![]() |
DUA KARDEŞLİĞİ
ŞU MÜBAREK CUMA NIN İLK SAATLERİNDEKİ SAMİMANE İSTEKLERİNİZ DUAA YERİNE GEÇMİŞKİ BİZİDE BURALARA GETİRDİ..
GÖREVİMİZDRİ BUNDAN SONRA İNŞALLAH.. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Sürekli herkese uyarı mesajı atmakta istemiyorum artık. Sorumluluğunu bilen gelir diyorum inşaAllah ... |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Haklsın sende ablacım.. :( yeniden katılmak devam etmek isteyenlerden liste yapsak olabilir belki..Sen daha iyi bilirsin tabi.. :-[
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Ama sanmam da kimsenin artık geleceğini eskilerden bir kaç kişi dışında . Yinede biraz bekleyeyim inşaAllah :) |
DUA KARDEŞLİĞİ
Ben de burdayım :)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Hoşgeldin |
DUA KARDEŞLİĞİ
hoşbulduk canım :)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
“Sen olmasaydın; sen olmasaydın!” sırrında saklısın... Adını hasret koyamayacağımız, umut demekten de sakındığımız o kutlu muradın, o kudsî arzunun hiç duyamayacağımız fısıltısısın sen... O kadar gereklisin ki, gerek kelimesi gerekmezdi olmasaydın Sen. O kadar lâzımımızsın ki, lâzım olacakların hepsi lüzumsuza çıkardı olmasaydın Sen!
İyi ki varsın ... |
DUA KARDEŞLİĞİ
Rabbim bizlere; Hazreti; Adem'in tövbesini Nuh'un Direncini İbrahim'in imânını İsmail'in teslimiyetini Yakub'un Dirayetini Yusuf'un iffetini Musa'nın celaletini Harun'un sadâkatini Davud'un sadâsını Süleyman'ın Gayretini Eyyüb'ün Sabrını Lokman'ın hikmetini Yahya'nın şehadetini Meryem'in adanmışlığını İsa'nın sâfiyetini Hz Muhammed Musatafa'nın Muhabbetini nasip etsin inşaallah.. dilimizin duayla güzelleşmesi duasıyla.. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Amin.. kardeşim +1
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Ey bütün varlık ve varlık ötesi elinde bulunan.. ey hayat sahibi Hayy.. ey varlığının asla bir başlangıcı olmayan Kadîm.. ey kendisi için ölüm katiyen söz konusu olmayan Bâkî! İhtiyaçlarımızı gider..
Amin Bizde burdayız |
DUA KARDEŞLİĞİ
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan! Ey izzet ve ikram sahibi olan! Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım! Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim! Ya Rabbi! Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden eyle… dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir. Ya Rabbi! Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et ..Amin...Dualarım tüm Ümedi Muhammed için... Dua kardeşim Neşe'cim her zaman dualarımdasın inşallah... |
DUA KARDEŞLİĞİ
Gönlümü dua etme ihtiyaç ve iştiyakıyla donatan Rabb-i Rahim’e kendisine yapılan münacâtların harfleri adedince hamd ü senâ ediyor, tazarru ve niyaz âdâbını talim buyuran Rehber-i Ekmel Efendimiz’e, mübarek hanesinin seçkin fertlerine ve Ashab-ı güzînine ağzı dualı kulların nefesleri sayısınca salât ü selam gönderiyor; Şefkat Peygamberi’nin hak nezdindeki kıymetini şefaatçi edinen bir merhamet dilencisi olarak bir kere daha Cevâd ü Kerîm’in dergahına el açıyorum:
