![]() |
|
|
Cuma vaktidir bu vakit
Gönüllerin duaya yakın bolca dua ettiği bir vakittir. İlahi gönlümüzü, yönümüzü ve dilimizi Sana çevirdik Yalnız Senden yardım diler, yalnız Senden isteriz Sen gönülleri en iyi bilensin! Dünya meşgaleleri ile dolan gönlümüze sadece Sen'in "aşk"ını isteriz. İlahi kararlar eşiğinde kıvranan bizlere hayırlı kararlar almayı nasip et Aldığımız kararlarda sabit olabilmeyi nasip et İlahi "İsteyin vereyim" buyurdun. İlahi istedik, istediklerimizi hakkımızda hayırlı eyle.. Cumalarımızı cuma eyle... Cumamız mübarek ola... |
cumanız mübarek olsun arkadaşlarım kardeşlerim....
|
Peygamber efendimizin bir hadisi şerifinde şöyle buyurmaktadır:
" Bir zaman gelecek ümmetim 5 şeyi sevip 5 şeyi terkedecekler; 1 dünyayı sevip ahireti unutacaklar 2 hayatı sevip ölümü unutacaklar 3 saray ve köşkleri sevip kabirleri unutacaklar 4 dünya malını sevip kabir hesabını unutacaklar 5 yaratışmışları sevip yaratıcıyı unutacaklar.. Allah bizleri bu zumre içine dahil etmesin inşallah.. Hayırlı cumalar dilerim herkese.. Dua ile..:gül: |
Hayırlı Cumalar ...
|
|
|
|
|
|
Ey, bir belaya maruz kaldıklarında sabırları, lutfedilen nimetler karşısında da şükürleri pek az olan biz zayıf ve çaresiz kulların Rabb'i! Dünyanın feci ve korkutan hadiseleri ve dehrin musibetleri karşısında bize inayet eyle; fesatçıların şerlerinin bize ulaşmasına mani ol. Şer güçlerin şerlerinden bizleri muhafaza eyle. Efendimiz Hazreti Muhammed'e, aile fertlerine ve bütün ashabına salât ü selam ederek bunları Senden dileniyoruz, Rabb'imiz... Kabul eyle Yarabbi Aminnn :gül:Hayırlı cumalar:gül: :gül::gül::gül: :gül: |
|
http://img364.imageshack.us/img364/6...hgr4gg7bt0.jpg Rabbim yüreğinde zerre kadar seni anan, sana dayanan, sana kanayan herkese acı, imanın nuruyla donat, Zira sen dilediğini hidayete erdirensin ey lütfunun sınırı olmayan! Ey ALLAH diyene acıyan! Ey merhametin kalbi! Varlığımızın ve bütün evernin sahibi! Hayatımıza haram ve helal çizgilerini çeken sahibimiz! kıl, Bizleri iman nuruyla donat ki nice tomurcukların güle durmasına vesile olalım, Cemre cemre çoğalt bizi, Yağmur yağmur yağdır bizi imanın serin diyarlarından mahrum kalmış kurak yüreklere, Irmak ırmak coştur bizi Beyhude geçmiş yıllardan nice canlar döndürelim, Coşkun coşkun çağlat bizi Yüreklerdeki gaflet yangını söndürelim, Hep sana Rabbim! Hep sana sadık kıl cümlemizi Amin! Cumanız Mübarek Olsun... |
Günümüz hayırlı, Cuma'mız mübarek, Allah yar ve yardımcımız olsun.
|
hayırlı cumalar....dualarda hatırlanmak ümidiyle;1
|
http://islamcokguzel.files.wordpress...li-cumalar.jpg
dualarımız seninle Ümmü seleme..sen de bizi unutma..;1 |
Hayırlı cumalar mutlu günler.
|
|
Tüm arkadaşların CUMASI hayırlar vesile olsun...
|
Vakt-i şerif, Cuma, ömür ve şahsiyetlerimiz,
ahir ve akibet, zahir ve batınlarımız hayrola,Aşkullah, Muhabbettullah, Marifetullah, Şevkullah ve Zikrullah gönüllere nakşola Şefaat û nebi cümlemize nasib ola efendim Mevlam ateş-i aşkınızı ziyâde eylesin Gam ve telaş sizlerden uzak olsun da huzur bulasınız |
Ey, bir belaya maruz kaldıklarında sabırları, lutfedilen nimetler karşısında da şükürleri pek az olan biz zayıf ve çaresiz kulların Rabbi! Dünyanın feci ve korkutan hadiseleri ve dehrin musibetleri karşısında bize inayet eyle; fesatçıların şerlerinin bize ulaşmasına mani ol. Şer güçlerin şerlerinden bizleri muhafaza eyle. Efendimiz Hazreti Muhammed'e, aile fertlerine ve bütün ashabına salât u selam ediyoruz, Rabb'imiz... :gül:Cumanız Mübarek olsun:gül: :gül::gül::gül: :gül: |
Rabbimizin maddi manevi güzellikleriyle dolu bir gün ki inanların bayramı olan cuma günündeyiz yine işte! melekler,dile getirdiğiniz salavatları peygambere sanki hediye paketi içinde adınızı belirterek sunarken o eşsiz peygamberi,o şefkat abidesini tebessüm ederken tahayyül ediyoruz. http://www.minare.net/forum/Smileys/default/iccon04.gifümme salli ala seyyidina Muhammed... Hiç şüphesiz,Allah ve melekleri Ey iman edenler, peygambere salat etmektedirler, Siz de ona salat edin ve tam bir teslimiyetle ona selam verin'' (el-Ahzab, 33/56) http://img246.imageshack.us/img246/2254/cumagy4.gif |
hayirli cumalar
|
:gül::gül::gül::gül::gül::gül::gül: :gül:Hayırlı Cumalar Arkadaşlar.:gül: :gül::gül::gül::gül::gül::gül::gül: |
Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç. Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var. İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster. Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana. Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah. Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne. Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed. Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat. Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm. Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne. Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını. Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana. (amin) :gül:Hayırlı Cumalar dostlar:gül: |
|
Günümüz hayırlı, Cuma'mız mübarek, Allah (c.c.) yar ve yardımcımız olsun.
