![]() |
Alıntı:
Ne demezsiniz... "En"mi hazırlamış hakaretmi etmiş belli değil... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Aynen bende ... Ünümüzdeki 25 yıl benimde konuşmayın kardeşim ... :) |
Alıntı:
|
bu ayın enleri konusu çok hit alıyor her ay. aslında buna benzer aktiviteler yapmak gerek :D
|
2 gün önce yayınlayacaktım ama forumda bir kesinti oluştu gene.
En Aktif Üye: unnamed,akıncı34,epivates,mavera En Yardımsever Üye: gönülden,eşref,akıncı34,adem etyemez En Ciddi Üye: asi isyankar,yalçın karaca,ezel En Çok Rastladığınız Üye:o ki susuz bozkıları aşıp,van gölünü marmaraya bağlayan..auuuu cCc akobalı reyiz cCc En Fanatik Üye: benhur,depare,akıncı34 En Karizmatik Üye: epivates cCc En Kibar Üye: feride En Komik Üye: unnamed,akıncı34, En Daimi Üye: yalçın karaca,adem etyemez,El Emin En Paylaşımcı Üye: cihannur,mavera,akıncı34 En Sevilen Üye:Ezel,redyellow En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: Abdulalh Kaç,ben olsam forumu örter giderdim valla bu kadar kesintiden sonra :p En iyi İmza: tyh En Muhalefet üye: tyh :) En Tekrarcı üye: buraya gelen tüm Allah'lı gomünüstler.saygımdan söylüyorum cidden :) En Milliyetçi üye: Ezel En Özgürlükçü üye: furkanca bakış En Aykırı üye:asi isyankar,furkanca bakış En iyi Yorum yapan Üye:Ezel En Kendine güvenen Üye:Eşref,Ezel En Anlaşılamaz üye: benhur, |
EyvaALLAH TYH...
CcC TYH Reyiz CcC... |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
En Muhalefet üye: Yalçın KARACA,Mavera,Adem Etyemez,Ak_Kelebek,Gönülden,ALmi´,Delilin Nur,Hakan Özkan
En Fanatik Üye:Yalçın KARACA,Mavera,Adem Etyemez,Delilin Nur,Hakan Özkan En Sinirli Üye:Yalçın KARACA,Mavera,Adem Etyemez,Ak_Kelebek,Gönülden,ALmi´,,Delilin Nur El Emin ''Emin'misin bu listeyi hazırlarken baskı altında olmadığına :) |
All times are GMT +3. The time now is 17:08. |