Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Teknik Sorunlarınız (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=197)
-   -   ▄▀▄▀▄▀▄ Online AK Servis ▄▀▄▀▄▀▄ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=35966)

sadeceali 07-22-2008 18:03

▄▀▄▀▄▀▄ Online AK Servis ▄▀▄▀▄▀▄

Alıntı:

sadeceali Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

.:Alamet-i_Farika:. Nickli Üyeden Alıntı
İnternet erişim kurallarında özelliklere tıkladığımda "tcp/ıp yapılandırmak için bir ağ bağadştırıcı kartı yükleyip etkinleştirmelisiniz" diyor. :)

hmmm.... ilk defa karşılaştım... normal şartlarda orda ip ve dns adesleri çıkması gerek.. konuyu biraz araştırmam gerek.. en kısa zamanda burda olurum :)

geldim :) şimdi o sorunu iki sebepten yapabilir.. ya bilgisayarınızın ethernet kartı arızalı.. ki inşallah değildir :=)

yada driverınız yüklenmemiş... driver dediğim bu ses kartını ekran kartını yüklediğiniz cd.. anakart cdsi diye geçer... anakartın markasına göre cdnin üzerinde yazar

asus,intel,mercury.. bunun gibi... o cdyi bulupo bütün donanımı tekrar yüklerseniz düzeleceğine inanıyorum sorunun.....

eğer yine düzelmezse ethernet kartınızda sorun vardır.. umarım yardımcı olmuşumdur...

teşekkürler selametle ....

Beritan 07-22-2008 18:06

ali benim msn açılıp kapanıyo :(
çoğu zaman da yazdığım mesajlar gitmiyo..yazılanda gelmiyo :(

YavuzSultanSelim 07-22-2008 18:07

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
ali benim msn açılıp kapanıyo :(
çoğu zaman da yazdığım mesajlar gitmiyo..yazılanda gelmiyo :(

msni kaldırıp yeniden kurmayı denedin mi ?

Beritan 07-22-2008 18:09

yeni msn kurdum oda açılıp kapanıyo :(

YavuzSultanSelim 07-22-2008 18:10

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
yeni msn kurdum oda açılıp kapanıyo :(

bağlantında bir sorun var anlaşılan. Modemi kapatıp aç tekrardan

Beritan 07-22-2008 18:18

yavuz denemdiğim yol kaşmadıki :(

YavuzSultanSelim 07-22-2008 18:24

Büyük ihtimal ya modemin de yada internet hattında sorun var

Nagihan 07-22-2008 20:04

Alıntı:

Nagihan Nickli Üyeden Alıntı
Aliiiiiiiiii! Benim internet yine arada bir gidiyor.. :( Mesela msn açılıyor(zorla) ama kimseye bir şey yazamıyorum..Durupdururken internette sayfa goruntulenemiyor yazıyor..Ya da yine sadece google sayfası açılıyor(hiç internetin sahibi gibi bir şey google deme o bembeyaz google yazan sayfa hiçbir işime yaramıyor) Ama ağ bağlantılarında bi sorun göstermiyor.. Geçen modeme reset at dedin attım ama hala aynı sorunlar devam ediyor... Ne yapayım ben? :(

Biri benim sorunuma cevap yazabilir mi? ??? Ali kendini + ya kaptırdı unuttu ;D

RDönmezs 07-22-2008 20:06

Alıntı:

Alıntı:

Aliiiiiiiiii! Benim internet yine arada bir gidiyor.. :( Mesela msn açılıyor(zorla) ama kimseye bir şey yazamıyorum..Durupdururken internette sayfa goruntulenemiyor yazıyor..Ya da yine sadece google sayfası açılıyor(hiç internetin sahibi gibi bir şey google deme o bembeyaz google yazan sayfa hiçbir işime yaramıyor) Ama ağ bağlantılarında bi sorun göstermiyor.. Geçen modeme reset at dedin attım ama hala aynı sorunlar devam ediyor... Ne yapayım ben? :(

Biri benim sorunuma cevap yazabilir mi? ??? Ali kendini + ya kaptırdı unuttu ;D

Bilgisayarında yavaşlama, kasılma durumu var mı.?

Nagihan 07-22-2008 20:10

Sık sık..Özellikle cd,flash bellek vb. den bir şey atarken donuyor ya da çok yavaş atıyor.. :(

All times are GMT +3. The time now is 00:52.