Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Nisan Ay'ı İçin Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=126790)

fütüvvet 04-16-2010 20:04

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733885)
bence 3.yü söylemeyin. oy verdiğiniz 2 kişiyi öğrendik. gerçi ben 3.yü de biliyorum ya neyse :)

geri kalan 10 kişi son oyunuzu kendisine kullandığınız konusunda umutlu olsun, böylece kimseyi küstürmemiş olursunuz :)

bak bu iyi...üçüncü oyumu herkese vermiş olabilirim...

Ukbâ 04-16-2010 20:17

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733888)
Ukba üstad, seviyorum seni :)

nerden çıktı şimdi bu deme, öyle içimden geldi, bitanesin :)

Yahu sürekli üstat deme bana millet yalnış anlayacak murat kardeş benim seni sevdiğim kadar beni sevebilirsen dillendir bu halini olurmu :) bende seni seviyorum.

Fütüvvet abi listede vardım ama baktılar rakiplerim onlara fark atıyorum sonra beni al aşağı ettiler.

Noktaların efendisi bu cılgın tutumun yokmu deli oluyorum milleti ürküterek oylarını alıyorsun seni insan hakları mahkemesine havale edicem. Korku cumhuriyeti kurmuşsun sen :w:

.:Ay_Yıldız:. 04-16-2010 20:21

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733906)

Fütüvvet abi listede vardım ama baktılar rakiplerim onlara fark atıyorum sonra beni al aşağı ettiler.

;ı:
:olmaz:

Ukbâ 04-16-2010 20:24

Alıntı:

.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733908)
;ı:
:olmaz:

Öyle tabiii:V ama olsun demokrasinin kestiği parmak acımaz :) nasıl olsa yine bir kulvarda tekrar buluşuruz :) Burdaki görevime bu akşam lık son veriyorum gitmem gerek .

fütüvvet 04-16-2010 20:24

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733906)
... listede vardım ama baktılar rakiplerim onlara fark atıyorum sonra beni al aşağı ettiler.

:w:

BU SÖZ KAVGADA BİLE SÖYLENMEZ..NE DEDİN SEN BÖYLE..BAK ŞİMDİ HERKES DUYACAK BUNU..
KENDİNE KIYMA..BU KADAR MEYDANA ÇIKMA..ELDE NE YİĞİTLER VAR..

.:Ay_Yıldız:. 04-16-2010 20:26

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733910)
Öyle tabiii:V ama olsun demokrasinin kestiği parmak acımaz :) nasıl olsa yine bir kulvarda tekrar buluşuruz :) Burdaki görevime bu akşam lık son veriyorum gitmem gerek .

Başbayanınla iyi geçin bir sonraki ay bu başlıkta sana yol su elektrik olarak geri dönecek :w:

EpiVaTeS 04-16-2010 20:27

birinci belli...
ikinci kim...;ı:

crownless king 04-16-2010 20:33

novek niye yok listede yav :D

Erhan KARACA 04-16-2010 20:43

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733817)
Ohoo..Buz nuh dedik erhan abi 100 kere peygamber dedi.:)maşaALLAH bu kadar devirmeye hazır potansiyel güç var bizim haberimiz yok.Hadi Bismillah!.Nereden başlıyoruz ki.:w:

öncelikle psikolojik harekat başlatacagız (:

Baskıyı orta sahada kurup kısa paslarla sonuca gidecegiz (: (;

ama malumunuz odur ki ::Nun:: gibi bi defans oyuncusu var (:

tek ihtiyacımız olan 10 numara (;

kıvrak bileklere sahip bi on numara transferi için tişörtümün kollarını sıvadım (;

Haldun Üstünelle konuşup ardayı Sayın sadri başkanla konuşup Alanzinho'yu

transfer edecegiz (: daha ayın bitmesine çok var (: transferlerde pürüz

çıkmazsa ay sonunda devirmiş olacagız (:

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 733846)
Erhan yıkım işlerindeki balyoz darbelerinin eylem planını sen hazırlarsın artık.

Şiddet çözüm değildir diye düşünen biri degilim (: Her yolu deneriz olmazsa şiddete baş vururuz (:

Elimizde anayasa mahkemesine kadar götürebilecegimiz dosyalar var (: Hürriyet'ten belgeli (:

Ukbâ abi seni de bizim takımın yedek kalecisi yapalım (;

Ömer Bekir 04-16-2010 21:05

Arkadaşlar sakin olalım..Mazallah bu gidişle demokrasiyide yiyeceksiniz..:)Ben Nûn kardeşimize katılmıyorum;Orman Kanununun bana verdiği yetkiye dayanarak hüküm veriyorum diyor,ancak her mesajında kene dolaşıyor yahu,bak yine dolaşıyor PC'mde gitt gittt..:)

All times are GMT +3. The time now is 10:21.