![]() |
***Nisan ayi icin Enler baslamistir***
rica ederim :)
|
GÜNCELLEME En İyi Aktif Üye: Özgün Genç, AYşe Berra, Acizane44, Lügat, Dolunay Kadim, Mavera 8), Aksa34, Benide Kapatın... En İyi Yardımsever Üye: Dolunay KAdim, Ayşe BErra... En İyi Ciddi Üye: Necip Fazıl, Lügat, Alemdar, Maviinsan... En İyi Şair Üye: Ayşe Berra, Necip FAzıl, Son zamanlarda da Dolunay KAdim :-X... En İyi Fanatik Üye: Rdönmezs, Ümmü Seleme, Akparti... En İyi Tatlı Başbelası üye: Bura değişmez; Duyguseli... En İyi Karizmatik Üye: Aktunahan, Mavera 8), Necip Fazıl, Lügat... En İyi Kibar Üye: Ümitli Bekleyiş, Ayşe Berra... En İyi Daimi Üye: Dildade... En İyi Sevimli Üye: Politikacı, Akmehmet... En İyi Sinirli Üye: Mavera 8)... En İyi Sabırlı Üye: Dolunay Kadim... :-X En İyi Sakin Üye: Dolunay KAdim... :-X En İyi Bayan Üye: Ayşe Berra, Ümitli Bekleyiş, Ak Kelebek, Duyguseli, Dİldade, Acizane44, Eddie, KAmusal mışşş, Politikacı, AK Zeynep... En İyi Erkek Üye: Rdönmezs, Aktunahan, Mavera 8), Dolunay KAdim, NEcip Fazıl, Lügat, Yalçın, Tayyipleyiz, Engineer, Jonathan749, Hüdaverdi, Alemdar, Abrek, Özgün Genç, Aksa34, Benide KApatın, Aksavaşçı... En İyi Nick: KAmusal mışşş, Benide Kapatın... En Muhalefet üye: Mavera 8).... :-X En iyi en küçük üye: Her ne kadar çok uğraştırsa da Akmehmet... :-X Derdini en iyi anlayan üye: Ayşe Berra... Forumda ki herkesin, kalbimizin bir köşesinde farklı bir yeri vardır ama bazılarının yeri başkadır... 8) |
sağolasın nusret kardeşim
|
ALLAH razı olsun Nusret Bey...
|
:P çok teşekkürlerimi sunuyorum gerçekten çok feci şekilde olağanüstü derecede duygulandım :'( :P hatta o kadar duygulandım ki kendimi unutup artı vermiyorum..Hatırlarsam belki bir ara olabiler.. ;D Belaymış,uyuss..!! ;) |
Teşekkürler Nusret...
|
Nusret teşekkürler...
|
En İyi Aktif Üye: Dolunay_Kadim
En İyi Yardımsever Üye: Mavera En İyi Ciddi Üye: Necip Fazıl En İyi Şair Üye: Ayşe_Berra En İyi Çok Rastladığınız Üye: KAmusal mışş En İyi Sevdiğiniz Üye: Mavera, Jonathan749 Nusret, Parabol, İsmihan, Beni de Kapatın, Ayşe_Berra, Feyza, ENGINEER, Necip Fazıl, Black_Metal, Ozgun_Genç En İyi Fanatik Üye: Aksavaşçı En İyi Tatlı Başbelası üye: --- En İyi Geveze Üye: Duyguseli En İyi Karizmatik Üye: Nusret, Alemdar, ENGINEER, Black_Metal En İyi Kibar Üye: Nusret En Kaba Üye: --- En İyi Komik Üye: Mavera En İyi Daimi Üye: AK_Kelebek En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Ayşe_Berra En İyi Yavaş Paylaşım Üye: --- En İyi Paylaşımcı Üye: Nusret En İyi Sevilen Üye: Mavera, Beni de Kapatın, Necip Fazıl En İyi Sevimli Üye: Düş Sokağı Sakini En İyi Sinirli Üye: Ben En İyi Kültürlü Üye: Mavera, Beni de Kapatın, Nusret, Black_Metal, Ozgun_Genç, ENGINEER, Kara Eşref, Necip Fazıl, Lügat, Jonathan749 En İyi Sabırlı Üye: Dolunay_Kadim En İyi Sakin Üye: Beni de Kapatın En İyi Bayan Üye: Ayşe_Berra, Parabol, Feyza, KAmusal mışş En İyi Erkek Üye: Mavera, Jonathan749 Nusret, Beni de Kapatın, ENGINEER, Necip Fazıl, Black_Metal, Ozgun_Genç En İyi İmza: ÇİLE En İyi Nick: ŞEHREMİNİ ;) En İyi Efendi Üye: Necip Fazıl En Muhalefet üye: Black_Metal En Bilimsel üye: Jonathan749 En Tekrarcı üye: --- En iyi en küçük üye: --- En Çok istekte Bulunan Üye: --- |
Hatırlayamadığım üyeler mutlaka vardır, unutkanlığıma ve eşşekliğime versin o arkadaşlar da. (:
|
Eyvallah ortak,senin listendeyer almak onur verici..