Allahım nice ümit ve emellerimi gerçekleştirdin, onca beklenti ve taleplerime cevap verdin.. beni kaç kere sevdiğin ve hoşnut olduğun işlere muvaffak eyledin.. hastalıklarıma şifa lutfettin.. ve bendeni hasımlarının ellerine ve dillerine düşürmedin. Ey bu lütf u ihsanlarda bulunmasa bile, Zatı itibarıyla bütün hamd ve senâlar hakkı olan Meşkûr u Mahmud, şükürler olsun Sana. Allahım, i’tikad, söz ve amel bakımından şanına lâyık olmayan her türlü kusurdan Zatını yüce tutma ve Sana layık olan sıfatları da isbat etme adına dile getirilen sözlerin en güzelleriyle, renk renk, desen desen tesbîh ü takdîs ifadeleriyle Seni anmak istiyorum. Sırf Senin hoşnutluğunu gözeterek ve rızana ermiş bir kul olma ümidi besleyerek Seni tesbîh ü takdîs etmeyi arzuluyorum. Bu talebimi gerçekleştirmeyi nasip eyle Allahım, beni bu devletten mahrum kılma, rahmetine açılan ellerimi boş koyma. Bendeni, hatalarını itiraf edip pişmanlıkla kıvranan, herhangi bir inhiraftan sonra yeniden toparlanıp dergahına yönelen, büyük-küçük her gaflet karşısında himmet kanatlarını açıp Senin inâyetine sığınan “tevvâbîn” unvanlı kullarının arasına kat. Bu perişan kulunu bilhassa seher vakitlerinde istiğfara sarılarak Senin mağfiretini dileyen Hak erlerinin safına dahil et; beni günahlardan, ayıplardan, isyanlardan, kusurlardan ve hakka muhalefet etme tehlikelerinden arındır. Ey kendisinden istekte bulunulanların en cömerdi ve ey talepleri yerine getirenlerin en hayırlısı Yüce Rabbim!.. Bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlardan dolayı beni yarlığamanı ve hususi himayene, ilahî riâyetine almanı diliyorum. Sana karşı her an kulluk şuuruyla yaşayabilmenin kapısını ve ihsan sırrını benim için aç; beni peygamberlerin, sıddîkların, şehitlerin ve sâir sâlih kulların yoluna hidayet eyle. Efendiler Efendisi’ne, O’nun nezih aile fertlerine ve seçkin arkadaşlarına salât ü selam ederek bunları Senden dileniyorum, Rabbim |
DUA KARDEŞLİĞİ
Kapını Çalıyorum Ya Rabb(cc)'i!
Soru yumağı beynimde harç olurken, Bir tokat düşüyor enseme Kamer Suresi’ nin 17. ayeti doluyor gözlerime Zira Rabb’ı Rahim o ayette ; “Kuşkusuz biz Kur’an-ı da öğüt için kolaylaştırdık. Öğüt alan var mı ?” diyor. Kella diyorum acziyetimle ! Ve ağlamaya başlıyorum ! Ilık ılık göz yaşlarım dudaklarımı ıslatıp, Ağzıma düşüyor .. Çaresizliğin girdabında değilim ! Cehaletin mengenesine atmışım kendimi ! İntiharlığı seçmişim dünyalık için, Ahiretim için intihar etmişim. Oysa Üstad’ın ; “Tel tel ve iplik iplik dikselerde ağzımı; Tek ses duysalar, (Allah) … Yoklayanlar nabzımı.” Şiirini okumuş ve yönümü çizmiştim Önce “Estağfirullahel azim ve etubu ileyh” diyecektim “Lailaheillallah” la devam edecektim. Sonra “Allahumme salli ala seyyidina Muhammed” Ve cennete her tesbihimde ağaç olacak olan; “Subhanallahi velhamdulillahi vela ilahe illallahu vellahu ekber vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim” i söyleyecektim İşte yeniden şahlanıyor imanım. Son defa tevbe için açıyorum ellerimi : Ya Rabbi ! Tüm günahkarlığımla ve acziyetimle yeniden kapını çaldım. Anladım ki Sen’ den başka gidecek yerim yok ! Anladım ki Sen’ den başka beni affedecek yok ! Okudum ki Sen affeden ve affetmeyi sevensin ! Okudum ki Sen üzerine rahmeti yazmışsın ! Okudum ki Sen’ i sevenleri Sen de seversin ! En Sevgili Sen’ i bilip kapına geldim ! Şüphesiz ki rahmetini diliyor, umud ediyorum Bana gazap edersen de şüphesiz ki ben fazlasıyla hakkettim. Bu günahkar kulunu affet Ya Rabbi !! Amin, amin, amin .. Elhamdulillahirrabbilalemin Vesselatu vesselamu ala rasulina muhammedin ve ala alihi Ve sahbihi ecmain … |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Şehadettir arzuhalım nasib edermisin Ya Rahman cennette cemalinle şereflendirirmisin bu acizi. RAHMETIMDEN GAZABIMDAN USTUNDUR buyurmuşsun. Rahmetinle muamele eyle bizlere biz aciz kullarınız. Öylesine bir ölüm nasip eyleki Azrail as geldiğinde hoş gelsin ve geldiğinde o görevini yerine getirmeden sen bizlerden Razı ol İnşaALLAH...
