Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=132)
-   -   Ak Partiye Neden Oy veriyorsunuz ? Bir cümleyle yazın ! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=34360)

Supraliminal 04-01-2009 14:46

Alıntı:

ULUSALCI Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566330)
Ülkeyi en iyi şekilde yönettiği için mi? Bunu nasıl yaptığını cidden çok merak ettim şimdi. Hayır ülkenin haline bakarsak, bu sözün saçma oluyor

sen çöplükler içinde yaşamaya alışmıssındır git kendi çöplüğünde öt Horoz seni

Beyazgülüm 04-01-2009 14:48

Alıntı:

ULUSALCI Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566330)
Ülkeyi en iyi şekilde yönettiği için mi? Bunu nasıl yaptığını cidden çok merak ettim şimdi. Hayır ülkenin haline bakarsak, bu sözün saçma oluyor

ergenekoncu sizi battınız ya kuyruk acısı çekiyosunuz:D

redyellow 04-01-2009 15:27

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı

Meydanlarda şeriata küfür eden,başörtülülere saldıran,atatürkü peygamber olarak tanımlayan,darbeci,faşist kemalistlere-bindirilmiş kıtaya inat ilk oyumu ak partiye verdim.

Alıntı:

ULUSALCI Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566329)
Senin gibilerinin ülkesi burasiı değil arabistan tamam mı? Ey AKP FORUM yöneticileri bunlar gibileri bu sitede barındırarak asıl yüzünüzü gösteriyorsunuz. O BÜYÜK YÜCE ÖNDER olmasa idi ne olacağından haberin var mı? BU ÜLKE LAİKTİR LAİK KALACAK. Bunu o kalın kafana sok

Arkadaşın yazısının neresinde Atatürke hitaben olumsuz bir şey var?

Arkadaşa kalın kafa derken acaba diyorum aynaya felan mı bakıyordunuz?

Atatürkü istismar etmeyi bırakın ve gerçek yüzünüzü gösterin.

ultrAstribun 04-01-2009 15:30

Ulusalcı adlı üyenin Turkforum.net'teki nickini merak ettim:)

Acaba oradada yazıyor mu merak ettim.
Yazıyorsa kendimi tanıtmak isterim ona:)

Beritan 04-01-2009 15:37

:ağla::ağla:halen vermedim ama verirsem....sadece büyük konuşmam olurdu cevabım :ağla:

Tarantula_ 04-01-2009 15:51

Çünkü Başında adam gibi adam, Hakiki bir Türk Evladı olduğu için...

( bu soruyu kendim için AK Partiye neden oy vereceksin ? şeklinde değiştirdim :) )

sametturgut 04-03-2009 15:56

Çünkü RECEP TAYYİP ERDOĞAN ADAM GİBİ ADAM! DURMAK YOK YOLA DEVAM!

nikel 04-03-2009 16:16

???Vücudu seven halk sağlam.Başı taşıyan vücut sağlam. Vücudun üstündeki baş sağlam. Başta ki akıl sağlam. Akılda ki düşünce ve birikimler sağlam. Düşünce ve birikimlerdeki feraset sağlam. Ferasetin geldiği yer sağlam.
Bunların bir tanesinin bile olması , oy vermeme yeter de artar .:saygılar:

böcük 04-03-2009 16:16

ak partiye oy vermemin o kadar çok nedeni var ki içlerinden birini yazıp bunun için oy verdim demek haksızlık olur bence. hakettiği için oyumu ona layık gördüğüm için veriyorum. böyle bir başbakana bir değil bin oyum olsa veririm Allah başımızdan eksik etmesin...

swett 04-04-2009 20:47

Gerçekten hak ettiği için.

All times are GMT +3. The time now is 14:16.