![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
son beğeni verenleri, neden ve hangi mesajına beğeni verdiklerini yazsana ;D |
Alıntı:
adamim senin isin, gücün yok benim begenilerimi takip ediyorsun :).. son begeniler birisi basörtüsü, digeri alevilik ve bir digeri tsk yla alakali konudan gelmistir yani bu konuyla alakasi yoktur :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
buyrun buda benim en listem.. listemde her kategoriye bir kisi aldim ve olabildigince o kategoride en begendigim üyeyi ön plana cikarmaya calistim ve bir kac kategoride ekleme yaptim..
listeyi yaparken önyargilarimi, tartismalarimi olabildigince bir kenara birakmaya calistim.. En Aktif Üye: .......HazâL En Yardımsever Üye: Gönülden En Ciddi Üye: ....... Benhur En Fanatik Üye: ....... hipermuhafazakar En Tatlı Başbelası üye: ....... El Emin En Geveze Üye: ....... Mavera En Karizmatik Üye: ....... Akinci 34 En Kibar Üye: .......Feride En Daimi Üye: ....... unnamed En Paylaşımcı Üye: ....... ÜMIT AK En ilkeli üye : EZEL En Heyecanlı üye: ....... Cihannur En Sabırlı Üye: ....... Nun En Sakin Üye: ....... akgurbetci En iyi Kullanıcı Adı: ....... Asi_Isyankar En Efendi Üye: ....... Almi En Muhalefet üye: ....... THY En Bilimsel üye: .......rizzeli En Tekrarcı üye: ....... Buz-ul En Milliyetçi üye: ....... Hüdaverdi En Özgürlükçü üye: ....... Özgün Genc En Aykırı üye: ....... Furkanca Bakis En iyi Yorum yapan Üye: ....... Beylerbeyi En Kendine güvenen Üye: ....... Noktalarin Efendisi En Anlaşılamaz üye: ....... DELİ_BALTA, En Anlaşılır üye: ....... murat kurt En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Ukba En otoriter üye : Adem ETYEMEZ En sogukkanli üye : Karaesref En entellektüel üye : Ahmet Yasin En saygili üye : M.atilla En edebiyatci üye : Minikkelebek En duygusal üye : Delilin NuR En arkadas canlisi üye : Merve En birikimli üye : Bedevi En öz yorum yapan : Hakan Özkan En samimi üye : (*NuSReT*) En dogal üye : Fırat En iyi siyasi yorum yapan üye : depare En idealist üye : Ayyildiz En mütevazi üye : Hatice En vefakar üye : Hifzi Lisan En eskilerden bir esinti : Sükutu Hayal |
Sağolasın Ahmetcim...:)
|
Ahmet abi teşekür ederim ... Laf olsun diye değil samimi olarak diyorum gurur duydum enlerinizde yer aldığım için ...:) Ama Sevineyimmi özüleyimmi anlamadım.. |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 17:20. |