Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   en iyi siyasetçiler (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=15455)

musab 09-24-2009 17:50

Alıntı:

uzman81 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 670479)
Siyasetçi olarak Erbakan hocamın üzerine adam tanımam, ancak politikacı derseniz iş değişir.

Siyaset ile politikayı aynı görenler var, siyaset ile politika birbirinden farklı olgulardır.

Politika yalan dolan üzere bir durumdur ama siyaset yalan kaldırmaz.

O BİR ASLAN PARÇASI MÜCAHİT ERBAKAN :güzel:

Asil25 09-24-2009 17:57

Alıntı:

uzman81 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 670479)
Siyasetçi olarak Erbakan hocamın üzerine adam tanımam, ancak politikacı derseniz iş değişir.

Siyaset ile politikayı aynı görenler var, siyaset ile politika birbirinden farklı olgulardır.

Politika yalan dolan üzere bir durumdur ama siyaset yalan kaldırmaz.

Allah ondan razı olsun,eğer o siyasete girmeseydi şimdi ya mason chp ve dp yada ırkçı partilerden seçim yapmak zorunda kalacaktık,dahada önemlisi İslam dünyasından bi haber sadece sağcı ve solcu masonların oyuncağı olacaktık...

redyellow 09-24-2009 20:27

Alıntı:

[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 670563)
Objektif olmayı becermeyi deneseniz ve objektifliğin verdiği akıl ve mantıkla yorum yapsanız veya tercih yapsanız doğru yolu bulacaksınız da nerdeeee.

Çok genel bir yazı yazmışsınız. Şimdi belki niye üzerine alındın diyeceksin ama üzerime alınmadan duramadım saynı objektif.

Objektif olmayı beceremeyenler kimlerdir?

akıl ve mantıklı yorum yapmayanlar kimlerdir?

Veya akıl ve mantıkla yorum yapmak, objektif olmak nasıl olur,bize biraz örnekler verebilir misiniz?

Şah-ı Geda 09-24-2009 22:35

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Hocam, Recai KUTAN Beyefendi ve Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ beyefendi.

Feride 09-25-2009 10:41

Alıntı:

zeynep20 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 670472)
siz milli görüşcüleri kendinizle karıştırmayın...fanatiklikle ilgisi yok.arkadaş ağız birliği yaptığımızı söylüyor bende cevabını verdim.
HAK davayı savunmak sevmek fanatiklikse evet fanatiğim...
burda bir sürü kişi sevdiği siyasetcilerin ismini söylemiş.buda fanatiklik ozaman...

Eğer ki zahmet edip, yazıyı düzgün okursan, savunduğunuz davaya birşey demediğimi, sadece sizin çocukça üslubunuza! değindiğimi zaten anlarsınız.

Tabi bu sözlerim anlamak isteyene..!

Mevzuyu uzatmak istemiyorum. Zira yeri değil!

zeynep20 09-25-2009 11:29

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 670797)
Eğer ki zahmet edip, yazıyı düzgün okursan, savunduğunuz davaya birşey demediğimi, sadece sizin çocukça üslubunuza! değindiğimi zaten anlarsınız.

Tabi bu sözlerim anlamak isteyene..!

Mevzuyu uzatmak istemiyorum. Zira yeri değil!

hıım öylemi fanaktikliğin anlamı ne pekii..madem Erbakan hocayı seviyoruz deyince fanatik oluyoruz ...öyleyse seçeneklerin arasına Hocanın ismini koymasaydınız demi ama:olmaz: oraya koymuşlar bizde sevgimizi dile getirdik:güzel:

Feride 09-25-2009 11:31

Alıntı:

zeynep20 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 670811)
hıım öylemi fanaktikliğin anlamı ne pekii..madem Erbakan hocayı seviyoruz deyince fanatik oluyoruz ...öyleyse seçeneklerin arasına Hocanın ismini koymasaydınız demi ama:olmaz: oraya koymuşlar bizde sevgimizi dile getirdik:güzel:

Bak bu daha uygun bir dil oldu...:güzel:

zeynep20 09-25-2009 11:33

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 670812)
Bak bu daha uygun bir dil oldu...:güzel:

ben arkadaşın ağız birliği lafına kızdım hak.helal edin:güzel:

Turgut Karadirek 10-12-2009 01:48

ADNAN MENDERES
TURGUT ÖZAL
RECEP TAYİP ERDOĞAN

EpiVaTeS 10-12-2009 02:32

Recep Tayyip Erdoğan...
Abdullah Gül...
Bülent Arınç...

Turgut Özal...
Adnan Menderes...

All times are GMT +3. The time now is 01:55.