__________________ |
DUA KARDEŞLİĞİ
Gönlümü dua etme ihtiyaç ve iştiyakıyla donatan Rabb-i Rahim’e kendisine yapılan münacâtların harfleri adedince hamd ü senâ ediyor, tazarru ve niyaz âdâbını talim buyuran Rehber-i Ekmel Efendimiz’e, mübarek hanesinin seçkin fertlerine ve Ashab-ı güzînine ağzı dualı kulların nefesleri sayısınca salât ü selam gönderiyor; Şefkat Peygamberi’nin hak nezdindeki kıymetini şefaatçi edinen bir merhamet dilencisi olarak bir kere daha Cevâd ü Kerîm’in dergahına el açıyorum: Allahım nice ümit ve emellerimi gerçekleştirdin, onca beklenti ve taleplerime cevap verdin.. beni kaç kere sevdiğin ve hoşnut olduğun işlere muvaffak eyledin.. hastalıklarıma şifa lutfettin.. ve bendeni hasımlarının ellerine ve dillerine düşürmedin. Ey bu lütf u ihsanlarda bulunmasa bile, Zatı itibarıyla bütün hamd ve senâlar hakkı olan Meşkûr u Mahmud, şükürler olsun Sana. Allahım, i’tikad, söz ve amel bakımından şanına lâyık olmayan her türlü kusurdan Zatını yüce tutma ve Sana layık olan sıfatları da isbat etme adına dile getirilen sözlerin en güzelleriyle, renk renk, desen desen tesbîh ü takdîs ifadeleriyle Seni anmak istiyorum. Sırf Senin hoşnutluğunu gözeterek ve rızana ermiş bir kul olma ümidi besleyerek Seni tesbîh ü takdîs etmeyi arzuluyorum. Bu talebimi gerçekleştirmeyi nasip eyle Allahım, beni bu devletten mahrum kılma, rahmetine açılan ellerimi boş koyma. Bendeni, hatalarını itiraf edip pişmanlıkla kıvranan, herhangi bir inhiraftan sonra yeniden toparlanıp dergahına yönelen, büyük-küçük her gaflet karşısında himmet kanatlarını açıp Senin inâyetine sığınan “tevvâbîn” unvanlı kullarının arasına kat. Bu perişan kulunu bilhassa seher vakitlerinde istiğfara sarılarak Senin mağfiretini dileyen Hak erlerinin safına dahil et; beni günahlardan, ayıplardan, isyanlardan, kusurlardan ve hakka muhalefet etme tehlikelerinden arındır. Ey kendisinden istekte bulunulanların en cömerdi ve ey talepleri yerine getirenlerin en hayırlısı Yüce Rabbim!.. Bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlardan dolayı beni yarlığamanı ve hususi himayene, ilahî riâyetine almanı diliyorum. Sana karşı her an kulluk şuuruyla yaşayabilmenin kapısını ve ihsan sırrını benim için aç; beni peygamberlerin, sıddîkların, şehitlerin ve sâir sâlih kulların yoluna hidayet eyle. Efendiler Efendisi’ne, O’nun nezih aile fertlerine ve seçkin arkadaşlarına salât ü selam ederek bunları Senden dileniyorum, Rabbim! AMİN! |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
AMİİN AMİİN AMİİN tüm üyelerimizede ve özellikle liberal demokrata hidayet için Rabbi Rahimimizden isteyelim tüm güzellikleri.. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Çok Güzel bi Fikir:) İlk defa görüyorum bu konuyu Çekiliş yapıldımı...Bende katılmak isterdim
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
İsminizide yazmanızı rica ediyorum . |
DUA KARDEŞLİĞİ
evet hemde liste tekrardan güncellenerek hatırlatılmış olur bu sayede..
