Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Erkekler 'NEDEN' Küpe Takar? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=19999)

Necip Fazil 05-14-2008 20:13

Erkekler 'NEDEN' Küpe Takar?

Kişiliğin beni hiç alaka etmez Emre kardeş. Onlar ile alakalı bir sıkıntım olursa bizzat seninle görüşürüm.

Bundan bir sıkıntın olmasın. Duracağımız ve kalkacağımız yerleri çok iyi biliriz. ;)

VesseLam

Necip Fazil 05-14-2008 20:14

Ben kimler Alim ve Ulema diye açıklama yapmıştım cartman, senin ismin Hadislerde geçmiyor, bizim işkembe-i kübracılara sor, onlar sana fetva verirler :) ;)

VesseLam

murat kurt 05-14-2008 20:17

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Muratin demek istedigini anlayalim arakdaslar bende ayni görüsteyim hani biz hep sekilcilikten yakiniyoruz birilerinin sirf basörtülü, cübbeli, sakalli diye muhafazakar kesimi dislamasi, belli kaliba sokmasi, fikirlerini gözardi etmesinden sikayet edip onlara beynimizin icindekilere önem verin, sizi ne ilgilendirir giydigimiz diyoruz bir taraftanda onun saci uzun, onun küpesi var oda adam mi diyerek kendimiz sekilcilik yapiyoruz..
Yani bu ne perhiz, ne lahana tursusu gibi birsey oluyor ;)

Anlaşıldığını anlamak..budur...

Necip Fazil 05-14-2008 20:18

Bostancı, Allah c.c. Emanet Azizim ;)

VesseLam

murat kurt 05-14-2008 20:19

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Ben kimler Alim ve Ulema diye açıklama yapmıştım cartman, senin ismin Hadislerde geçmiyor, bizim işkembe-i kübracılara sor, onlar sana fetva verirler :) ;)

VesseLam

Fetva sana yakışıyor..

Necip Fazil 05-14-2008 20:19

:)

VesseLam

murat kurt 05-14-2008 20:21

Alıntı:

hakan_53 Nickli Üyeden Alıntı
PAPAZ BİLE DOĞRUSUNU ANLADI DA ...

Yazdığını yazmadan bir oku!

Kimse kimseyi papazla mukayese edemez!

Bostancı 05-14-2008 20:21

İsteyen taksın,isteyen takmasın dedim'de takanların neden taktığını'da sormamız,anlatmamız gerekiyor...
Herkezi her konuda özgür bırakırsak yarın ne olur bu ülkenin hali..?
O zaman afederesiniz ama yarın adam sokağa çırılçıplak çıkarsa canım onun kişisel tercihi deyipde geçicekmiyiz..?
Bozulmayı elemizden geldiğince düzeltmeliyiz..
Ben küpe takan birisiyle alenen dalga geçmedim o dediklerim sadece düşüncede kalıyor
;)

ENGİNEER 05-14-2008 20:21

Birde şu çok önemli...

Düşünce olara her ne kadar İslamiyet'ten başkasını tanımasamda; içinde yaşadığımız sistem ve partimizin açıklanmış olan misyonu nedeniyle olaylara sürekli İslam açısından bakarak değerlendirme yaparsak olaylar yanlış yöne kayabilir...

Tabi ki bu durum İslam'a tamamen ters bir durum ama ne hikmetse biz böyle bir olayı aslında Cumhuriyetle yönetilen ve Demokrasiyi barındıran bir ülkede İslam'a göre değerlendiriyoruz ve sorunlar buradan çıkıyor...Yani insanların birbirinin tercihlerine ''saygı duyarız'' demesi gerektiği bir ortamda yaşıyoruz...

Keşke küpe takan erkeklerin barındığı bir toplum hiç olmasaydık ama takanlar var ve bize de eyvallah demek düşer...Onun tercihi...

Sukut-u Hayal 05-14-2008 20:22

Alıntı:

Bostancı Nickli Üyeden Alıntı
İsteyen taksın,isteyen takmasın dedim'de takanların neden taktığını'da sormamız,anlatmamız gerekiyor...
Herkezi her konuda özgür bırakırsak yarın ne olur bu ülkenin hali..?
O zaman afederesiniz ama yarın adam sokağa çırılçıplak çıkarsa canım onun kişisel tercihi deyipde geçicekmiyiz..?
Bozulmayı elemizden geldiğince düzeltmeliyiz..
Ben küpe takan birisiyle alenen dalga geçmedim o dediklerim sadece düşüncede kalıyor
;)

Anlatmamiz gerekiyor tabi ama o kisi kupe takti diye ona hakaret edemeyiz!

All times are GMT +3. The time now is 13:25.