![]() |
ben oy kullanmaya devam ederdim:)
|
Alıntı:
Ayrıca benim ne alakam var Tarımla merak ettim yaf... Turizmciyim ben...;D |
Alıntı:
doğru söylüyorsun.. zaten senle galeveranın yerini değiştirecektim, unuttum ;D Cumhurbaşkanı: Ukba Başbakan: hüdaverdi Başbakan Yardımcısı: _Fırat Dış İşleri Bakanı : Paradise Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: ay yıldız İç İşleri Bakanı: gönülden Kültür ve Turizm Bakanı: Noktaların Efendisi Diyanet Bakanı: akıncı 34 Milli Eğitim Bakanı: milli_mücahide Maliye Bakanı: ak kelebek Tarım Bakanı: galevera Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: Hatice Ulaştırma Bakanı: redyellow bak bu bakanlıkta seni kesmediyse söyle, başbakan veya cumhurbaşkanı yapalım seni :) bu arada böyle bir kabine işbaşına gelirse ilk işleri rejimi değiştirmek olur heralde ;D |
Alıntı:
Ne yapalım Taban böyle istiyor yaf...;D |
Alıntı:
Aynen ben de, bildiğin sapsade vatandaş olup oy kullanmak isterdim :hihi2: Vatandaş orda burda bana söyleneceğine, ben siyasetçilere söylenip rahatlardım :hihi2: |
işin kolayına kaçmayın, herkes sade vatandaş olabilir, önemli olan sorumluluk almak :)
bu arada Nun; avatarındaki asi kız çocuğunu severek öldürürüm. yanaklara bak aman Allahım. gel ısır beni diyor, kurban olurum böyle tatlılığa :) sohbet yok, kabineyi kurmak için düşünüp taşınmaya devam :) |
Alıntı:
Bu arada neden 'dış işleri bakan'lığını bana verdiğini sormuyorum artık :p Teşekkür ediyorum (: |
M-U-R-A-T Sen sahte kabinelerle kendini kandır nasılsa birgün orada olacağım :hihi2:
|
Ya bu arada birşey dikkatimi çekti :)
Başlıkta; Başbakansınız. Bakanlarınızı Forumdaki Hangi Üyelerden Seçerdiniz? Deniyor, her liste yapan Başbakan olarak farklı birini seçiyor :) Sizsiniz Başbakan, diğerlerini farklı yapmalısınız sadece :) Ya da başlık değişmeli :hihi2: |
Başbakan olmuşum,chp bunuda anayasa mahkemesine götürmesin ;D
|
| All times are GMT +3. The time now is 19:28. |