![]() |
google 'dan meclis üyesi için bir şey ararken rastladım
|
yazdığımız sloganı ak partiye nasıl ulaştıracağımızı ararken buldum :)
|
Hergün internet haberine girerim http://samanyoluhaber.com dan gördüm reklamınızı ve çok sevindim hemde çok Kanım kaynıyor:D
|
facebookta bir gruba üye oldum orda özgün gençlik arkadaşımız sitenin adresini vermiş sağolsun bizde üye olduk
|
Alıntı:
Başkanım gördünüz değil mi? Tavsiye bölümüne 1 + isterim. :hihi2: |
facebookta akparti gruplarındaydım ordan siteyi buldum ve üye oldum
|
Yönetici olduğum bir sitede devamlı akparti aleyhine konular açılıyordu bende dedim birazda ben onları köşeye sıkıştırım sütten çıkma ak kaşık olmadıklarını biliyorum
google a akpartiforumu yazdım burası geldi ve burdayım , 1 tane konuyu aldım sitede paylaştım bakalım chplilerden ne tepki gelcek bundan sonra sık sık burdayım goruşmek üzere arkadaşlar selametle |
partideki arkadaşlar tavsiye etmişti o şekilde haberim oldu:gül:
|
Hoşgeldiniz muhterem arkadaşlar. Katılımınız daim ve hayırlı olsun inşaAllah..
|
sanıırım mail gelmişdi...akbeylikdüzü
|
burdan değerli bi yönetici kardeşimiz bizim foruma üye olmuştu(www.milligorus-forum) bizde iadeyi ziyaret yapalım dedik...
|
:çiçek:tesedüfen buldum ak sitelerde dolaşırken :D:çiçek::çiçek::çiçek::çiçek:
|
Facebooktan tartışma panosundan bilen birisi önerdi.
|
selamun aleyküm. benim bir sorum olacaktı.Ben foruma yeni üye oldum.Ben ıspartada ikamet etmekteyim.Gençlik kollarına nasıl üye olabilirim.Neler yapmam lazım.Yardımcı olursanız sevinirim.Allah a emanet olun.
|
Alıntı:
|
ak partiye üye olmak istemiştim öncelikle gençlik formuna üye olup yoruları alayım istedim
:çiçek: |
Bir dost tavsiyesi..
|
tesadüfen bir teşkilat çalışanı sayesinde
|
selam arkadaşlar ben çok yeniyim yazım çıkacakmı çıksada nasıl okucam bilmiyorum bakalım yavaş yavaş öğrenicem sanırım.bu arada ben mail yoluyla arkadaşlarıma akpartinin bu ülke için neler yaptığını yazıp onlara durmak yok yola devam sloganıyla seslenmek için bi yazı hazırlıcaktım ve ne yazdıysam bu siteyi gördüm ve hemen üye oldum. bütün kalbimle akparti aşığıyım diye bilirim tam bir fanatik te diyilebilir.bursa kadınkolları üyesiyim ondada yeniyim bakalım elimden ne geliyosa herkese akpartinin nekadar bu ülke için canla başla çalıştığını anlatmaya çalışıcam rabbimin izniyle.herkese iyi akşamlar diliyorum
|
Hoşgeldiniz arkadaşlar.. Katılımınız hayırlı ve daim olsun..
|
Facebook'tan buldum. ;1
|
Facebook :)
|
Bugün facebokkta arama yaparken farkettim.Böle bir forum sitesi olduğundan haberdar değildim çok sevindim .Aranızda olmak çok güzel .Recep Tayyip Erdoğan başkanımı böylesine çok sevenlerin olduğunu ve hep birlikte olduğumuzu bilmekte çok mutlu etti beni :)
|
Bu facebook ne popüler birşeymiş herkes oraya üye :neki:. Ben hariç ;D
Hoş geldiniz arkadaşlar... :karizmatik: |
Google a Temiz Siyaset yazdım :D karşıma çıktı napalım :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ne var yaff amele amele takılıyoz iştee :w: ;D ama forumu baya reklam etmişler galiba son günlerde baya facebook tan duydum diyen arkadaşlar görüyorum... :cool: |
Alıntı:
|
Alıntı:
benim msn de 550 tane mail var çogü facebook tan gelmiş bıktırdı valla gönderme diyorum anlamıyo :w: artık oturma eylemi yapacağım yaa :w: ;D zaten düzgün çalışmıyo made in cin midir nedir anlamadım gitti yaa :w: :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
NET ORTAMINDA AK PARTİ DESTEKÇİLERİ İLE TANIŞIP KAYNAŞMAK İSTEDİM VE YERİ ZAMANI GELİNCEDE KENDİ İL SINIRLARIM İÇERİSİNDE GÖREV SAHİBİ OLMAK İSTERDİM.SADULLAH ERGİNİN ŞEHRİNDE BULUNUYORUM.ADIM AHMET KAÇAR.SADULLAH BEYLER TANIR BİZLERİ LAKİN BABAM BİZİM DÜŞÜNCEMİZ DIŞINDA BİRİDİR
|
FACEBOOK DA AK PARTİ GENÇLİK BİLĞİLERİNE BAKARKEN BULDUM TAM ARADIĞIM BİR FORUMDA EMEĞİ GEÇENLERİN ELLERİNE SAĞLIK.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu arada Feyza alemsin ya.;D aman boşver girme bence de. kayda değer bişey değil zaten. |
Ben bu siteyi arıyordum.Arama motorundan da buldum
|
facebooktan davet geldi bende seve seve geldim:saygılar:
|
Alıntı:
|
Facebook sayesinde haberdar oldum.
|
Alıntı:
|
| All times are GMT +3. The time now is 12:46. |