![]() |
*** Mart Ayı İçin Enler Başlamıştır ***
feyk 1905 sağolasın renkdaşım :)
|
duygu seli teşekkür ederim canım..
|
En İyi Aktif Üye: Hüdaverdi
En İyi Yakınım olan üyeler:ASENA58, Kamusal mışş, kayıtsız, Türkızı, Hodri Meydan, baran_4747, Pörtlek Mısır, Esma Sultan, Hüdaverdi, Amasyali... En İyi Ciddi Üye:mavera, Aktunahan, Lügat, Necip Fazıl, romakudüs, Alemdar, kabardey En İyi Şair Üye: Nazende En İyi Çok Rastladığınız Üye: Ümmü Seleme En İyi Sevdiğiniz Üye: Feyza, mavera, Necip Fazıl, Lügat, Aktunahan, hıfz-ı lisan, Dolunay Kadim, Ak Kelebek, parabol, Duyguseli, dildade...(Daha var ama aklıma gelmedi) En İyi Fanatik Üye:herkes fanatik ama hürriyete çıktığımıza göre bu ben ve diğer 3 kişi olur:) En İyi Geveze Üye: Duyguseli:) En İyi Karizmatik Üye: Yavuz S. Selim, Rdönmezs.. En İyi Kibar Üye: Feyza, ümmü seleme ,sümeyra, hıfz-ı lisan, gülsima, ümitli bekleyiş, anatolia, ak saliha, ak zenynep, ayşe berra dildade ve nazende... En İyi Paylaşımcı Üye: nusret En İyi Sevilen Üye:Şahsen Feyza ablamın, Yusuf Abimin, Ahmet abimin, Tunanın, Ömer'in ve Lügat kardeşimin sevildiğini düşünüyorum ama diğerleri ne der bilmem... En İyi Sevimli Üye: çilik En İyi Kültürlü Üye: mavera, Necip Fazıl, Lügat, Tunahan, yalçın, jonathan, yasinalparslan, gölge... En İyi Sabırlı Üye: Benim... En İyi İmza: neşe En İyi Nick: Kamusak mışşş:) Aklıma geldikçe eklemeye devam ederim.. |
Daha yeniyim ama aktif üyelikte kimse beni geçemez :D
|
Sağol Emre senin enlerine girmek benim için önemli....
|
En İyi Sevdiğiniz Üye: Feyza, mavera, Necip Fazıl, Lügat, Aktunahan, hıfz-ı lisan, Dolunay Kadim, Ak Kelebek, parabol, Duyguseli, dildade...(Daha var ama aklıma gelmedi)
teşekkür ederim beni enlerine layık gödrüğün için ama ben seni tanıyamadım :( özür dilerim |
Alıntı:
http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/smiley9.gif Teşekkür ettim EMRE kardeşim..http://www.ismetiyye.com/Smileys/def...Razi_Olsun.gif |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sahi kim bu engineer :) Kardeşim Allah razı olsun ;)
|
All times are GMT +3. The time now is 00:39. |