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Bende katılmak istiyorum inşallah
|
DUA KARDEŞLİĞİ
[size=10pt](Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir.)[/size]
DUA KARDEŞLERİNİZ SON HALİ 1 - Aksa-34(MEHMET) - takva_gül (NURGUL) 2- Kardelen007(BEYDA) - Toprak 44(KÜBRA) 3 - Hıfz-ı Lisan(DERDA GÜLSÜN) - Feride(FERİDE) 4 - Ravza_Ruveyda(ŞEYMA) - Onlybullet34(SAMET) 5 - Sevdam(ARİFE) - serkan Yücel(SERKAN YÜCEL) 6 - Sidre(ZEYNEP) - Akgulrafet( RAFET AKGÜL) 7- Zaksu(ZEYNEP) - ahmike(AHMED) 8- Kelebek( AYŞEGÜL) - GÜLseven (BERNA) 9- Sahıll35(UĞUR ERCAN) - Selahattin Ay ( SELAHATTİN AY) 10- yavuz_niksar ( YAVUZ) - Feyza (FEYZA MİNE) 11- Polat( POLAT ) - Zeynep Akçin 12- Aslı - Ağa(ARİF) 13- DolunayKadim ( REMZİ) - Tugce06 (TUĞÇE) 14- Tolay ( TOLGA) - Ha_lee ( HALE ) 15- akzeinebu ( ZEYNEP)- Sedef ( AYŞENUR ) 16- Ak_Saliha( SALİHA) - Huzura Doğru ( CEMİL) 15- Nazende ( SEVDEM) - Sumeyra_Tonkal(SÜMEYRA) 16- ümitli_bekleyiş ( EDA ) - tuğba61 ( TUĞBA ) 17- hayataAKartı( MUSTAFA ADİL) - ak_mavish ( ZEYNEP ) 18- Bennur (NUR KÜBRA) - İbrahim-44 ( İBRAHİM) 19- .::Rukal::. (BETÜL) - Hurrem (HANDAN ) 20- Ayşe42( AYŞE) - Suskunprenses (ESRA) 21- Yalçın ( YALÇIN) - Tayyipleyiz (LEVENT) 22- tozkaldiran ( ERKAN ) - Eses ( OSMAN ) 23- fedai_can_mk ( MERYEM ) - sEbA ( AMİNE ) 24- Duyguseli ( DUYGU) - Pınarsems (PINAR ) 25- Scorpio ( TOLGA ) - Güliş ( GÜL ) 26- yasinarslanpay ( YASİN ) - ****kübra**** ( KÜBRA ) 27- neşe ( NEŞE ) - Gönülden ( CANAN ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Selamun Aleykum . Dua kardeşliğinin son durumu arkadaşlarım... Daha önce bir çok kez uyarı yaptım Herkes Dua kardeşini ve sorumluluğunu biliyor. Ben aradan çekiliyorum. Sonuçta hepimiz belirli yaşa gelmiş yetişkin insanlarız Sorumluluğumuzu bilip ona göre davranırız inşaAllah. Bana sadece Dua kardeşi ile uzun zamandan beri görüşemeyenler mesaj atarsa Dua Kardeşini değiştiririz inşaAllah . Hepiniz Allah c.c. emanet olunuz ... Selametle. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Selametle. |
DUA KARDEŞLİĞİ
[size=10pt](Müslümanın, Müslüman üzerindeki hakkından biri, ona gıyabında dua etmektir.)[/size]
DUA KARDEŞLERİNİZ SON HALİ 1 - Aksa-34(MEHMET) - takva_gül (NURGUL) 2- Kardelen007(BEYDA) - Toprak 44(KÜBRA) 3 - Hıfz-ı Lisan(DERDA GÜLSÜN) - Feride(FERİDE) 4 - Ravza_Ruveyda(ŞEYMA) - Onlybullet34(SAMET) 5 - Sevdam(ARİFE) - serkan Yücel(SERKAN YÜCEL) 6 - Sidre(ZEYNEP) - Akgulrafet( RAFET AKGÜL) 7- Zaksu(ZEYNEP) - ahmike(AHMED) 8- Kelebek( AYŞEGÜL) - GÜLseven (BERNA) 9- Sahıll35(UĞUR ERCAN) - Selahattin Ay (SELAHATTİN AY) 10- yavuz_niksar (YAVUZ) - Feyza (FEYZA MİNE) 11- Polat(POLAT) - Zeynep Akçin 12- Aslı - Ağa(ARİF) 13- DolunayKadim (REMZİ) - Tugce06 (TUĞÇE) 