Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Hakkında (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Dünden Bugüne AKPARTİFORUM! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=17750)

TÜRK EVLADI 01-08-2008 12:53

Dünden Bugüne AKPARTİFORUM!

Gitmiş herkes:)

Neyse....

Feyza 01-08-2008 12:54

Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Gitmiş herkes:)

Neyse....

Ak_Kelebek, Abdullah başkan ve ben burdayız :)

Pardon buradayız olucaktı, ::) Tunahan görürse kızar ;) :D

TÜRK EVLADI 01-08-2008 12:56

Yukarda yazdığını unutuyorum bazen burdakilerin:)

Nasılsınız bari iyimisiniz?

Şimdi İngilizce sınavından çıktımda burda stres atıyorum...:)

Feyza 01-08-2008 12:58

Alıntı:

İyiyim çok şükür Bende teşkilatta toplantıya hazırlanıyorum :)
İnternet başında hazırlanmam biraz saçma ama ;)
Yönetim kurulu üyelerimi bekliyorum ve okumadığım yerleri okuyorum
Aklımdan geçiriyordum mesudum47 (mesut abim) le ne çok maç muhabbetimiz olmuştu ::)

TÜRK EVLADI 01-08-2008 13:01

Alıntı:

feyza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Aklımdan geçiriyordum mesudum47 (mesut abim) le ne çok maç muhabbetimiz olmuştu ::)

Hazır bulmuşken seni bişey sorcam feyza akadaşım...

Beni şimdi Gaziosmanpaşa'da Gençlik Meclisi'ne seçtiler!

Tam olarak görevim ne olucak bi bilgin var mı?

Yani faliyetleri neler...

sumeyra_tonkal 01-08-2008 13:13

maşallah birbirini seven ne kadar çok kişi varmış Rabbim bozmasın.

başlıkla alkalı benim fikrim foruma ilk üye olduğum zaman siteye girince çıkmak istemediğim biyerdi şimdi aynı şeyleri söylemek mümkün değil

Abdullah KAÇ 01-08-2008 13:16

Konu gerçekten çok güzel. Ak Tunahan arkadaşımıza konuyu açtığı için teşekkür ediyorum.
Ak Parti Forumumuzu 2 Temmuz günü kurduk. 6 ayda Türkiye gündeminde çok şeyler oldu. Seçimler, atamalar, operasyonlar ve buna benzer birçok gündemi hep birlikte değerlendirme fırsatı bulduk. Ve en önemlisi de bu kadar değerli arkadaşı bir arada tanıdık ve samimi olduk.
Şahsi olarak ben özelliklede son aylarda foruma aktif olarak yazamıyorum. Hatta bazı arkadaşlar neden yazmıyorsunuz diye de soruyorlar. Forumun, Radyonun ve şimdide Haber Portalımızın görünmeyen meseleleriyle uğraşmaktan yorum yazmaya gerçekten vakit kalmıyor. Bu şekidle olduğu halde hala forumumuzun sıkıntıları bitmiş değil. Sunucu sorunumuz devam ediyor. Bunu da söylemiş olayım en kısa sürede yeni sunucumuza taşınacağız ve bu foruma girişte bazı arkadaşlarımızın karşılaştığı sayfa görüntülenemiyor sorunu ortadan kalkmış olacak.
Forumda yaşadığımız anılarımız çok büyük gerçekten. Ve bugün arkadaşlarımızın bu kadar samimi olduğunu ve birbirlerine değer kattığını görmek çok sevindirici. İnşaAllah her birimiz bu platformlar vesilesiyle birbirimize birşeyler katarız ve faydalı oluruz. (Amin.)
Sevgi ve muhabbetimizin artması dileğiyle.
Durmak Yok Yola Devam!!!

Feyza 01-08-2008 13:31

Alıntı:

Alıntı:

feyza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Hazır bulmuşken seni bişey sorcam feyza akadaşım...

Beni şimdi Gaziosmanpaşa'da Gençlik Meclisi'ne seçtiler!

Tam olarak görevim ne olucak bi bilgin var mı?

Yani faliyetleri neler...

