![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.....
|
|
Elif Turan | Büyüt İstersen
|
Alıntı:
tabi sesli bi ortamdı çok net duyamadım ama büyüt istersen kısmında büyük iskender diyor sanmıştım epey şaşırmıştım... |
Alıntı:
Şarkı söyleyen de şarkı da o kadar kaliteli değil ? Elif Turan'ın Yapım şirketi de Erol Köse'ye ait Sana bir çok anımsatır ? |
|
Alıntı:
4 sene öncesi olması lazım... kantinde paso çalıyordu o sıra sigara yasağıda yoktu kantin full çakılı oluyordu... zaten o bahar harici bu şarkıyı daha duymadım bu kızda pek meşhur olmadı galiba... |
|
|
|
|
|
|
Ömer Karaoğlu - Adı İçin Yaşamak Yaşamak adı için yaşamak. Her nefeste adını solumak. |
|
Ramiz - Beni Kaybettin Sana ders olsun bu ayrılık. Herşeyi öğretir bi budalalalık. Dertler ya bi ömür ya bi haftalık. Ama bu kalbim ne kiralık ne de satılık.. parçanın orjin klibi süper yaf :) :) |
|
|
|
Ölürsem kabrime gelme istemem .
forumdan sutlananlara gelsin. |
|
Ahmet Kaya - Kürdün Güzeli & Urfanın Etrafı
|
Ey dünyaya gelen yolcu.... ebedi kalmaya niyet etme sakin, ölüm Hak, her varlik on'u tadacak... fani olan Hak'ka varacak, sanmaki dünya süleyman'a kalacak... ezel ebed var olan Allah'tir ancak. Ey yolcu... niyet etme kalmaya sakin, ölüm sandigindan cok yakin... |
Şu an ne dinliyorsunuz ? (Serbest Paylaşım)
Arkadaşlar,
şu an hangi şarkıyı-müziği dinliyorsunuz? ??? |
Sarah Brightman - Angel
|
http://www.akpartiforum.com/9834-983...34-t25927.html
AcemiDj forumda böyle bir bölüm mevcut verdiğim linkten mesajlarınızı paylaşınız.. buradan devam ediniz... |
Çok güzel bir enstrümandır erhu...bu aralar çok dinliyorum sizlerede tavsiye ederim.
2.si çok dokunaklı...
|
Alıntı:
|
|
Reklam dinliyorum alışveriş yapmayı sevenlere gelsin
|
|
All times are GMT +3. The time now is 19:27. |