![]() |
DUA KARDEŞLİĞİ
ALLAH'IM
Ahlakımıza güzellik, ilmimize ziyadelik, rızkımıza genişlik ihsan eyle YA FETTAH. Vücutlarımıza sıhhat, kazançlarımıza bereket, anlayışımıza feraset lütf eyle YA RAZZAK. Bizi, bedbahtlıktan sapkınlıktan ve sapık davranışlardan muhafaza eyle ya HAKİM. Bizi, doğru yolda bulunanlardan eyle, işlerimizi kabul gören işlerden eyle YA ADLU. İşlerinde edepli ve nazik olanlardan, emrine uyanlardan eyle ya MÜHEYMİN. Bize, razı olacağın iyi işler yapmamızı nasip eyle YA AZIM. Fayda sağlamayan boş işlerden de uzak eyle YA VASİU. Bize, dünyada ve ahirette güzel hayatlar nail eyle YA RABBİ.ALLAH'IM Bize, ana ve babalarımıza, ve affına muhtaç tüm Müslümanlara merhamet eyle YA AFUV. Yaptığımız hayırlı işleri huzurunda makbul eyle YA ALİM. Kardeşlerimizi, çocuklarımızı, komşularımızı, dost ve sevenlerimizi iyilerden eyle ya VEHHAB. Bize, dinine, vatanına, milletine hizmet eden Salih evlatlar ihsan eyle YA HALIK. Bizi, dinimizi, tüm ehli islamı daima aziz ve muzaffer eyle YA AZİZ. Vatanımızı, milletimizi her türlü düşmanlardan, oyunlardan emin eyle YA LATİF. Bizleri, bütün felaketlerden, müsibetlerden, belalardan muhafaza eyle YA HAFIZ. Şüphesiz bize yardım elini uzatacak senden başka kimse yok,bize merhamet eyle YA RAHİMALLAH'IM Dünyanın dört bir yanında senin rızan için çalışanları başarılı eyle YA VEKİL.. Yolunda ter döken, kan döken ve cihad edenleri galip ve muzaffer eyle YA METİN. Onurlu ve hak davalarında onları üstün eyle YA AZİZ. Manevi ordularınla onları destekleyip mensur ve muzaffer eyle YA HALİM. Görünür görünmez belalardan, akla hayale gelmeyen tuzaklardan emin eyle YA RAKİB. Bizim, güçümüz yetmez takatimiz yetişmez engenlerden muhafaza eyle YA KAVİY. Sen bizim mevlamızsın, kafirlere karşı bize yardım eyle YA SELAM. İnanmayanlara karşı bize, güç ve kuvvet ihsan eyle YA VELİYY. ALLAH'IM Ülkemize dirlik, milletimize birlik ve beraberlik ihsan eyle YA MACİD. Cennet vatanımızı mamur ve müreffeh eyle YA GANİYYU. Şehitlerimize ve gazilerimize yüksek dereceler lutfeyle YA VALİ. Lutfunla, onları ve bizi rızana nail eyle YA TEVVAB. ALLAH'IM Bizi, peygamberimizin ( S:A ) dualarına, senden istediklerine nail eyle YA ŞEHİD. O nun ( s.a ) sünnetini yaşamayı, iyilik ve takva sahibi olmayı nasip eyle YA HAKKU. Bizi, namazını daima ve dosdoğru kılanlardan eyle YA VEDÜD. Bela ve musibetlere sabredenlerden, takdirine razı olanlardan eyle YA SAMED. Bize, ölüm anında rahatlık, ölümden sonra mağfiret ve rahmet eyle YA MÜMİT. Hesap gününde af, cennette yüksek dereceler ihsan eyle YA GAFFAR. Bizi sevgili peygamberimizin şefaatiyle kurtuluşa erenlerden eyle YA MÜMİN. Allah'ım! Bizi yedirdin, içirdin, giydirdin Ve bizi Müslümanlardan yaptın. Hakkıyla Sana teslim kıl bizi Allah'ım, bizi teslim al. Allah'ım, Sana tam teslimiyetle tevekkül edenlerden kıl bizi. Allah'ım, Bizi sağlık ve esenlikle yaşat, bize afiyet ver. Kalbimizi nurlandır, yiyeceğimizi kutlu kıl. Bize merhamet et, bizden razı ol. Bize