Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Hakkında (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Dünden Bugüne AKPARTİFORUM! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=17750)

Onlybullet34 01-08-2008 21:39

Dünden Bugüne AKPARTİFORUM!

Tüm yorumlara göz gezdirdim .Güzel ve samimi sohbet olmuş.Benimle ilgili yazılarda güzel cümleler yazılması beni sevindirdi ve ismimi telafuz edenlerle aynı duyguları paylaşıyorum.Düne bakarsam güzel anılar gözümde canlanıyor.Ben bu forumu bulduğumda çok sevinmiştim.Çevre,Siyasi,genel kültür ve tabiki partimiz hakkında bilgilenme için foruma üye oldum.Ve ilk günden itibaren şevkle yorumlar yazmaya başladım.Ar-Ge 'de güzel çalışmalarım olmuştu ve olacaktı da fakat .... neyse.Ahmet Abiyle Forum Köşe yazarlığı ve benim bizzat Gençlik Meydanı tartışma programını foruma sunduk ve şuanda da faal .Amacım hep foruma yararlı olmaktı ve en çok istediğim forumda daha çok Siyaset'in konuşulması.Şimdilik bu kadar yeter...

İlk dikkatimi çeken üyeler İnternettin Hoca ve Akmetalci olmuştu.Başlarda Ahmet abi ve Tunahan hocamla tartışmalarım olmuştu :) Ama şimdi çok iyi dostluklar oluştu ve 2 muhteremi tanımak çok güzel oldu.Loneliness ,Selahattin Ay 2'si dostum oldu ve sohbetimiz koyudur. Herzaman fikir alışverişi olmuştur ikiside bilgili ve kalpten insanlardır. Berna ve kelebek'de çok temiz kalpli bilgili iki dost oldu güzel konuşmalarla fikir alış-verişi güzel oluyor.Feyza abla :) Biraz asabidir ama çok temiz kalpli ve tam bi abla ,hemşehrim sayılır :).Jonathan(Ömer abi)Samimi,güzel sohbetimiz var ve kafa yapımız aynı :) .Türk Evladı kafa yapımız aynı :) Herzaman bir dostun olarak bil beni.Yusuf abi biraz sert yazıları olsada kültürlü,bilgili temiz kalpli birisi.Ümit Bekleyiş Osmanlı ve Genel Tarih'te güzel paylaşımların oluyor okuyorum ,yorum yazmaya gayret ediyorum.Akzeinebu ,Anatolia,Polat 44 ,Dj Yavuz abi :) ,Kapil ,Maria'm, Radyo dostlarım çok candanlar ve süper eğleniyorduk radyoda bu ara radyoya gelemiyorum...Oğuzdesouza Fenerbahçeli babacan :) Aksa-34 Abi güzel paylaşımları oluyor ,canayakın sohbetiyle çok iyi biri.Ak Mavish ve Saliha.Bu ikiliye dikkat edin derim :) .Çok güzel çalışmaları var ve çok samimiler.
Herkez iyi ki var.

Tekrar Teşekkürler.

Feyza 01-08-2008 21:53

Alıntı:

Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Tüm yorumlara göz gezdirdim .Güzel ve samimi sohbet olmuş.Benimle ilgili yazılarda güzel cümleler yazılması beni sevindirdi ve ismimi telafuz edenlerle aynı duyguları paylaşıyorum.Düne bakarsam güzel anılar gözümde canlanıyor.Ben bu forumu bulduğumda çok sevinmiştim.Çevre,Siyasi,genel kültür ve tabiki partimiz hakkında bilgilenme için foruma üye oldum.Ve ilk günden itibaren şevkle yorumlar yazmaya başladım.Ar-Ge 'de güzel çalışmalarım olmuştu ve olacaktı da fakat .... neyse.Ahmet Abiyle Forum Köşe yazarlığı ve benim bizzat Gençlik Meydanı tartışma programını foruma sunduk ve şuanda da faal .Amacım hep foruma yararlı olmaktı ve en çok istediğim forumda daha çok Siyaset'in konuşulması.Şimdilik bu kadar yeter...

