![]() |
himm.. radikal eylemler :)
|
Alıntı:
buyrun bekleriz.... |
Alıntı:
|
molla davet etti furkan oraya gidilecek mecbur kudüs gününe gidilecek pazara alınması güzel olmuş ustam olmadan olmazdı isteyen olursa biz 5 6 civarı sultanahmette olacağız
|
Alıntı:
|
Tamam İbrahim Abi de geliyorsa tamamdır... Beni de kesin geleceklere yazabilirsiniz :)
|
Alıntı:
ben size dedim, ibrahimin ismi bu konularda etkili oluyor ;D;D.. insallah kardesim sizide bekliyoruz, bayan arkadaslarimiz olacakdir gayet seviyeli bir ortam olacagindan emin olabilirsiniz.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
siz mollayı bana bırakın
|
Alıntı:
Ben gelirsem bunun garantisini veremem ;ı: |
Gün yaklaştıkça rayına oturuyo etkinlik :)
|
bekliyoruz ;).. bu arada eski üyelerle baglantisi olanlar, eski üyeleride cagirabilirsiniz..
ben feyza ya ulasmaya calisacagim.. |
Alıntı:
|
bu arada haberiniz olsun akif kilip degistirip, gelecekmis her kovdugumuzda imajini degistirip merhaba ben muhittin karayagizli ak parti forumdan diye giris yapacakmis :)
|
Hoş olmayan görüntüler sergileyebilirler hacım malum hayvanlar kızgın ;D
Domuz yağı yoksa yemem çiklota. |
hudaverdi bana yakın otur gerisini dert etme :)
|
ayipsin haca en helalinden getirecegim :).. o degilde sende habire kendini naza cekip, duryorsun..
geleceksen gel yoksa tezgahin önünü kapamada iki organize yapalim surada :D bak emreyide getirecegim kismet olursa.. |
ben yokum pazar...
iftara gelemem... ama iftardan sonra nere isterseniz gelebilirim... |
Bakalım hacı sen adresi ver,sirkecinin neresinde buluşulcak onu belirt,gidilecek yeride belirt,gelirsem gelirim o gün belli olcak,iftardan öncede gelebilirim sonrada hiç belli değil.
|
Alıntı:
iftara yetismeye calis sen yinede.. biz oralarda olacagiz bu arada pazartesi calisiyor musun.. |
yetişemem...
21.00'da Ofisi kapatıyorum... iftarda yokum... |
la görende beyaz sarayin oval ofisi sanacak.. neyse ne kadar erken gelirsen o kadar iyidir ;)..
sen otogardami olacaksin, ben oraya gelecem zaten.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ofis 21.00'da kapanıyor... o saatten önce kapatamam... Ataköy Atrium şubesini işletiyorum... yani bu demektir ki iftarda ben yokum... |
bulundugun yerden, ne kadar sürüyor bizim oraya gelmen..
|
1 saatten fazla sürer...
|
hem siz nerdesiniz ki...???
|
hizli bir sekilde gelmeye bak.. pazartesi caliyor musun..
|
Alıntı:
|
yani 9'da çıksam 9 buçuk gibi eminönünde olabilirim sanırsam...
|
tamam bir sekilde ayarla..
|
dostum ayarı yok bu işin...
gelemem büyük ihtimal siz takılın...:) pazartesi görüşürüz biz seninle... |
Okey çeviir miyiz ?
Getireyim mi ? |
bize birde semaver lazim :D
|
Alıntı:
ayak üstü arkaya salarız onları;D;D |
okeymi taşıyacaksın olum yanında girer bi yerde oynarız oynayacaksak
|
Çıkardığı ses hoşuma geliyor taşırım bu yüzden ;D
Taktınız guşlarıma haa hayvan yuurtluyor ;D Birisi çaydanlık altı getirsin,sallama çay alırız,plastik bardak,bir yerden sıcak su alırız atarız sallamaları içine alın size semaver ;D |
Guzel olacak gibime geliyor :)
|
All times are GMT +3. The time now is 11:13. |