nimetinin devamını, Sevginin devamını bağışla. Hamd ve şükür Sana mahsustur Allah'ım.ALLAH'IM Rahmetinle duamıza icabet eyle YA MÜCİB. Duamızı, ağzı dualıların, gözü yaşlıların, bağrı yanıkların dualarından eyle YA KERİM. YA RABBİ, duamızı fazlınla, ikramınla kabul eyle Sen her şeye kadirsin ALLAH'IM.Amel defterini sol ve arka tarafından değil sağından alanlardan eyle YA MUİD Sırat köprüsünü kolayca geçenlerden eyle YA RABBİ. Bazı yüzlerin siyahlanıp bazılarının da beyazlanacağı o günde yüzümüzü ak eyle YA RABBİ. Kıyamette o dehşet günde, yüzlerimizi nurunla nurlu eyle ya RABBİ. Kulaklarımızı kötü sözlerden, boyunlarımızı cehennem azabından muhafaza eyle YA HAMİD Gözlerimizi haramdan, dillerimizi yalandan, kalbimizi nifaktan muhafaza eyle YA MUHSI İşlerimizi zorluktan, amellerimizi gösterişten, bizi kinden, nefretten, hasetten muhafaza eyle. Riyalıktan, kibirden, öfkeden,şehvetten,ve şeytanın tuzaklarından muhafaza eyle YA MANİU Bizi, şöhretten, kaypaklıktan, heva ü hevese kapılmaktan muhafaza eyle YA GANİYYU. Bizi dünyada rezil olmaktan, ahirette de azabından muhafaza eyle YA RABBİ.ALLAH'IM Bizi, helal lokma yiyenlerden, helal rızık peşinde koşanlardan eyle YA RAZZAK. Ayaklarını harama götürmeyenlerden, nefsinle haramdan uzak duranlardan eyle YA MANİU. Boğazından haram lokma geçirmeyenlerden, elini haramdan sakınanlardan eyle YA RAŞİD. Azalarını haramdan uzak tutup, bedenlerimizi bir nur eyle YA NUR. Ayaklarımızı ve kalplerimizi sıratılmüstakim üzerine sabit ve muhafaza eyle YA RABBİM AMİN AMİN AMİN |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Allah c.c. razı olsun inşaallah |
DUA KARDEŞLİĞİ
Sağolun...Rabbim hepimizden razı olsun inşallah..
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Ey kalpleri dilediği gibi evirip çeviren Rabbim!
Bizim kalbimizi senin yoluna ilettikten sonra çevirme, sabit kıl. Rahman ve rahim olan Yüce Allah'ım! Bizleri rahmetine al. Bizlere dünyada ve ahirette merhamet et. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Esmaül Hüsna ile birleştirilen bu samimane dualara bizlerde AMİN diyelim inşaallah...
Ruhi hayatımızı şaha kaldırıcı paylaşımınız için...+1gönülden için ama 1 saat sonra...bir +1 de Sumeyra hanım için... |
DUA KARDEŞLİĞİ
Selamun Aleykum Samet kardeşim Duamdasın . Asla unutulmadın. İnşaallah sende beni unutmuyorsundur :( Duaya ihtiyacım var unutma ablanı .. Selametle. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Ablacım Allah hakkında hayırlısını versin ben herkese dua ediyorm inş herşey yoluna girer Ayşe ablam duamdasın ::) |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
saol canım benim. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Unutuldu hemen Dua kardeşleri :'( Artık kimse uğramaz oldu buraya. Böylemi konuştuk sizlerle canlar :( |
DUA KARDEŞLİĞİ
selamun aleyküm...Ben dua kardeşimi unutmadım hatta az önce dertleştik msnden sizide unutmuyoruz :) her zaman kalbimizde ve dularımızdasınız...Tekrar Allah razı olsun....