|
|
|
http://www.tatliaskim.com/images/smilies/gul.gifHayırlı Cumalar http://www.tatliaskim.com/images/smilies/gul.gif http://img229.imageshack.us/img229/6...cumalaril9.jpg İslam'a Ana Kapısından Girmek 77 - (Ey Muhammed!) De ki: “Duanız olmasa Rabbim size ne diye değer versin! ..” Furkân Sûresi Bu Cuma... Yalvaralım O mühür sahibine...Ve O'ndan yardım isteyelim... Bir selam verelim...Bir salâvat getirelim... Bir gönül rızası alalım...Bir cümle yazalım... Ve ne yaparsak, Allah için yapalım... Bir gül yetiştirelim...Bir gece olalım ... Bir gündüz çağıralım...Bir kandil yakalım... Bir mum ışığı olalım...Bir düş kuralım... Bir mecnun çağıralım Bir Bilal olalım... Ve göğsümüzde taş yeşertelim... Bir Sümeyye olalım... Ve kalbimizde ağırlayalım ,acımasız mızrakları... Bir Filistin''li olalım...Bir tankın altına yatalım... Bir Çeçen olalım...Sevdamıza koşalım... Ve ölümü sevelim... Ve biz, Müslüman olduğumuzu UNUTMAYALIM ! Artık sıra sende... Ne yaparsan yap; Bu Cuma'n Allah için olsun. Allah için... Cumanız Mübarek Dualarınız Kabul Olsun Dularınızda bizede yer verin lütfen... |
cumaniz mubarek olsun...
|
:gül::gül:hayırlı cumalar arkadaşlar :gül::gül:
|
Ey her şeyin varlık ve devamı Kendisine muhtaç bulunan Rabb-i Rahîm! Vicdanlarımızda sürekli Zat-ı Akdes'ini yâd etmeye bizi muvaffak kıl ve bütün latifelerimizi zikrinle ihya buyur.. bir an bile olsa doğruluktan ve doğru yoldan bizi cüdâ düşürme! Kâinata rahmet peygamberi olarak gönderdiğin Efendimiz Hazreti Muhammed'e, aile fertlerine ve bütün ashabına salât u selam ederek bunları Senden dileniyoruz, Rabb'imiz... :gül:Dualarımızı Kabul Cumamızı Mübarek eyle Rabbim:gül: :gül::gül::gül: :gül: |
Bismillahirrahmanirrahim.. Ey iman edenler, Cuma günü namaz için çağrıldığı zaman, hemen Allah’ı zikretmeye koşun ve alış-verişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır. [Cu'ma Suresi -9] İsyanımız Nefsimize, İtaatımız Rabbimize olsun... Cumamız hayırlı olsun İnş. |
seher soluklu Cuma…
Canın coştuğu, ruhun kanatlandığı, gönlün güllerle güldüğü günde; zaman ötesinden kokular getirir zaman… Sürgün saatleri serinletir melekût meltemler… Mana maddenin önünde gizem kapılarını açar; her şey anlam değerini dillendirir… Dilekler, dualar yükselir durmadan, saat-i icabeyi yakalamak için… Cumanın kalbini yakalayanın kalbi duaları kabul olunur… Ne isterseniz cevap verilir; düğümler çözülür, dertler dağılır, hayata renk gelir, renklere hayat… Latif ve Alim olan Rabbimiz dünya saadetiniz için Cuma'yı vesile kılsın, ahirette size ve tüm sevdiklerinize "Cuma Yamaçları" nasip etsin... Hayırlı Cumalar... |
Hayırlı Cuma'lar... Hayırlı Cuma'lar... Hayırlı Cuma'lar... Hayırlı Cuma'lar... Hayırlı Cuma'lar... :gül: |
|
http://img382.imageshack.us/img382/6...age0021uh3.jpg Yusuf kadar iffetli nefislerimiz Yakup kadar sabırlı bekleyişlerimiz Meryem kadar masum duruşlarımız Muhammed (sav)i temsil edecek kadar samimi inancımız olsun.. Cuman Mübarek Olsun ... |
|
All times are GMT +3. The time now is 10:56. |