Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Hakkında (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Dünden Bugüne AKPARTİFORUM! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=17750)

Ayşe_Berra 01-08-2008 01:50

Dünden Bugüne AKPARTİFORUM!

Alıntı:

ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ayse42 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
Ümitli bekleyiş; Eda seni tanımak cok güzeldi,çoğu zaman seninle pek konuşmadım konuşmak istemedim ama nedenini tahmin edersin.Bazı şeyleri yanlış düşünmeni istemememdendi birazda beni tanımanı istedim ama şuan aklında bir şeyler yoktur sanırım.

Sağol Ayşeciğim seni de tanımak çok güzeldi.O bahsettiğin konuda ben seni çok iyi anlamıştım.Çünkü az da olsa tanımıştım.O yüzden hiç öyle birşey geçmesin aklından benim de geçmedi , geçmezde.Sen hep tanıdığım , değer verdiğim , sevgi ve neşe dolu nişanlısını özlemle bekleyen Ayşe olarak kalacaksın :) Allah güzel düşüncelerinin karşılığını kat kat versin sana ;) İnşaAllah

Anladığına inandığım ve dostluğundan şüphe etmediğim için hiç çekinmeden yazdım zaten canım ;) Amin bitanem Rabbim inşallah benim için dilediklerinin milyonlarca katını sana versin..Sende bi yanı hala cocuk olan ama olgun mu olgun eda olarak kalacaksın.
Ama bir şeyi belirteyim ben hep nişanlısını özlemle bekleyen ayşe olarak kalmak istemiyorum :-\ :-\

Aklımda öyle kalacaksın zaten.Normalde kalmayacaksın inşaAllah Allah ın izniyle :) Yanlış belirtmişim ;) Teşekkür ederim .Allah razı olsun düşüncelerin için canım ..

Bi an çok korktum,kalan günler hiç bitmeyecekmiş gibi geldi,Allah muhafaza..İnşallah bitecek canım,duanda unutma...Duamda ve kalbimdesin ;) ;)

ümitli_bekleyis 01-08-2008 01:55

Yusuf abi ; (desem mi , demesem mi bilemedim.Kardeş demenizden cesaret alarak söylüyorum :) ) Şahsınıza karşı uzak durulma meselesi fikirlerinizi, bakış açınızı henüz bilmeyenler tarafından belki de öyledir.Ama ben de sizin bilgilerinizden birşeyler almaya çalışıyorum acizane .Ve çok takdir ediyorum.İlk geldiğimde ciddiyetinizin anlamını kavramaya çalışmıştım.Düşüncelerim böylelikle daha iyi oturdu.Allah (c.c) hakkınızda hayırlısını versin.Bu arada köşe yazılarınız çok güzel.Devamı gelir inşaAllah .Çok önemli konulara değiniyorsunuz.Üslubunuz da değişik ve hoş ...

Ayşe_Berra 01-08-2008 01:56

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Yusuf abi ;seninle konusmaya genelde çekindim,paylaşımlarını hep takip ettim ve çokda şey öğrendim. ;)
Estağfurullah kardeşim, bizim ışığımız kendimizi aydınlatamıyor, ama hasbihallerimizden keyif almışsanız bu bizi mutlu eder. Genelde forum içerisinde şahsıma karşı bir uzak durma söz konusu, nedenini de bilemiyorum ama bir yerde eksiğimiz var demek ki ...
İsmimizi telafuz etme nezakatinde bulunduğunuz için teşekkür ederim. Bizden de size " Vuslatınız tez ve hayırlı olsun " diye duada bulunmak düşüyor ancak.
VesseLam

Estağfurullah abi,şahsım adına söylüyorum inan zevkle takip ettim.Sana karşı kasıtlı uzak durma değilde biraz çekinme söz konusu sanırım yani ben kendi adıma söyleyeyim biraz saygıdan kaynaklanıyordu haddimi aşarım diye çekindim hep..Karşında cevap veremedim bu yüzden.

Sen kendini tanıtmasaydın,bildiklerini paylaşmasaydın,gönlünü buraya açmasaydın ismini burada telaffuz etmek zor olurdu.Eksiklik değil en büyük pay senin yani.

Duanada yürekten bir amin diyor,şükranlarımı sunuyorum..Allah razı olsun..