Du kardeşim Gülseven ve siz ravza_rüveydaya sevgilerimi sunuyorum unutulmamak dileğimle.... :) :) |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
TÜM DUALARIN SİZLERLE
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Aslında çok güzel bir başlık, katılımın azlığının nedeni nedir acaba?
Tam da; duanın ehemmiyetini vurgulayan paylaşımların yapıldığı bir gündeyiz. İlginin artması duası ile.. AMİN!... |
DUA KARDEŞLİĞİ
Rab sensin, kul benim
Yaratıcı sensin,yaratılmış benim Rızık verici sensin,rızıklanan benim Sahip olan sensin köle olan benim Aziz olan sensin, zelil olan benim Gani olan sensin,fakir olan benim Diri olan sensin, ölü olan benim Baki olan sensin, fani olan benim Güzel olan sensin,çirkin olan benim İyi olan sensin, kötü olan benim Affedici sensin, günahkar benim Aziz olan sensin,hakir olan benim Güçlü olan sensin, zayıf olan benim Verici olan sensin,isteyici olan benim Emniyet verici sensin,korkan beni Cömert olan sensin,miskin benim İcabet eden sensin,dua eden benim Benim günahlarımı bağışla,rahmetinle günahlarımdan vazgeç Ey merhametlilerin en merhametlisi... Veysel Karani hz.. duası |
DUA KARDEŞLİĞİ
Ravza hanım birde benim dua kardeşim belli olmadı mı bekliyorum
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Neşe'cim dua kardeşi ile bir türlü bağlantı kuramamış ve seni neşe ile dua kardeşi yapacağız inşaAllah listeyi hemen düzeltip ekliyorum . Bu arada gerçek ismini yazar mısın lütfen selametle. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Selamun Aleykum .
Dua kardeşliğinin son durumu arkadaşlarım... Daha önce bir çok kez uyarı yaptım Herkes Dua kardeşini ve sorumluluğunu biliyor. Ben aradan çekiliyorum. Sonuçta hepimiz belirli yaşa gelmiş yetişkin insanlarız Sorumluluğumuzu bilip ona göre davranırız inşaAllah. Bana sadece Dua kardeşi ile uzun zamandan beri görüşemeyenler mesaj atarsa Dua Kardeşini değiştiririz inşaAllah . Hepiniz Allah c.c. emanet olunuz ... Selametle. [size=10pt](Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir.)[/size] DUA KARDEŞLERİNİZ SON HALİ 1 - Aksa-34(MEHMET) - takva_gül (NURGUL) 2- Kardelen007(BEYDA) - Toprak 44(KÜBRA) 3 - Hıfz-ı Lisan(DERDA GÜLSÜN) - Feride(FERİDE) 4 - Ravza_Ruveyda(ŞEYMA) - Onlybullet34(SAMET) 5 - Sevdam(ARİFE) - serkan Yücel(SERKAN YÜCEL) 6 - Sidre(ZEYNEP) - Akgulrafet( RAFET AKGÜL) 7- Zaksu(ZEYNEP) - ahmike(AHMED) 8- Kelebek( AYŞEGÜL) - GÜLseven (BERNA) 9- Sahıll35(UĞUR ERCAN) - Selahattin Ay ( SELAHATTİN AY) 10- yavuz_niksar ( YAVUZ) - Feyza (FEYZA MİNE) 11- Polat( POLAT ) - Zeynep Akçin 12- Aslı - Ağa(ARİF) 13- DolunayKadim ( REMZİ) - Tugce06 (TUĞÇE) 14- Tolay ( TOLGA) - Ha_lee ( HALE ) 15- akzeinebu ( ZEYNEP)- Sedef ( AYŞENUR ) 16- Ak_Saliha( SALİHA) - Huzura Doğru ( CEMİL) 15- Nazende ( SEVDEM) - Sumeyra_Tonkal(SÜMEYRA) 16- ümitli_bekleyiş ( EDA ) - tuğba61 ( TUĞBA ) 17- hayataAKartı( MUSTAFA ADİL) - ak_mavish ( ZEYNEP ) 18- Bennur (NUR KÜBRA) - İbrahim-44 ( İBRAHİM) 19- .::Rukal::. (BETÜL) - Hurrem (HANDAN ) 20- Ayşe42( AYŞE) - Suskunprenses (ESRA) 21- Yalçın ( YALÇIN) - fütüvvet (BEDRETTİN) 22- tozkaldiran ( ERKAN ) - Eses ( OSMAN ) 23- fedai_can_mk ( MERYEM ) - sEbA ( AMİNE ) 24- Duyguseli ( DUYGU) - Pınarsems (PINAR ) 25- Scorpio ( TOLGA ) - Güliş ( GÜL ) 26- yasinarslanpay ( YASİN ) - ****kübra**** ( KÜBRA ) 27- neşe ( NEŞE ) - Gönülden ( CANAN ) |
DUA KARDEŞLİĞİ
Feride Rabbimin izniyle bu acizin dualarındasın..
