![]() |
Forumdan nasıl haberdar oldunuz?
Merhaba AKp li Arkadaslarım Akp Sitesini Gezerkern Akp Gençlik Kollarında Haberleri Okuyordum Foromun Acıkdığını şeklinde HAber vardı ilgimi çekti Üye Oldum HArika Bişi
|
Reklamın iyisi kötüsü olmazmış ; bende haber sitelerinden birinde pekde şık olmayan bi haberi okurken buldum bu siteyi ... :)
|
arkadaslar ben tekirdag ak parti gencler kulübüde üyeyim adım necla kalkan ak parti hakkındaki yazzıları okurken dikkatimi cekti böyle haberim oldu
|
ben arkadaşımdan duydum seçim hakkında konuşurken saolsun arkadaşım iyiki söylemiş ;D ;D
|
Milli görüşçüler sağolsun onlardan öğrendim ;D ;D
|
gençlik kolları sitesinden
|
ben acizane webmaster ım baktım bir sürü alakasız sitede ak parti olmadık lafalr ediliyor yanlarında ahlaksız içerik barındırıyorlar aynı zamanda...ak parti üzerine forum açacaktım google da var mı diye arattım bu site çıktı açmaktan vazgeçtim :)
|
her yerde ak parti karşıtı adamlarla tartışıyorum, dedim bi googlea bakayım akpartinin forumu varmı ((: burda konuşmak daha güzel olacak .. herkes neyin ne olduğunu biliyo..
|
bi arkadaştan proff diel ;D ;D
|
düzenli olarak yakinen takip ettigim gençlik kolları sitesinden öğrendim böylesine güzel bir sitenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürler aydın gençlerin yetişmesine vesile olması dileğiyle hoşçakalın
|
All times are GMT +3. The time now is 12:20. |