![]() |
SIZCE MUSLUMAN BIRLIGI KURULSUN MU
Alıntı:
olmayacak şeyleri hayal olarak görmek ve bu hayali gerçekleştirmeyi hayal etmek boşa harcanan zamandır... aslında yazının içinde bu işin olmayacağını yazmışsın.. aya çıkmak ve elektiriği bulmak müslümanların son zamanda dünyanın yönünü değiştiren bir buluşunu gösteremeyiz değilmi... bu demek oluyor ki müslüman ülkelerde önyargılar olduğu sürece, ulemaların sözleri dinlendiği kadar bilime arge yede önem verilse, bugün bunları tartışmaz ve birlik beraberlik içinde olurduk.. belkide amerikayı biz sömürüyo olurduk,sencede hoş olmazmıydı. |
türk birliği müslüman birliği bunlar hayal mahsuli erbakancı türkeşci düşünecelerdir ve kurulması imkansızdır bana söylermisiniz kaç tane müslüman ülke yada türki cumhuriyet kıbrısı tanıyor,bakın çok güvenilen iranın yaptığı açıklamalarla anlaşılıyor ki kuzey ıraka türkiyenin girmesini istemiyorlar,ya arap sermayesine ne demeli amerikada ki dönen paranın yarısından fazlası arap sermayesinin ama arap dünyası darmadağın eden ülke amerika...ve buduruma hiç bir ülke ses çıkaramıyor yada söylermisiniz filistine kaçtan müslüman ülke destek veriyor kaç tanesi israile sen devlet terörü yapıyorsun diye biliyor hiçbirisi ,türkmen gazı neden rusyadan geçiriliyor türkiyeden geçirilmiyor madem kardeşiz türkmenlerle gazı bizden geçirsinler dimi? arkadaşlar hep şoven söylemler vardır işte islam dünyasını başı olalım yok türk dünyasının başı olalım sizin bu ülkelere ağbilik yapmanız için bu ülkeler sizden kredi istedikleri zaman elleriniz titremeden 1milyar 3milyar dolarlık kredilere karşılıksız imza atmanız lazım tek güç vardır para bu kimde ise müslüman dünyasıda onun elinde türk dünyasıda onun elinde.
benim görüşlerim bu yanlış anlama olmasın ben şu an için olmayacak duaya amin demiyorum |
Alıntı:
|
tbiki kurulsn
|
Alıntı:
Saygilarimla |
evet en şeriyatcı ülkenin yani suudi arabistanın abd kucağında oturmasından beliidir bu... suudiler allahın kudretine inanmadıklarındanmıdırki kuvveti daha üstün görmekte ve ırak işgaline ortak olmakta.. yada genelleme yapmamız gerekirse arap ülkeleri Allah inancında nerde yanlış yapıyorlar
|
Alıntı:
|
Günümüzde, örnekleri fazla olmakla beraber...
|
Alıntı:
|
Bence de geç bile kalındı geçen her saniye bizim için kayıp ... |
All times are GMT +3. The time now is 13:05. |