![]() |
olmaz...;D;D;D
|
erbakanın hangi zekası üstünmüş söyle bakalım...
o erbakan bataklığından adeta kurtulan adeta zincirini kopartırcasına memeleket sevdasıyla tutuşan ak partili arkadaşlarımızı başta erdoğan olamak üzre ayakda alkışlamayan hatta muhalif olan zerzevat dingilleri adam yerine koymak dahi zavallılıkdır... . |
Alıntı:
|
Alıntı:
bizim halkımızda holiganlık var.. siyaseti neden yaptığını bilemeyecek kadar... isterse başbakan babamınoğlu olsun, yanlışı varsa her türlü söylerim.. bu benim vatandaşlık görevimdir... onun yaptığı her yanlış bana fatura ediliyor... |
Alıntı:
Ben eger bugun erdogani elestirsemde sevmesemde o adamin mayasi ozu bellidir,bu halkin cocugudur.peki siz ve sizin gibiler ne yapti da milli gorus liderine laf edebiliyorsun siyasi yasaminin yaninda dahi bir bilim adami idi erbakan saygisizlik etmeyin.sen o bataklik dedigin adamin ne yaptigiinin onda birini yaparsin ne de ahlakina sahip olabilirsin.simdi git paintte marmara denizini van golune bagla super zeka |
|
yavuzun kurt acilimi :p
|
Alıntı:
|
Alıntı:
neden artik halk erbakandan umudunu kesti,neden o büyük destek azaldi, neden erbakan deyince büyük bir kitlede dudak bükmeler artti.. erbakani erbakan yapan ney varsa üslubu, tarzi ve söylemleriyle onu en basa getiriyor! |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 17:15. |