![]() |
|
|
|
|
|
|
|
"Kekik kokusu duydum
Kekik kokusu koynunda huysuz gecenin Uyandım birdenbire Haydi dedim yüreğim gidelim bu şehirden Bu şehir koparmak istiyor beni özlemlerimden Yorgunum; Çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var Yine de yaşamaktan duyduğum mutluluğun tadına Düşmanlarım ulaşamazlar..."
|
~gelsin hayat bildiği gibi~(Sezen Aksu)..
alttaki arkadaşa.. |
|
|
Çıkmışım bir dalgadan, vurmuşum sokaklara Sokakta tank paleti Sokakta düdük sesi Sarı sarı yapraklarla dallarda İnsan iskeletleri |
Eeeyy Hamza gördüğün hiç birşeyden korkmazsın bu doğru, Ama heybetini gizli tut, Yürüyüşün ölümü korkutuyor... :ağla: |
şeytanı çökertmişiz azm ile dize... itikadımız verir taze can bize... biz şehitlerin yadigarıyız... kanlı yolların aşıklarıyız... biz şehadete sevdalılarız... Hak yol islam bağlılarıyız... |
|
Bin başak tanesi verir kor gibi yürekleri, Şubatlar sarsamaz asla dirençlerini... Yürüyorlar birlikte, yürüyorlar güneşe, Başlarında bayraklaşan örtüleriyle... |
|
farsça sen ne güzel bi dilsin ya hu... davod azad bu müzikleri hangi kafayla yapıyorsun insanmısın... |
|
Çav Bella.
|
Yavuzuma gelsin...
|
|
Hâlâ simit satıyor içindeki çocuk
Kazandığı parayla mendil satın alıyor Trafik ışıklarının alıngan çocuklarından Mendiller yetmiyor gözyaşlarına, çünkü Genetik şifre çözülmüş neylesin çocuk Hem diyarbakırda kiralık bisiklete binmekte kolay Filistinde elleri kalem yerine taş tutan bir çocuk olmak Dahada kolay Kar yağarken sokaklara mahkum olmak zor Kar yağarken sokaklara mahkum olmak Kar yağarken, kar, garip, çocuk, çocuk, çocukkkkk
|
|
|
bir sebahattin ali şiiri... Leylim ley... sistemin daldan düşen kuru yaprağa döndürdüğü nice insanlar var... |
|
off yaktı ciğerimi....
|
|
|
|
|
|
http://c1110.hizliresim.com/q/q/39gf.jpg
Karmate yel değirmeni demek Lazca'da. Güzel bir grup. Bir çok dilde söylüyorlar. Rumca bile var. Rumca parçanın adı; Hopşera. Çaykara'nın bir köyünün halen kullanılan muhtemelen Rumlar'dan kalma adıdır. Yeni ismi de vardır ama onu bilmiyorum. Hopşera'yı diğerlerinden daha çok sevdim çünkü ben Rumca biliyorum. :) Forumda Rumca bilen var mıdır bilmiyorum ama Karmate sevenlere armağan olsun Hopşera ;1 |
|
|
|
|
|
|
|
All times are GMT +3. The time now is 08:46. |
|