14- Tolay (TOLGA) - Ha_lee (HALE) 15- akzeinebu (ZEYNEP)- Sedef (AYŞENUR ) 16- Ak_Saliha(SALİHA) - Huzura Doğru (CEMİL) 15- Nazende (SEVDEM) - Sumeyra_Tonkal(SÜMEYRA) 16- ümitli_bekleyiş ( EDA ) - tuğba61 (TUĞBA ) 17- hayataAKartı( MUSTAFA ADİL) - ak_mavish ( ZEYNEP ) 18- Bennur (NUR KÜBRA) - İbrahim-44 ( İBRAHİM) 19- .::Rukal::. (BETÜL) - Hurrem (HANDAN ) 20- Ayşe42(AYŞE) - Suskunprenses (ESRA) 21- Yalçın (YALÇIN) - Tayyipleyiz (LEVENT) 22- tozkaldiran (ERKAN ) - Eses (OSMAN ) 23- fedai_can_mk ( MERYEM ) - sEbA (AMİNE ) 24- Duyguseli ( DUYGU) - Pınarsems (PINAR ) 25- Scorpio (TOLGA ) - Güliş ( GÜL ) 26- yasinarslanpay (YASİN ) - ****kübra**** ( KÜBRA ) 27- neşe (NEŞE) - Gönülden (CANAN) 28- acizane44 (YELİZ ) - ( ? ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Selamun Aleykum . Dua kardeşliğinin son durumu arkadaşlarım... Daha önce bir çok kez uyarı yaptım Herkes Dua kardeşini ve sorumluluğunu biliyor. Ben aradan çekiliyorum. Sonuçta hepimiz belirli yaşa gelmiş yetişkin insanlarız Sorumluluğumuzu bilip ona göre davranırız inşaAllah. Bana sadece Dua kardeşi ile uzun zamandan beri görüşemeyenler mesaj atarsa Dua Kardeşini değiştiririz inşaAllah . Hepiniz Allah c.c. emanet olunuz ... Selametle. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Rahmetini hatıra getirdikçe reca duygularımızın daha da köpürdüğü âlemlerin Rabbi Yüce Allah’a sonsuz hamd ve şükür; Rabb-i Rahîmimizi bize tanıtan varlığın biricik vesilesi Efendimiz Hazreti Muhammed’e, âline, ashabına nihayetsiz salât ü selâm ediyor ve merhamet dilenmek üzere bir kere daha merhameti sonsuz olanın ulu dergahına iltica ediyoruz: Rabbimiz! Biz yoktuk; Sen varettin. Fakat biz kendimize zulmettik, zulmettik de olmadık günahlar irtikap ettik, mesavîye girdik, Sen’in asla hoşnut olmayacağın vadilerde dolaştık. Ey Rab! Şimdi bütün bunları yüce huzurunda itiraf ediyoruz. Şayet bizi affeder ve bağışlarsan –Sen de biliyorsun ki– Sen’in mülkünden hiçbir şey eksilmeyecektir. Bize azap edersen, o zaman da saltanatında bir ziyade olmayacaktır. Ey Kendini her kelamının evvelinde Rahman ve Rahîm diye tavsif buyuran Merhametliler Merhametlisi Rab! Sen dilersen bizden başka azap edecek başkalarını bulabilirsin. Ya biz! Sen’den başka merhamet edecek birisini asla bulamayız. (Öyleyse) rahmetinle muamelede bulun ve bize merhamet buyur, ey Rahîm ü Vedûd!.. Bizim de Efendimiz, bütün ebrar ve ahyârın da Efendisi olan Hazreti Ahmed ü Mahmud u Muhammed Mustafa’ya, peygamber hanesinin seçkin fertlerine ve ashâb-ı güzîne salât ü selam ederek bunları Sen’den dileniyoruz. Dualarımızı kabul buyur Rabbimiz!.. AMİN! |
DUA KARDEŞLİĞİ