Sana gereken bilgiyi vermedilermi ? ::)

Feyza 01-08-2008 13:38

Alıntı:

Abdullah KAÇ Nickli Üyeden Alıntı
Konu gerçekten çok güzel. Ak Tunahan arkadaşımıza konuyu açtığı için teşekkür ediyorum.
Ak Parti Forumumuzu 2 Temmuz günü kurduk. 6 ayda Türkiye gündeminde çok şeyler oldu. Seçimler, atamalar, operasyonlar ve buna benzer birçok gündemi hep birlikte değerlendirme fırsatı bulduk. Ve en önemlisi de bu kadar değerli arkadaşı bir arada tanıdık ve samimi olduk.
Şahsi olarak ben özelliklede son aylarda foruma aktif olarak yazamıyorum. Hatta bazı arkadaşlar neden yazmıyorsunuz diye de soruyorlar. Forumun, Radyonun ve şimdide Haber Portalımızın görünmeyen meseleleriyle uğraşmaktan yorum yazmaya gerçekten vakit kalmıyor. Bu şekidle olduğu halde hala forumumuzun sıkıntıları bitmiş değil. Sunucu sorunumuz devam ediyor. Bunu da söylemiş olayım en kısa sürede yeni sunucumuza taşınacağız ve bu foruma girişte bazı arkadaşlarımızın karşılaştığı sayfa görüntülenemiyor sorunu ortadan kalkmış olacak.
Forumda yaşadığımız anılarımız çok büyük gerçekten. Ve bugün arkadaşlarımızın bu kadar samimi olduğunu ve birbirlerine değer kattığını görmek çok sevindirici. İnşaAllah her birimiz bu platformlar vesilesiyle birbirimize birşeyler katarız ve faydalı oluruz. (Amin.)
Sevgi ve muhabbetimizin artması dileğiyle.
Durmak Yok Yola Devam!!!

İnşaallah....
En kötü günümüz böyle olsun ::)

dildade 01-08-2008 16:33

Alıntı:

ayse42 Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle tunahan ve zeynep dostlarınız arasında yer almak beni onure etti,teşekkür ederim.
Foruma ilk geldiğim zamanı düşünüyorum da ne zordu yapamamış kabul görmediğimi düşünmüştüm kulakları çınlasın serkan yücel kalmamı sağladı,iyikide gitmemişim.
Öyle güzel yürekler tanıdımki,kimden başlasam diye düşünürken bir dolu isim geçiyor aklımdan..

Öncelikle serkan;şimdi yok ama cok destek oldu bana.En başta burada kalmamı sağlayarak sonra da teknoloji konusundaki özürlülüğüme yardımcı olarak. ;)

Selahattin; en zor zamanlarımda yanımda oldun.En karanlık ve zor gecelerde dost sohbetini samimiyetini ve yardımını esirgemedin.Şuan bir şeyleri aşmış olmamda katkın çok büyük ;)

Aktunahan; Yazılarını en yakından takip ettiğim kişisin.Zaman zaman güldürsende bende ağlatan yanın var hala.Adını okudugumda,yazdığın o yazı cümle cümle beynimden geçiyor içim doluyor,canım acıyor.Üzülüyorum ama en iyi yanıda elimdekilerin kıymetini daha iyi anlıyorum o zaman daha sıkı sarılıyorum sahip olduklarıma.Birebir muhabbetimiz olmadı ama çok şey kattın bana bunu açıklamak bugüneymiş.iyiki tanıdım seni kardeşim,iyiki varsın..

Ak mavish; Konuşmadan en samimi hissettiğim insanlardan biriydin.İçimden hep keşke konusma fırsatımız olsa diye geçirdim ve oldu.Sırlarımıza,gözyaşlarımıza çok şahit olmadık belki ama inan yüreğimden sevdiklerimdensin...

Ak saliha; başta nedense sempati duyamadığım bir kaç kişiden biriydin ama sonra inanılmaz derecede sempati duydum hayran oldum sana.Zeyneple beraber kimi zaman bir felsefeci gibi konusmanıza,olgunlugunuza,bazende inadına çocukluğunuza..Adına şiirler yazdım..İnan ağzımdan cıkan her cümle yüreğimden kelimelere döküldü..

Dildade; Ablam benim manevi olarak en zor anlarımda ablalığını gösterdin,desteğini ve özellikle bilgini paylaşmaktan hiç kaçınmadın..

Ümitli bekleyiş; Eda seni tanımak cok güzeldi,çoğu zaman seninle pek konuşmadım konuşmak istemedim ama nedenini tahmin edersin.Bazı şeyleri yanlış düşünmeni istemememdendi birazda beni tanımanı istedim ama şuan aklında bir şeyler yoktur sanırım. ;) ;)

Ve
aksavaşcı ,
Ahmet abi (Kızım olursa oğlunu isteyeceğiz unutma ;) :D )
Yusuf abi ;seninle konusmaya genelde çekindim,paylaşımlarını hep takip ettim ve çokda şey öğrendim. ;)
Ağa,
Ak zeinebu,

Sidre,nazende,gülseven,nusret,epivates,only,jonath an,kelebek,ismihan,fütüvvet,feyza...iyiki hepiniz varsınız..

bu güzel düşüncelerin için teşekkür ederim kardeşim unutma ki bizler birbirimizin aynasıyız aslında senin bende gördüğün güzelliler senin aynadaki kendi yansıman ;)

All times are GMT +3. The time now is 19:44.