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Ravza hanım ismim Canan..inşallah Neşe'de sizlerde dualarımda olacaksınız
|
DUA KARDEŞLİĞİ
[b]
Alıntı:
Alıntı:
Canım inşaallah . Ama ne olur Allah rızası için sende habersiz bırakıp gidenlerden olma :( Lütfen aksi bir durum olursa bizlere haber ver . Selam ve dua ile. Neşe'ye de özelden mesaj atarsan bağlantı kurarsın bende bilgi vereceğim . Rabbim hayırlı tüm dualarınızı kabul etsin. Selametle. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Bizi de bir karedeşimize yazarsanız, berhüdar olur, duasından nasiplenmiş oluruz...
İsmimiz Levent... :) |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
İnşaAllah tabiki neden yazmayalım :) Hemen listeye ekleyeceğim inşaAllah. Dua kardeşiniz gelene kadar biraz beklemeniz gerekecek.Veya dua kardeşine ulaşamayan var ise sizi onunla eşleştireceğim inşaAllah . Allah razı olsun Levent bey . Ama devamlı olacaksınız değil mi inşaAllah çünkü bu sıkıntıyı çok yaşadık baştan herkesi uyarmama rağmen çok az kişi ilgili. İnşaAllah sorun çıkmaz . Ben listeyi düzenliyorum. Selametle. |
DUA KARDEŞLİĞİ
[size=10pt](Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir.)[/size]
DUA KARDEŞLERİNİZ SON HALİ 1 - Aksa-34(MEHMET) - takva_gül (NURGUL) 2- Kardelen007(BEYDA) - Toprak 44(KÜBRA) 3 - Hıfz-ı Lisan(DERDA GÜLSÜN) - Feride(FERİDE) 4 - Ravza_Ruveyda(ŞEYMA) - Onlybullet34(SAMET) 5 - Sevdam(ARİFE) - serkan Yücel(SERKAN YÜCEL) 6 - Sidre(ZEYNEP) - Akgulrafet( RAFET AKGÜL) 7- Zaksu(ZEYNEP) - ahmike(AHMED) 8- Kelebek( AYŞEGÜL) - GÜLseven (BERNA) 9- Sahıll35(UĞUR ERCAN) - Selahattin Ay ( SELAHATTİN AY) 10- yavuz_niksar ( YAVUZ) - Feyza (FEYZA MİNE) 11- Polat( POLAT ) - Zeynep Akçin 12- Aslı - Ağa(ARİF) 13- DolunayKadim ( REMZİ) - Tugce06 (TUĞÇE) 14- Tolay ( TOLGA) - Ha_lee ( HALE ) 15- akzeinebu ( ZEYNEP)- Sedef ( AYŞENUR ) 16- Ak_Saliha( SALİHA) - Huzura Doğru ( CEMİL) 15- Nazende ( SEVDEM) - Sumeyra_Tonkal(SÜMEYRA) 16- ümitli_bekleyiş ( EDA ) - tuğba61 ( TUĞBA ) 17- hayataAKartı( MUSTAFA ADİL) - ak_mavish ( ZEYNEP ) 18- Bennur (NUR KÜBRA) - İbrahim-44 ( İBRAHİM) 19- .::Rukal::. (BETÜL) - Hurrem (HANDAN ) 20- Ayşe42( AYŞE) - Suskunprenses (ESRA) 21- Yalçın ( YALÇIN) - fütüvvet (BEDRETTİN) 22- tozkaldiran ( ERKAN ) - Eses ( OSMAN ) 23- fedai_can_mk ( MERYEM ) - sEbA ( AMİNE ) 24- Duyguseli ( DUYGU) - Pınarsems (PINAR ) 25- Scorpio ( TOLGA ) - Güliş ( GÜL ) 26- yasinarslanpay ( YASİN ) - ****kübra**** ( KÜBRA ) 27- neşe ( NEŞE ) - Gönülden ( CANAN ) 28- Tayyipleyiz ( LEVENT) - ? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Selamun Aleykum . Dua kardeşliğinin son durumu arkadaşlarım... Daha önce bir çok kez uyarı yaptım Herkes Dua kardeşini ve sorumluluğunu biliyor. Ben aradan çekiliyorum. Sonuçta hepimiz belirli yaşa gelmiş yetişkin insanlarız Sorumluluğumuzu bilip ona göre davranırız inşaAllah. Bana sadece Dua kardeşi ile uzun zamandan beri görüşemeyenler mesaj atarsa Dua Kardeşini değiştiririz inşaAllah . Hepiniz Allah c.c. emanet olunuz ... Selametle. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Yalcın kardeşim Fütüvvet neden yok ? Kötü bir şey yok inşaAllah |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Gelince fütüvvet kardeşimizi yeni bir dua kardeşi buluruz. Ama Siz inşaAllah kendisine haber verirseniz sevinirim. |
DUA KARDEŞLİĞİ
[size=10pt](Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir.)[/size]
DUA KARDEŞLERİNİZ SON HALİ 1 - Aksa-34(MEHMET) - takva_gül (NURGUL) 2- Kardelen007(BEYDA) - Toprak 44(KÜBRA) 3 - Hıfz-ı Lisan(DERDA GÜLSÜN) - Feride(FERİDE) 4 - Ravza_Ruveyda(ŞEYMA) - Onlybullet34(SAMET) 5 - Sevdam(ARİFE) - serkan Yücel(SERKAN YÜCEL) 6 - Sidre(ZEYNEP) - Akgulrafet( RAFET AKGÜL) 7- Zaksu(ZEYNEP) - ahmike(AHMED) 8- Kelebek( AYŞEGÜL) - GÜLseven (BERNA) 9- Sahıll35(UĞUR ERCAN) - Selahattin Ay ( SELAHATTİN AY) 10- yavuz_niksar ( YAVUZ) - Feyza (FEYZA MİNE) 11- Polat( POLAT ) - Zeynep Akçin 12- Aslı - Ağa(ARİF) 13- DolunayKadim ( REMZİ) - Tugce06 (TUĞÇE) 14- Tolay ( TOLGA) - Ha_lee ( HALE ) 15- akzeinebu ( ZEYNEP)- Sedef ( AYŞENUR ) 16- Ak_Saliha( SALİHA) - Huzura Doğru ( CEMİL) 15- Nazende ( SEVDEM) - Sumeyra_Tonkal(SÜMEYRA) 16- ümitli_bekleyiş ( EDA ) - tuğba61 ( TUĞBA ) 17- hayataAKartı( MUSTAFA ADİL) - ak_mavish ( ZEYNEP ) 18- Bennur (NUR KÜBRA) - İbrahim-44 ( İBRAHİM) 19- .::Rukal::. (BETÜL) - Hurrem (HANDAN ) 20- Ayşe42( AYŞE) - Suskunprenses (ESRA) 21- Yalçın ( YALÇIN) - Tayyipleyiz (LEVENT) 22- tozkaldiran ( ERKAN ) - Eses ( OSMAN ) 23- fedai_can_mk ( MERYEM ) - sEbA ( AMİNE ) 24- Duyguseli ( DUYGU) - Pınarsems (PINAR ) 25- Scorpio ( TOLGA ) - Güliş ( GÜL ) 26- yasinarslanpay ( YASİN ) - ****kübra**** ( KÜBRA ) 27- neşe ( NEŞE ) - Gönülden ( CANAN ) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Selamun Aleykum . Dua kardeşliğinin son durumu arkadaşlarım... Daha önce bir çok kez uyarı yaptım Herkes Dua kardeşini ve sorumluluğunu biliyor. Ben aradan çekiliyorum. Sonuçta hepimiz belirli yaşa gelmiş yetişkin insanlarız Sorumluluğumuzu bilip ona göre davranırız inşaAllah. Bana sadece Dua kardeşi ile uzun zamandan beri görüşemeyenler mesaj atarsa Dua Kardeşini değiştiririz inşaAllah . Hepiniz Allah c.c. emanet olunuz ... Selametle. