEP YAZICIOĞLU 22.SENİ SEVİYORUM 23.YOK 24. FUTBOL 25.AÇIKSÖZLÜ 26.YOK27.EFENDİM 28. İŞ |
1-22.46
2-Emirhan 3-19 yengeç 4-ALLAH KORUSUN 5-Hayır 6-İçmiyorum 7- 8-6 9-Alternative rock 10-Gül 11-Dedikodu 12-siyah-kırmızı 13-yarına çıkacağım belli değilken geleceğe ilişkin keskin düşüncelerim yok 14-hayır 15-ailemle 16-Eskişehirspor 17-namaz 18-çok fazla var 19-babamın ve abimin kafa yapısını 20-günle ilgili planlar 21-değişir 22-daha düzgün bir ben 23-benim hakkında ne düşündüğünü 24-emoq 25-futbol 26-utangaç değilim gerektiği yerde açıksözlü olurum 27-ingilizce,almanca 28-hallederiz:D 29-Anadolu üniversitesi-kimya bölümü 30-23.06 |
1-Saat kaç ? 03:54
2-İsim? yurdagül 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 34 aslan 4-Dövmen varmı ? yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? oldum 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? tabiki kola turka tüm samimiyetimle 8-Tercih ettiğin rakam ? 1 9-Sevdiğin müzik türü? ruh halime bağlı 10-En sevdiğin çiçek ? ALLAHın yarattığı tüm çiçekleri severim. 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? 12-Sevdiğin renkler? mevsimine göre her rengi severim sarı hariç. 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? sayı sevgi duyulan ve onu hak etmeyi 14-Aşık mısın? evet eşime 15-Ailenle misin, tek mi? 4 kişilik çekirdek ailemle 16-Tuttuğun takım ? trabzon spor 17-OLmazsa olmazın ? yok 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? yok 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? yok 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? bugün ne yemek yapsam acaba diye düşünürüm. 21-En nefret ettiğin hareket? haklı olduğum halde haksızmışım gibi davranmaları beni delirtir. 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? istemzdim 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? yok 25-En sevdiğin spor? futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? ortası 27-Konuştuğun diller? rumca 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? caney, cannn, eşime 29-İş , Okul? ev hanımıyım artık iş arıyorum inşlh hayırlı bi kapı acılır banada. |
| All times are GMT +3. The time now is 08:07. |