DUA KARDEŞLERİNİZ SON HALİ 1 - Aksa-34(MEHMET) - takva_gül (NURGUL) 2- Kardelen007(BEYDA) - Toprak 44(KÜBRA) 3 - Hıfz-ı Lisan(DERDA GÜLSÜN) - Feride(FERİDE) 4 - Ravza_Ruveyda(ŞEYMA) - Onlybullet34(SAMET) 5 - Sevdam(ARİFE) - serkan Yücel(SERKAN YÜCEL) 6 - Sidre(ZEYNEP) - Akgulrafet( RAFET AKGÜL) 7- Zaksu(ZEYNEP) - ahmike(AHMED) 8- Kelebek( AYŞEGÜL) - GÜLseven (BERNA) 9- Sahıll35(UĞUR ERCAN) - Selahattin Ay (SELAHATTİN AY) 10- yavuz_niksar (YAVUZ) - Feyza (FEYZA MİNE) 11- Polat(POLAT) - Zeynep Akçin 12- Aslı - Ağa(ARİF) 13- DolunayKadim (REMZİ) - Tugce06 (TUĞÇE) 14- Tolay (TOLGA) - Ha_lee (HALE) 15- akzeinebu (ZEYNEP)- Sedef (AYŞENUR ) 16- Ak_Saliha(SALİHA) - Huzura Doğru (CEMİL) 15- Nazende (SEVDEM) - Sumeyra_Tonkal(SÜMEYRA) 16- ümitli_bekleyiş ( EDA ) - tuğba61 (TUĞBA ) 17- hayataAKartı( MUSTAFA ADİL) - ak_mavish ( ZEYNEP ) 18- Bennur (NUR KÜBRA) - İbrahim-44 ( İBRAHİM) 19- .::Rukal::. (BETÜL) - Hurrem (HANDAN ) 20- Ayşe42(AYŞE) - Suskunprenses (ESRA) 21- Yalçın (YALÇIN) - Tayyipleyiz (LEVENT) 22- tozkaldiran (ERKAN ) - Eses (OSMAN ) 23- fedai_can_mk ( MERYEM ) - sEbA (AMİNE ) 24- Duyguseli ( DUYGU) - Pınarsems (PINAR ) 25- Scorpio (TOLGA ) - Güliş ( GÜL ) 26- yasinarslanpay (YASİN ) - ****kübra**** ( KÜBRA ) 27- neşe (NEŞE ) - Gönülden (CANAN) 28- acizane44 (YELİZ ) - fütüvvet (BEDRETTİN) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Selamun Aleykum . Dua kardeşliğinin son durumu arkadaşlarım... Daha önce bir çok kez uyarı yaptım Herkes Dua kardeşini ve sorumluluğunu biliyor. Ben aradan çekiliyorum. Sonuçta hepimiz belirli yaşa gelmiş yetişkin insanlarız Sorumluluğumuzu bilip ona göre davranırız inşaAllah. Bana sadece Dua kardeşi ile uzun zamandan beri görüşemeyenler mesaj atarsa Dua Kardeşini değiştiririz inşaAllah . Hepiniz Allah c.c. emanet olunuz ... Selametle. |
DUA KARDEŞLİĞİ
İsmim Esma Benide katarsanız sevinirim :)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Allah razı olsun . |
DUA KARDEŞLİĞİ
DUA KARDEŞLERİNİZ SON HALİ 1 - Aksa-34(MEHMET) - takva_gül (NURGUL) 2- Kardelen007(BEYDA) - Toprak 44(KÜBRA) 3 - Hıfz-ı Lisan(DERDA GÜLSÜN) - Feride(FERİDE) 4 - Ravza_Ruveyda(ŞEYMA) - Onlybullet34(SAMET) 5 - Sevdam(ARİFE) - serkan Yücel(SERKAN YÜCEL) 6 - Sidre(ZEYNEP) - Akgulrafet( RAFET AKGÜL) 7- Zaksu(ZEYNEP) - ahmike(AHMED) 8- Kelebek( AYŞEGÜL) - GÜLseven (BERNA) 9- Sahıll35(UĞUR ERCAN) - Selahattin Ay (SELAHATTİN AY) 10- yavuz_niksar (YAVUZ) - Feyza (FEYZA MİNE) 11- Polat(POLAT) - Zeynep Akçin 12- Aslı - Ağa(ARİF) 13- DolunayKadim (REMZİ) - Tugce06 (TUĞÇE) 14- Tolay (TOLGA) - Ha_lee (HALE) 15- akzeinebu (ZEYNEP)- Sedef (AYŞENUR ) 16- Ak_Saliha(SALİHA) - Huzura Doğru (CEMİL) 15- Nazende (SEVDEM) - Sumeyra_Tonkal(SÜMEYRA) 16- ümitli_bekleyiş ( EDA ) - tuğba61 (TUĞBA ) 17- hayataAKartı( MUSTAFA ADİL) - ak_mavish ( ZEYNEP ) 18- Bennur (NUR KÜBRA) - İbrahim-44 ( İBRAHİM) 19- .::Rukal::. (BETÜL) - Hurrem (HANDAN ) 20- Ayşe42(AYŞE) - Suskunprenses (ESRA) 21- Yalçın (YALÇIN) - Tayyipleyiz (LEVENT) 22- tozkaldiran (ERKAN ) - Eses (OSMAN ) 23- fedai_can_mk ( MERYEM ) - sEbA (AMİNE ) 24- Duyguseli ( DUYGU) - Pınarsems (PINAR ) 25- Scorpio (TOLGA ) - Güliş ( GÜL ) 26- yasinarslanpay (YASİN ) - ****kübra**** ( KÜBRA ) 27- neşe (NEŞE ) - Gönülden (CANAN) 28- acizane44 (YELİZ ) - fütüvvet (BEDRETTİN) 29- Esma_Sultan (ESMA) - ( ? ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Selamun Aleykum . Dua kardeşliğinin son durumu arkadaşlarım... Daha önce bir çok kez uyarı yaptım Herkes Dua kardeşini ve sorumluluğunu biliyor. Ben aradan çekiliyorum. Sonuçta hepimiz belirli yaşa gelmiş yetişkin insanlarız Sorumluluğumuzu bilip ona göre davranırız inşaAllah. Bana sadece Dua kardeşi ile uzun zamandan beri görüşemeyenler mesaj atarsa Dua Kardeşini değiştiririz inşaAllah . Hepiniz Allah c.c. emanet olunuz ... Selametle. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Bizleri varlığa erdiren ve var olmadaki sonsuz zevki gönüllerimize duyuran Güzeller Güzeli Rabbimize, O'nun ilmi adedince hamd ü senâ, varlığın özü ve nüvesi, yaradılış ağacının meyvesi ve tevhid hakikatinin en gür sesi Efendimiz'e sonsuz salât ü selâm ediyor ve bir kere daha Yüce Yaratıcı'nın huzurunda ellerimizi açıyoruz: Ey Allahımız! Senin güzel isimlerini, ulvî sıfatlarını, kitaplarında indirdiğin ve peygamberlerine bildirdiğin kelimelerini şefaatçi yaparak günahlarımızı bağışlamanı, kalblerimizi tertemiz hale getirmeni, nefislerimizi temizlemeni ve bizleri, nimetlerinle donattığın nebîlerle, sıddıklarla, şehitlerle ve salih kullarınla beraber eylemeni dileniyoruz. Ey Rabbimiz! İşte ellerimiz, Sana kalkmış halde.. işte kalblerimiz, Sana tevekkül duygusuyla dopdolu.. boyunlarımız eğik ve kıldan ince.. ve biz huzurunda kemerbeste-i ubûdiyet içinde elpençe divan duruyoruz. Rabbimiz! Sen cezalandırdığın zaman mutlaka adaletinle muamele edersin; kaldı ki Sen yaptıklarından dolayı muâheze edilemeyen yegâne Zât'sın. Affına gelince, o hiç şüphesiz Senin fazl ve keremindendir, ona karşı hamd u sena da ancak Sana edilir. Ey her varlığa lütuf deryasından nimetler yağdıran ve ikramı her ikram sahibinden sonsuz derece üstün olan, ey herkesi ve her şeyi şefkat ve merhametle kuşatan! Her an bizimle ol ve bizi hiç bir zaman yalnız bırakma; cömertlik ve merhametinle gönüllerimizi doyur, ikram ve rahmet yağmurlarından bizleri mahrum kılma. Efendimiz Hazreti Muhammed’e, aile efradına ve bütün ashab-ı güzînine salât u selam ederek bunları Senden dileniyoruz; dualarımızı kabul buyur Rabbimiz!.. AMİN! |
DUA KARDEŞLİĞİ
