![]() |
Dünden Bugüne AKPARTİFORUM!
Gitmiş herkes:)
Neyse.... |
Alıntı:
Pardon buradayız olucaktı, ::) Tunahan görürse kızar ;) :D |
Yukarda yazdığını unutuyorum bazen burdakilerin:)
Nasılsınız bari iyimisiniz? Şimdi İngilizce sınavından çıktımda burda stres atıyorum...:) |
Alıntı:
İnternet başında hazırlanmam biraz saçma ama ;) Yönetim kurulu üyelerimi bekliyorum ve okumadığım yerleri okuyorum Aklımdan geçiriyordum mesudum47 (mesut abim) le ne çok maç muhabbetimiz olmuştu ::) |
Alıntı:
Beni şimdi Gaziosmanpaşa'da Gençlik Meclisi'ne seçtiler! Tam olarak görevim ne olucak bi bilgin var mı? Yani faliyetleri neler... |
maşallah birbirini seven ne kadar çok kişi varmış Rabbim bozmasın.
başlıkla alkalı benim fikrim foruma ilk üye olduğum zaman siteye girince çıkmak istemediğim biyerdi şimdi aynı şeyleri söylemek mümkün değil |
Konu gerçekten çok güzel. Ak Tunahan arkadaşımıza konuyu açtığı için teşekkür ediyorum.
Ak Parti Forumumuzu 2 Temmuz günü kurduk. 6 ayda Türkiye gündeminde çok şeyler oldu. Seçimler, atamalar, operasyonlar ve buna benzer birçok gündemi hep birlikte değerlendirme fırsatı bulduk. Ve en önemlisi de bu kadar değerli arkadaşı bir arada tanıdık ve samimi olduk. Şahsi olarak ben özelliklede son aylarda foruma aktif olarak yazamıyorum. Hatta bazı arkadaşlar neden yazmıyorsunuz diye de soruyorlar. Forumun, Radyonun ve şimdide Haber Portalımızın görünmeyen meseleleriyle uğraşmaktan yorum yazmaya gerçekten vakit kalmıyor. Bu şekidle olduğu halde hala forumumuzun sıkıntıları bitmiş değil. Sunucu sorunumuz devam ediyor. Bunu da söylemiş olayım en kısa sürede yeni sunucumuza taşınacağız ve bu foruma girişte bazı arkadaşlarımızın karşılaştığı sayfa görüntülenemiyor sorunu ortadan kalkmış olacak. Forumda yaşadığımız anılarımız çok büyük gerçekten. Ve bugün arkadaşlarımızın bu kadar samimi olduğunu ve birbirlerine değer kattığını görmek çok sevindirici. İnşaAllah her birimiz bu platformlar vesilesiyle birbirimize birşeyler katarız ve faydalı oluruz. (Amin.) Sevgi ve muhabbetimizin artması dileğiyle. Durmak Yok Yola Devam!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
En kötü günümüz böyle olsun ::) |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 19:44. |