![]() |
CHELSEA-FENERBAHÇE
Alıntı:
Futbol konusunda cahil işte.. |
CHELSEA-FENERBAHÇE
Alıntı:
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Alıntı:
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
cahilm mahil demeler ayıp kaçıyor biraz :-*
Kimse kendine ait sıfatı bana yakıştırmazsa çok sevinirim :-* Kıskanmak söz konusu değil,kıskanmak söz konusu olsa bjkyi avrupa maçlarında desteklemem veya bir başka Türk takımını :-* Neyse vesselam. |
CHELSEA-FENERBAHÇE
Yeşilçamın gözlüklü yaramazı oralarda mısın, saat 1:30 oluyo hadi uyuyoruz :D Ben çıktım
Konunuzu da mafettik ama :P |
CHELSEA-FENERBAHÇE
Alıntı:
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Alıntı:
nusret gözünü seveyim abi CHp gibi yapmayın ya. Oldu tamam napalım bidaha olmaz inşallah filan deyin hiç olmazsa ::) |
CHELSEA-FENERBAHÇE
Alıntı:
ben seni fb konusu dışında yüzde yüz destekliyorum ve saygı duyuyorum ama futbolda özellikle fb den anlamıyorsun ya da bilinçli olarak tahrik ediyorsun bjk yi desteklersin tabi o sizin seviyenize gelemedi ama fenerbahçe sizi sollayalı yıllar oluyor. ben kalp kırmaktan çok korkarım kalbini kırdığımında tamirini yaparım iyi geceler hepinize görüşürüz |
CHELSEA-FENERBAHÇE
Vesselam diyip konuyu kapatayım :-*
|
CHELSEA-FENERBAHÇE
Bugün Fenerbahçe dünyaya Türk futbolunun seviyesini gösterdi.Bugün Fenerbahçe Beşiktaşa va Galatasaraya yol gösterdi.Oraya çıkılabileceğini,bunun bir hayal olmadığını kanıtladı.
Tüm Fenerbahçeli dostlarıma ve Fenerbahçeyi destekleyen gerçek futbol sevenlere diyorum ki: Bunun seneyi devriyesi de var.Ve artık dünya Fenerbahçeden korkuyor! |
All times are GMT +3. The time now is 00:16. |