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Duanız arasında bizleride unutmayın inşaallah Selametle. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
teşşekkür ederim.....
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Hüsn-ü zannımı yenileyerek,
Rahim ismine sığınarak la taknetu minallah ayetinde hıçkıran imamın sesiyle,hasret zincirlerimi kırarak paramparça,ne mutlu o gariblere nidasını duyunca, cesaretimi korkaklığıma düğümleyerek düştüm kapına!... Badı- ı sabada kapına geldim nalan olan gönlümle aşkın şarabına bandımda geldim firakına mübtela ömrümle Ey hünkarım sana visal etmek kavlimle tahammül kalmamış bu biçare halimle lutfeyle mülkünden bir zerre ile Şemin de bir nur ver aydınlanayım canan derim,canı vermektir istidadım cilvegahından bir köz düşürde yanayım tenha yerinde boğan kırılır kan kırmızı gülleri bülbül mecnun olur sukut eder terennümleri Derdimin şifası sendedir Yarab Lal olan dilimin sözü,sendedir Yarab üryan geldim kapına,günah defterim sendedir Yarab düçar olmuş dertlerimin eczası sendedir Yarab Şifamı tez eyle dilimi söz eyle günahımı setr eyle meftun geldim kapına beni sana ram eyle.. .....amin..... |
DUA KARDEŞLİĞİ
Samimane bir kalp ile AMİN...! Allah Razı olsun. +1 :)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Dua kardeşleri hayal oldu galiba 52 kişiden sadece buraya gelen 3 veya 4 kişi ...
Çok üzücü çokkkk :'( |
DUA KARDEŞLİĞİ
BU SAMİMİ İSTEKTEN SONRA GELİRİZ İNŞALLAH..
|
DUA KARDEŞLİĞİ
İnşaAllah kardeşim .Beklerim tabiki. Çok az kişi giriyor bu bölüme . Oysaki başta öyle konuşmadık :((( Bu arada uzun zamandır yoktunuz . İyisiniz inşaAllah |
DUA KARDEŞLİĞİ
Şükür Elhamdülillah iyiyim..
foruma daha sık giriyorum bu aralar..hatta ayrılamıyorum diyebilirim.. el birliği ile bu konuları ayağa kaldıralım..kardeşlerde değilde sorun bizdedir..sahip çıkalım ki eller semaya açılsın.. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Biz burdayız ablacım ama dua kardeşlerimizi göremiyoruz..Unutulduk belkide.. :(
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Ben foruma fazla giremiyorum . Muhtemelen çok fazla giremicem bundan sonrada . Sabahtan akşama kadar dersim var bu aralar. İnşaAllah desteğinize ihtiyacımız var. |
All times are GMT +3. The time now is 06:20. |