Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençlik Münazara (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=287)
-   -   Münazara ligi yorumlarınız... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=13186)

selahattin_ay 12-02-2007 20:01

Münazara ligi yorumlarınız...

ahmet abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D :D

mavera 12-02-2007 20:13

ne oldu yine burada..neye aciklama yapacagiz yine :)..nuri gözüme görünme yiktin ihaleyi üstüme, kayboldun gözü kör olasica 8)

selahattin_ay 12-02-2007 20:14

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
ne oldu yine burada..neye aciklama yapacagiz yine :)..nuri gözüme görünme yiktin ihaleyi üstüme, kayboldun gözü kör olasica 8)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

abi sonuclar hani munazara var ya onu diyoruz :) biz bitti bir hafta daha biliyoruz yanlis mi???

ak_mavish 12-02-2007 20:14

annem bilgisayarın başına oturunca niye hep gülüp duruyosun diyo güldürmeyin beni yaa annem deli sancak beni ;D

mavera 12-02-2007 20:15

arkadaslar ben juri üyesi olarak yazilari bu gece detaylica inceleyecegim..ancak sonuclar ancak yarin ögleden sonra aciklanabilir, yarin sabah konferansim olmasi nedeniyle internette olamayacagim...
ama benden baska iki jüri daha var, onlar puanlamalarini belki yakin zamanda ekleyebilirler..
hepinize kolay gelsin ;)

selahattin_ay 12-02-2007 20:16

Alıntı:

arkadaslar ben huri üyesi olarak yazilari bu gece detaylica inceleyecegim..ancak sonuclar ancak yarin ögleden sonra aciklanabilir, yarin sabah konferansim olmasi nedeniyle internette olamayacagim...
ama benden baska iki jüri daha var, onlar puanlamalarini belki yakin zamanda ekleyebilirler..
hepinize kolay gelsin ;)

huri mi ?????????????????? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

mavera 12-02-2007 20:17

Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

abi sonuclar hani munazara var ya onu diyoruz :) biz bitti bir hafta daha biliyoruz yanlis mi???

he dogru ya siz münazara ediyordunuz..tamam bir ara hatirlat bakalim caresine :D :D..neden sadece bana yükleniyorsunuz tek juri benmiyim, beni mazlum buldunuz ya gelin üstüme 8)

mavera 12-02-2007 20:18

Alıntı:

Alıntı:

arkadaslar ben huri üyesi olarak yazilari bu gece detaylica inceleyecegim..ancak sonuclar ancak yarin ögleden sonra aciklanabilir, yarin sabah konferansim olmasi nedeniyle internette olamayacagim...
hepinize kolay gelsin ;)

huri mi ?????????????????? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

jüri, nuri, huri kelimeler hep birbirine karisti..hep senin islerin bu selocan 8)..huri demisken, nuri nerede..

selahattin_ay 12-02-2007 20:19

bilmiyorum abi
ince isleri vardir :) :D baksana hala yok

mavera 12-02-2007 20:21

Alıntı:

bilmiyorum abi
ince isleri vardir :) :D baksana hala yok

gelsin onla güzel bir münazara edecegim yok münazara hafif kalir muharebe yapacagim 8)..

All times are GMT +3. The time now is 11:06.