![]() |
günün sözü
Kalemler Gül’ü yazdi; kelamlar Gül’ü söyledi. Gül’ün adi hasret, Gül’e dogru firkat... Gül’ü okuyan dilimde ilimler ilmiydi bilmek; gül dokuyan kilimde desenler deseniydi ilmek.
|
günün sözü
Kadın: biz seninle dünyaya farklı yerlerden bakıyoruz....
erkek:olsun... ama aynı dünyaya bakıyoruz..... |
günün sözü
Küçük şeylere gereginden fazla önem verenler,
elinden büyük iş gelmeyenlerdir. (Eflatun) |
günün sözü
Birinin başına toprak saçsan başı yarılmaz.
Suyu başına döksen, başı kırılmaz. Toprakla, suyla baş yarmak istiyorsan, toprağı suya karıştırıp ker*** yapman gerek. |
günün sözü
BEKLİYORUM..
ÖYLE Bİ VAKİTTE GEL Kİ VAZGEÇMEK MÜMKÜN OLMASIN..." (ORHAN VELİ) |
günün sözü
GÜZEL OLAN SEVGİLİ DEĞİLDİR SEVGİLİ OLAN GÜZELDİR!!! :)
üç kuruşluk birine beş kuruşluk değer verirsen o seni iki kuruşluk farka satar :) |
günün sözü
ağzından çıkmamışsa ismi sen aşıksın o zman
|
günün sözü
Konusmak ihtiyac olabilir, ama susmak bir sanattir..." |
günün sözü
Her delikanlı karanlık kapıların arkasından öter ve kaybolur.
|
günün sözü
Isıracak Köpek Dişini Göstermez...
|
günün sözü
Galatasaray taraftarının çıkardığı olaylar sonucu Ali samiyen 6 hafta kapanmıştı. Bunun üzerine söylenmiş bir söz; http://"Senin için sensizliği göze aldık" |
günün sözü
bekar idik sultan olduk, nişanlandık vezir olduk,evlendik rezil olduk ;D
|
günün sözü
Dertle Tozlanan Gönül Evi Tövbe İle Temizlenir . HZ Mevlana
|
günün sözü
"En insani davranış, bir insanın utanılacak duruma düşmesini önlemektir."
Nietzsche |
günün sözü
+*+Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. :)+*+
|
günün sözü
Vuslatının eteğini çekersem, kavga olmaz, bana darılmazsın. Eğer aşkından ötürü, kınanır, ayıplanırsam, bu halden utanmam. Senin hoş olan vuslatın, benim için her şeydir. Çünkü senin vuslatında ayrılık rengi, ayrılık kokusu yoktur '''!!! Mevlana H.Z |
günün sözü
TÜRK'ÜM DEMENİN ZOR, MÜSLÜMANIM DEMENİN İMKANSIZ OLDUĞU BİR ÜLKEDE, İNADINA MÜSLÜMAN İNADINA TÜRK'ÜM!!!
|
günün sözü
dışarıda alma taharet yırttırırsın .cahille etme muhabbet fıttırırsın
|
günün sözü
Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte Ölü gibi ol öfkede, asabiyette Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! MEVLANA |
günün sözü
Göğsümüzde ay ve yıldız Sel olduk biz geliyoruz Göğü titretir bu şarkımız Yetmiş milyon söylüyoruz oooo Türkiye Türkiye haydi zafere Türkiye Türkiye ooooooo Yer gök inlesin Bu sesi dinlesin Hep seninleyiz Türkiye oooooo Çalsın davullar Essin rüzgar Dalgalansın tüm bayraklar Arşa yükselsin bu şarkımız Omuz omuza yürüyoruz oooo Türkiye Türkiye haydi zafere Türkiye Türkiye ooooooo Yer gök inlesin Bu sesi dinlesin Hep seninleyiz Türkiye oooooo hep seninleyiz Türkiye
|
günün sözü
Cesaretin bittiği yerde esaret başlar (Akif Cemil) |
günün sözü
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var, cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. Whoopi Goldberg |
günün sözü
Doğrudan doğruya Kur'andan alıp ilhamı,
Asrın idrâkine söyletmeliyiz İslâm'ı ! Üstat Mehmet Akif ERSOY... |
günün sözü
cahil cesur olur....
|
günün sözü
"Akıllı adam aklını kullanır. Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır." Bernard Shaw |
günün sözü
"Bir insan kilitli olmayan , ama içeriye doğru açılan bir kapıyı boyuna itiyor , çekmek aklına gelmiyorsa , odada hapistir."
|
günün sözü
Bircok insan mutlulugu burnunun ustunde unutugu gozluk gibi etrafta arar. DROZ
|
günün sözü
“Nefsin elinden kaçarken yırtılmaktır aşk... Ve tadını en iyi Yusuf’un gömleği bilir.”
|
günün sözü
İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.
Montaigne |
günün sözü
"Caresiz kaldiginizda bilin ki tek care yine kendinizsiniz...!"
|
günün sözü
Sana başkalarını söyleyen, seni de başkalarına söyler...
|
günün sözü
"Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur." Konfüçyüs |
günün sözü
Müsibetler mükafatların mukaddimesidir . . . |
günün sözü
Her aydınlığı yangın sanıp söndürmeye çalışan zavallılar... Karanlığa o kadar alışmışsınız ki yıldızlar bile rahatsız ediyor sizi. ...
cemil meriç |
günün sözü
dilim seni dilim dilim dileyim başıma ne gelirse senden bileyim :-X (şu dilimi tutmayı öğrendiğim gün kendimi aştığım gün olacak :))
|
günün sözü
"Bilgi büyük adamı alçak gönüllü yapar, normal adamı şaşırtır, küçük adamı ise kibirlendirir." Brigitte |
günün sözü
Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak gerekir. Honore De Balzac |
günün sözü
bugün bir insanı mutlu et ;
işine karışma..... :-* |
günün sözü
Sevgide fedakarlık yolunu bulamayanları asla gönül kapınızdan içeri sokmayın. |
günün sözü
Dün , tecrübedir;öğren.Bugün , fırsattır;kullan.Yarın , tahmindir;planla.
|
All times are GMT +3. The time now is 18:46. |