Onlybullet34 |
01-08-2008 21:39 |
Dünden Bugüne AKPARTİFORUM!
Tüm yorumlara göz gezdirdim .Güzel ve samimi sohbet olmuş.Benimle ilgili yazılarda güzel cümleler yazılması beni sevindirdi ve ismimi telafuz edenlerle aynı duyguları paylaşıyorum.Düne bakarsam güzel anılar gözümde canlanıyor.Ben bu forumu bulduğumda çok sevinmiştim.Çevre,Siyasi,genel kültür ve tabiki partimiz hakkında bilgilenme için foruma üye oldum.Ve ilk günden itibaren şevkle yorumlar yazmaya başladım.Ar-Ge 'de güzel çalışmalarım olmuştu ve olacaktı da fakat .... neyse.Ahmet Abiyle Forum Köşe yazarlığı ve benim bizzat Gençlik Meydanı tartışma programını foruma sunduk ve şuanda da faal .Amacım hep foruma yararlı olmaktı ve en çok istediğim forumda daha çok Siyaset'in konuşulması.Şimdilik bu kadar yeter...
İlk dikkatimi çeken üyeler İnternettin Hoca ve Akmetalci olmuştu.Başlarda Ahmet abi ve Tunahan hocamla tartışmalarım olmuştu :) Ama şimdi çok iyi dostluklar oluştu ve 2 muhteremi tanımak çok güzel oldu.Loneliness ,Selahattin Ay 2'si dostum oldu ve sohbetimiz koyudur. Herzaman fikir alışverişi olmuştur ikiside bilgili ve kalpten insanlardır. Berna ve kelebek'de çok temiz kalpli bilgili iki dost oldu güzel konuşmalarla fikir alış-verişi güzel oluyor.Feyza abla :) Biraz asabidir ama çok temiz kalpli ve tam bi abla ,hemşehrim sayılır :).Jonathan(Ömer abi)Samimi,güzel sohbetimiz var ve kafa yapımız aynı :) .Türk Evladı kafa yapımız aynı :) Herzaman bir dostun olarak bil beni.Yusuf abi biraz sert yazıları olsada kültürlü,bilgili temiz kalpli birisi.Ümit Bekleyiş Osmanlı ve Genel Tarih'te güzel paylaşımların oluyor okuyorum ,yorum yazmaya gayret ediyorum.Akzeinebu ,Anatolia,Polat 44 ,Dj Yavuz abi :) ,Kapil ,Maria'm, Radyo dostlarım çok candanlar ve süper eğleniyorduk radyoda bu ara radyoya gelemiyorum...Oğuzdesouza Fenerbahçeli babacan :) Aksa-34 Abi güzel paylaşımları oluyor ,canayakın sohbetiyle çok iyi biri.Ak Mavish ve Saliha.Bu ikiliye dikkat edin derim :) .Çok güzel çalışmaları var ve çok samimiler.
Herkez iyi ki var.
Tekrar Teşekkürler.
|