Necip Fazil 01-08-2008 02:05

Alıntı:

Yusuf abi ; (desem mi , demesem mi bilemedim.Kardeş demenizden cesaret alarak söylüyorum ) Şahsınıza karşı uzak durulma meselesi fikirlerinizi, bakış açınızı henüz bilmeyenler tarafından belki de öyledir.Ama ben de sizin bilgilerinizden birşeyler almaya çalışıyorum acizane .Ve çok takdir ediyorum.İlk geldiğimde ciddiyetinizin anlamını kavramaya çalışmıştım.Düşüncelerim böylelikle daha iyi oturdu.Allah (c.c) hakkınızda hayırlısını versin.Bu arada köşe yazılarınız çok güzel.Devamı gelir inşaAllah .Çok önemli konulara değiniyorsunuz.Üslubunuz da değişik ve hoş ...
Abi vasfına layık görülmüş isek bu bizi mutlu eder Eda Hanım Kardeşim. İnsanlar hakkında hüsnü zan'da bulunmak her kişinin değil, er kişinin işidir. Bu huyunuz size Cenneti getirir inşaAllah.

Acizane karaladığımız satırlara vermiş olduğunuz değerden dolayıda teşekkür ederim.

Hayatınız boyunca böyle efendi tavırlar içerisinde olmayı, ahlaklı bir insan ile yuva kurmayı, salih ve saliha evlatlar yetiştirmeyi Mevla hazretleri size nasib eylesin.

VesseLam

Necip Fazil 01-08-2008 02:10

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Yusuf abi ;seninle konusmaya genelde çekindim,paylaşımlarını hep takip ettim ve çokda şey öğrendim. ;)
Estağfurullah kardeşim, bizim ışığımız kendimizi aydınlatamıyor, ama hasbihallerimizden keyif almışsanız bu bizi mutlu eder. Genelde forum içerisinde şahsıma karşı bir uzak durma söz konusu, nedenini de bilemiyorum ama bir yerde eksiğimiz var demek ki ...
İsmimizi telafuz etme nezakatinde bulunduğunuz için teşekkür ederim. Bizden de size " Vuslatınız tez ve hayırlı olsun " diye duada bulunmak düşüyor ancak.
VesseLam

Estağfurullah abi,şahsım adına söylüyorum inan zevkle takip ettim.Sana karşı kasıtlı uzak durma değilde biraz çekinme söz konusu sanırım yani ben kendi adıma söyleyeyim biraz saygıdan kaynaklanıyordu haddimi aşarım diye çekindim hep..Karşında cevap veremedim bu yüzden.

Sen kendini tanıtmasaydın,bildiklerini paylaşmasaydın,gönlünü buraya açmasaydın ismini burada telaffuz etmek zor olurdu.Eksiklik değil en büyük pay senin yani.

Ecmain kardeşim, maşaAllah bizden başka herkes hüsnü zan sahibi ... Sizin bu söyledikleriniz sayesinde Mevla bizi bu sıfatlara nail eyler inşaAllah.

Üstad Necip Fazıl'ın söylediği gibi ;

Son gün olmasın dostum,
çelengim, top arabam
Alıp beni götürsün, tam inanmış
dört adam

Bizde inanan insanların sevgisi ile sırattan geçeriz inşaAllah. Allah c.c. razı olsun.

VesseLam

ümitli_bekleyis 01-08-2008 02:11

Allah (c.c) Razı olsun Yusuf abi .Sağolun . İnşaAllah Güzel dualarınızın kabul olması dileğiyle ... Rabbim cennet kapılarını cümlemize , hayırlısıyla açar inşaAllah ...

Ayşe_Berra 01-08-2008 02:14

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

VesseLam

Ecmain kardeşim, maşaAllah bizden başka herkes hüsnü zan sahibi ... Sizin bu söyledikleriniz sayesinde Mevla bizi bu sıfatlara nail eyler inşaAllah.

Üstad Necip Fazıl'ın söylediği gibi ;

Son gün olmasın dostum,
çelengim, top arabam
Alıp beni götürsün, tam inanmış
dört adam

Bizde inanan insanların sevgisi ile sırattan geçeriz inşaAllah. Allah c.c. razı olsun.

VesseLam

Amin,ecmain inşallah abi..Sen bu tevazun sayesinde güzel şeyler yaşarsın inşallah abi.Bizim duygularımız senin tevazunun yanında biraz hafif kalıyor.

İki cihanda da inanan insanlarla birlikte olmak duasıyla..Emanetçilerin en güzeline emanet ol...

Necip Fazil 01-08-2008 02:17

Bil-Mukabele, bende sizleri kimsesiz gönüllerin Kimsesine emanet ediyorum. Geceniz hayrolsun Eda ve Ayşe Hanım kardeşlerim.

VesseLam

Ayşe_Berra 01-08-2008 02:19

Alıntı:

Bil-Mukabele, bende sizleri kimsesiz gönüllerin Kimsesine emanet ediyorum. Geceniz hayrolsun Eda ve Ayşe Hanım kardeşlerim.

VesseLam

Allah razı olsun,hayırlı geceler..

ümitli_bekleyis 01-08-2008 02:34

Alıntı:

VesseLam

Hayırlı geceler Yusuf abi.Allah ' a emanet olun ...

All times are GMT +3. The time now is 10:15.