AmiN..Rabbimin dualarını kabul ettiği kulları arasında yer alalım inşaallah..Allah Razı Olsun :) +
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Burayı unutmayalım, inşaallah ... :)
|
DUA KARDEŞLİĞİ
http://img297.imageshack.us/img297/1851/allahzi0.gif
Kulluğunu bilip boynunu büküp, Seher vakti Allah(cc) demek ne güzel. Suçlarını sayıp göz yaşı döküp, Seher vakti Allah(cc) demek ne güzel. Huzuruna durup bin bir ümitle, Ben seninim deyip kemikle etle, Sen benim RABBİM sin ulu heybetle, Seher vakti Allah(cc) demek ne güzel. Resulüyün rehberliği izinde, Seçcade üstünde Kur'an dizinde, Yüreğinin ifadesi gözünde, Seher vakti Allah(cc) demek ne güzel. Bir ulu kervanda katardan tutup, İhvan ehli ile cana can katıp, Yüreğim mihrap tır EFENDİM hatip Seher vakti Allah(cc) demek ne güzel. Rabıtayla ser zakirden el almak, Benliğin boşaltıp o nurla dolmak, Ne mutluluk RABBİM sana kul olma, Seher vakti Allah(cc) demek ne güzel. Ömer Çetinkaya seherde yanmak, Ne güzel sadasız RABBİN'i anmak, En büyük mutluluk zikriyle kanmak, Seher vakti Allah(cc) demek ne güzel.. |
DUA KARDEŞLİĞİ
http://www.herkul.org/images/golgeler/buyuk/128.jpg Kendisinden başka hiç bir ilah olmayan, hem âlem-i gayb hem de âlem-i şehadeti bilen, mülkün gerçek sahibi, bütün eksikliklerden münezzeh, halis kullarını selamete erdirip emniyete kavuşturan, gözetip koruyan, esirgeyen, bağışlayan Rabbimize hamd ü sena, O’nun sevgili habibi, varlık ağacının hem çekirdeği hem meyvesi, Kainatın Medar-ı İftiharı Hazreti Muhammed’e, onun değerler üstü ailesine ve eşi-menendi olmayan arkadaşlarına salât ü selam ediyor, bir kere daha avuçlarımızın içine gönlümüzü koyuyor ve yakarışa geçiyoruz: Bizi sıyanet buyur ey biricik Koruyanımız.. dinimize ve dünyaya müteallik bütün işlerimizde insî ve cinnî şeytanların, durmadan kötülüğü emredip duran nefs-i emmarenin vereceği zararlardan, inanan kullarına karşı kalpleri kin ve nefret duygularıyla dopdolu düşmanların saldırgan davranışlarından bizi muhafaza et, ey her zaman inayetiyle bizimle beraber olan Rabbimiz.. onların tuzaklarından, komplolarından bizi ve gönlünü Senin dinine vermiş bütün inananları himaye eyle.. hile ve hud’alarını başlarına çevir ve onları mağlup bir vaziyette gerisin geriye döndür.. bilerek yahut bilmeyerek işlediğimiz hata ve günahlardan dolayı bu hak-hukuk tanımaz insafsızları başımıza musallat eyleme.. hedeflerini gerçekleştirmelerine müsaade etme ve bize, ihsan çeşmenin tatlı bir suyu olan, “Gel ve endişe etme, çünkü sen güven içinde olanlardansın” hakikatini tattır. Efendimiz Hazreti Muhammed’e, aile efradına ve bütün ashab-ı güzînine salât u selam ederek bunları Senden dileniyoruz; dualarımızı kabul buyur Rabbimiz!.. AMİN! |
All times are GMT +3. The time now is 04:11. |