![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Onlara mı çektim bu konuda acep..:) Baksana..Çok afilli duruyorlar..:) (O işin latifesi.Size benzeseydim üstümdeki elbiselerden dahi olmaya razı olurdum.:)) |
Alıntı:
Ne oluyoruz ... :) Ne bu karşılıklı övgüler... ??? Dünya övgü haftasımı ... :) Zaten 3. lüğü bir oyla kaybettim, sinirliyim asabiyim...:) Sizde yapmayın böyle... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Abim bir dua etmiş, amin demeden olurmu hiç... Amin...:) ( Ama yinede içimden Allah korusun diyorum ) :) |
Alıntı:
kismetse ibrahim abiyle bulusacagim senlede müsait ortamda bulusup bir hasbihal edelim tabiki bizlere istirak edecek güzel insanlarda beni ziyadesiyle memnun eder.. |
merve bida ki aya iyi hazırlık yapmalıyız geç geldim :)
|
Alıntı:
Soğuk havalarda ısınma adına güzel bir buluşma yapılabilir. Bu arada bir adet poz arzu edilirse benden yüksek bir yeri mesken tutmanı istemem ne o fotoğrafta sanki bir hayli uzun muşsun gibi izlenim var kompleks yaptım halbuki yan yana geldiğimizde aynı değilmiydik. Abi bu ayki yarışma sonlandırıldı bir müddet sonra buna da kilit vurabiliriz. |
abicim aradaki fark benim topuklu ayakkabilardan kaynaklaniyor yoksa asagi, yukari ayni boydayiz :)
|
Alıntı:
Eğer mümkün olurda buluşursak aynı ayakkabıları giyerseniz bende kanadoğlunu yanıma alarak kanatlanırım ona göre |
All times are GMT +3. The time now is 15:50. |