İlk dikkatimi çeken üyeler İnternettin Hoca ve Akmetalci olmuştu.Başlarda Ahmet abi ve Tunahan hocamla tartışmalarım olmuştu :) Ama şimdi çok iyi dostluklar oluştu ve 2 muhteremi tanımak çok güzel oldu.Loneliness ,Selahattin Ay 2'si dostum oldu ve sohbetimiz koyudur. Herzaman fikir alışverişi olmuştur ikiside bilgili ve kalpten insanlardır. Berna ve kelebek'de çok temiz kalpli bilgili iki dost oldu güzel konuşmalarla fikir alış-verişi güzel oluyor.Feyza abla :) Biraz asabidir ama çok temiz kalpli ve tam bi abla ,hemşehrim sayılır :).Jonathan(Ömer abi)Samimi,güzel sohbetimiz var ve kafa yapımız aynı :) .Türk Evladı kafa yapımız aynı :) Herzaman bir dostun olarak bil beni.Yusuf abi biraz sert yazıları olsada kültürlü,bilgili temiz kalpli birisi.Ümit Bekleyiş Osmanlı ve Genel Tarih'te güzel paylaşımların oluyor okuyorum ,yorum yazmaya gayret ediyorum.Akzeinebu ,Anatolia,Polat 44 ,Dj Yavuz abi :) ,Kapil ,Maria'm, Radyo dostlarım çok candanlar ve süper eğleniyorduk radyoda bu ara radyoya gelemiyorum...Oğuzdesouza Fenerbahçeli babacan :) Aksa-34 Abi güzel paylaşımları oluyor ,canayakın sohbetiyle çok iyi biri.Ak Mavish ve Saliha.Bu ikiliye dikkat edin derim :) .Çok güzel çalışmaları var ve çok samimiler.
Herkez iyi ki var.

Tekrar Teşekkürler.

Sağol kardeşim ya morelim bozuk yine morel oldu. Hemşerim benim ::)

Asabiyim demek ;) :) Hiç farkında değilim

ümitli_bekleyis 01-08-2008 22:29

Alıntı:

.Ümit Bekleyiş Osmanlı ve Genel Tarih'te güzel paylaşımların oluyor okuyorum ,yorum yazmaya gayret ediyorum.

Güzel düşüncen için teşekkür ederim.Kıymetli yorumlarınızın devamını dilerim . :)

TÜRK EVLADI 01-08-2008 22:38

Alıntı:

[b]Türk Evladı kafa yapımız aynı :) Herzaman bir dostun olarak bil beni.

Eyvallah kardeşim saolasın...

Duygu'Seli~ 01-08-2008 23:41

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

AK_Duygu Nickli Üyeden Alıntı
;D ;D ;D
Yakalandim gercekten.Kiz arkadasimin adiyla ve fotografiyla girmek istedim.Ama yakalandim.Duyguseli arkadasimiz buna zorladi sagolsun sorulariyla

istersen bize ayak yapma..bu arakdasi nasil yakaladigimi anlatayim avrupali nickiyle girip burada yalan atan arkadasmiz duyguseli nin sorulari karsisinda afalladi ve daha sonra ona gönderme yapmak amaciyla ak duygu diye yeni nick acti bende bu durumdan süphelendim ve incelettirdim ayni yerden giriliyormus..
pravakatör arkadas sen gelirken, biz gidiyorduk ;)

:o :o olamaz..http://img297.imageshack.us/img297/1452/agla31zt5.gif Ben ona başbakanımızın resimlerini yükledi diye artı vermiştim.. :-[ geri alın artımı lütfen..http://img299.imageshack.us/img299/3759/agla2de8.gifhttp://img299.imageshack.us/img299/3759/agla2de8.gif

Meftun 01-09-2008 00:29

sameeettt
çok teşekkürler çok duygulandık ;D ;D

Ayşe_Berra 01-09-2008 15:14

Alıntı:

dildade Nickli Üyeden Alıntı
bu güzel düşüncelerin için teşekkür ederim kardeşim unutma ki bizler birbirimizin aynasıyız aslında senin bende gördüğün güzelliler senin aynadaki kendi yansıman ;)

BEn teşekkür ederim ablacım,inceliğin için ;)

Onlybullet34 01-09-2008 16:55

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
sameeettt
çok teşekkürler çok duygulandık ;D ;D

:D :D

parabol 01-11-2008 10:12

bu forumu sevıyorum bu forumdakı ınsanları sevıyorum bu forumdan bırseyler ogrenmeyı sevıyorum....

ben hepınızı cok sevıyorum :)

seyid 01-11-2008 17:30

tekrar merhaba arkadaşlar:)

All times are GMT +3. The time now is 08:41.