Bende mi bi liste yapsam ki :( |
Alıntı:
Bu arada seni de yazmayacaksam bu listeye kimi yazacağım? (: |
Teşekkürler şehremini.. Özletme kendini
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Geçen ay yazmaya kalktım ama çok zorlandım.. Ondan dediydim bu ay yazmıyayım : ) Neyse ben de hazırlıyayım Burası gönül köşesi aynı zamanda, 3 saatim kalmış ??? |
Teşekkürler Şehremini
|
Alıntı:
|
Ben geveze değilim ama.. ;) Neyse..Oda bir meziyettir..!! :P
|
En İyi Aktif ve Daimi Üye:Dolunay Kadim,Hüdaverdi, ,Duyguseli,Nusret, AyşeBerra, dildade, Akzeynep,Acizane44,Engineer,politikacı,yavuzsulata nselim,Rdönmezs,Akkelebek,ha_lee, Ümmü_seleme
En İyi Yardımsever Üye:Abdullah KAÇ,Feyza , özgün_genc , DolunayKadim_ En İyi Ciddi Üye:Necip Fazıl, Yalçın,Kabardey_06 ,Tayipleyiz, murat_kurt,Necip_Fazıl En İyi Şair Üye:Gölge, hasretim En İyi Çok Rastladığınız Üye:Hüdaverdi,Eddie,RDönmezs,Nusret, özgüngenç, En İyi Sevdiğiniz üye:DolunAy_Kadim,Mavera,Şehremini,Nuset,Özgüngenç,Süm eyra,Oguzdesouza,Eddie,Alemdar, Hüdaverdi,Oğuzdesouza,AslanMashadov,Parabol,Kamusa lmışmış,Anatolia,Romakudüs, LüGaT,RDönmezss ,Tolay , En İyi Fanatik Üye: Oğuzdesouza,özgüngenc,akkparti,Hüdaverdi En İyi Geveze Üye: mavera : ) En İyi Karizmatik Üye:Şehremini,murat kurt,tolay, Mavera ,NecipFazıl,Özgüngenç,Abdullah Kaç ,Dolunay Kadim, En İyi Kibar Üye: Yalçın Nazende En İyi Komik Üye:aksa-34 ,duyguseli,eddie En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Ak Kelebek,Nusret En İyi Yavaş Paylaşım Üye:EnSaR(nerdesin sen ya) En İyi Paylaşımcı Üye: Hüdaverdi,Nusret,Ak Kelebek, En İyi Sevimli Üye:politikacı, Eddie ,oturanboğa , akmehmet, En İyi Kültürlü Üye:Mavera,Şehremini,Engineer,Özgüngenç,anotolia,akkpa rti,Alemdar,AyşeBerra, NecipFazıl,Lügat, jonathan,duyguseli,Kabardey_06,Parabol,MaU,tayyipl eyiz,murat_kurt,Hüdaverdi,yalçın, Black_MeTaL ,maviinsan, (bigi yarışmacılarına biraz torpil geçtim affola ) : ) En İyi Sabırlı Üye: Dolunay Kadim En İyi Bayan-Erkek Üye:AkForum ailesi… En İyi İmza: Bade_Esna En İyi Nick: oturanboğa, En Bilimsel üye: tolay, özgüngenc,engineer,sehremini,parabol…. Biraz acele hazırlanmış bir liste oldu,son güne kalmışım. Üniversitede böyleydim hep son günlerin insanıyım.Unuttuklarım varsa bilsinler ki gönlümüz geniştir, herkese yer var.. Ayrıca bana listesinde yer veren arkadaşlarıma teşekkür ederim,gönüllerinde yer almak bana onur vermiştir.. Çok duygulanıyorum bazen; bu güzel insanların umutlarını,hayellerini,yüreklerindeki sevgiyi söndürmeye çalışan KARA insanlar olduğu için... Bilselerdi sanırım bu insanları... neyse :( ... |
En İyi Şair Üye:Gölge Eyvallah hocam ALLAH razı olsun hakkımdaki düşüncelerinize layık olmaya çalışacağım bu yorumunuz beni gaza getirdi ilk ekleyeceğim şiir benden armağan olsun size sağolun varolun .... ;) (+) |
Çok teşekkürler "Benide_Kapatın" Bu ara aktif olunca listelere girdim.Bu benim ilk listem:(
Şeref verdiniz.. |
Benide kapatın
sevginize layık görmeniz beni çok gururlandırdı. Teşekkürler. |
hocam çok sağolun.. büyük onur duydum
|
teşekkür ederim bana da yer verdiginiz için şaşırdım açıkcasıı :o
|
Teşekkürler ;)
|
Nusret abi,Şehremini ve Benide_Kapatın Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Büyük mutluluk ve onur duyddum :) :D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Neden ki? |
Alıntı:
|
Nusret ,Benide_Kapatın teşekkür ederim :)
|
Yahu bi aktunahan vardı bu sehremini o olmasın :D :D
Enlerinde olmak beni mutlu etti hoçam :)) |
Alıntı:
Akkelebek, Black ben teşekkür ederim, enlerimde olmanız benide mutlu etti :) |
İnternettin hocam eyvALLAH.. ;) Teşekkür ettim..
|
benide_kapatın çok teşekkür ederim kardeşim
|
Şehremini ve Benide_Kapatın çok teşekkür ederim. Sizin enlerinizde yer bulabilmek başka güzel... ::)
|
Benide_Kapatın çok teşekkür ederim
|
enlerinde yer veren herkese teşekkür ederimm ;) ;)
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bişey değil kardeşlerim ben teşekkür ederim.. |
Alıntı:
Önemli değil abi, ne demek ben teşekkür ederim esasında :)... |
Alıntı:
|