![]() |
Dünden Bugüne AKPARTİFORUM!
Alıntı:
|
Yusuf abi ; (desem mi , demesem mi bilemedim.Kardeş demenizden cesaret alarak söylüyorum :) ) Şahsınıza karşı uzak durulma meselesi fikirlerinizi, bakış açınızı henüz bilmeyenler tarafından belki de öyledir.Ama ben de sizin bilgilerinizden birşeyler almaya çalışıyorum acizane .Ve çok takdir ediyorum.İlk geldiğimde ciddiyetinizin anlamını kavramaya çalışmıştım.Düşüncelerim böylelikle daha iyi oturdu.Allah (c.c) hakkınızda hayırlısını versin.Bu arada köşe yazılarınız çok güzel.Devamı gelir inşaAllah .Çok önemli konulara değiniyorsunuz.Üslubunuz da değişik ve hoş ...
|
Alıntı:
Sen kendini tanıtmasaydın,bildiklerini paylaşmasaydın,gönlünü buraya açmasaydın ismini burada telaffuz etmek zor olurdu.Eksiklik değil en büyük pay senin yani. Duanada yürekten bir amin diyor,şükranlarımı sunuyorum..Allah razı olsun.. |
Alıntı:
Acizane karaladığımız satırlara vermiş olduğunuz değerden dolayıda teşekkür ederim. Hayatınız boyunca böyle efendi tavırlar içerisinde olmayı, ahlaklı bir insan ile yuva kurmayı, salih ve saliha evlatlar yetiştirmeyi Mevla hazretleri size nasib eylesin. VesseLam |
Alıntı:
Üstad Necip Fazıl'ın söylediği gibi ; Son gün olmasın dostum, çelengim, top arabam Alıp beni götürsün, tam inanmış dört adam Bizde inanan insanların sevgisi ile sırattan geçeriz inşaAllah. Allah c.c. razı olsun. VesseLam |
Allah (c.c) Razı olsun Yusuf abi .Sağolun . İnşaAllah Güzel dualarınızın kabul olması dileğiyle ... Rabbim cennet kapılarını cümlemize , hayırlısıyla açar inşaAllah ...
|
Alıntı:
İki cihanda da inanan insanlarla birlikte olmak duasıyla..Emanetçilerin en güzeline emanet ol... |
Bil-Mukabele, bende sizleri kimsesiz gönüllerin Kimsesine emanet ediyorum. Geceniz hayrolsun Eda ve Ayşe Hanım kardeşlerim.
VesseLam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 10:15. |