![]() |
facebookta bi arkadaşın gönderdiği davetten öğrendim...
|
Öncelikle herkese Selamunaleyküm. Ben de arama sitesinde gençlik kolları sitesini ararken buldum. İyi de oldu.Yapandan uğraşandan Allah razı olsun.
Allah a emanet olun. |
Alıntı:
;1 Aleyküm Selam hoşgeldiniz....!!! |
ben facebook ta akparti grubunda gördüm
|
Facebooktan haberim oldu..
|
google da seçim sarkısı indirmeye calısırken
|
facebook ta bi grupta yaziordu
|
internette öle gezinirkn buldum:D
|
Merhaba,kurulduğu ilk günden beri akpartiliyim.Hamd olsun akforum'u facebook taki bir grupta gördüm ve aranızdayım binlerce kişi gibi.
|
İnternet aracılığıyle bu AK siteyi buldum.Siteyi kuran emeği geçen tüm arkadaşlara böyle güzel ortamı oluşturdukları için teşekkür ederiz
|
Arama çubuğuna yazdım. Sonra siteyi inceledim. İçeriğine baktım. Zenginliğini gördüm.
Kapsamının genişliği , dini , ilmi ve bilimsel konularda ki yaklaşımı hoşuma gitti. Her türlü dosyaya rahatlıkla ulaşabilmek , güncel olması üye olmama sebep oldu. Ellerinize sağlık. Yöneticilere , üyelere saygı ve selamlar. |
google'deb-n akp siteleri girince ordan buldum ve üye oldum ben iki aydır kadın kollunda üyeyim ve çok mutluyum insan daha çok hevesli çalışmak ister .........böyle bir foruma ihtiyaç vardı .....hayırlısı olsun.......teşekkürler
|
arkadaşlar ben daha yeni kayıt oldum ama pek bişe bilmiyorum dolunay kadim abiyide tanıyorum ve dolunay abi sizinle nasıl görüşebilirim lütfen yardımcı olurmusunuz
|
sa ben dolunay abi ile nasıl görüşebilirim bana yardımcı olurmusunz
|
Kendim buldum :) googlede bakerken
|
Facebook sağolsun. Üye olduğum
Ak Parti | Ak Gençlik | Recep Tayyip Erdoğan | Ak Parti Genel Merkez bu grup gönderdi bana bu daveti. Tabii ben de kaçırmadan geldim hemen. |
hz google sağ olsun. :)
|
molla googledan :)
|
internette gezerken denk geldim ve üye oldum :))
Dawos Ekonomik Forum, Lafı Böle Korum :))))) |
Akpartiforumda haritacı nickiyle yazan bir arkadaş başka bir forumda tavsiye etmişti, ordan geldim.
|
NE İZMİR,NE ÇAĞLAYAN,NE DE TANDOĞAN;İNADINA RECEP TAYYİP ERDOĞAN!!!
|
internette denk geldı :=)
|
facebookta akgençlik grubundan msj attılar.. Selam akgençlik .) seni akpartiforuma bekliyoruz diye .. bende koşa koşa geldim .)
|
Alıntı:
Kesin benim işimdir... ;D :w: Her yerde ve her zaman reklamını yapıyoruz... işede yarıyor galiba... :) |
slm
s.a tüm ak parti arkadaslarım foemunuz mukemmel herzaman ıstemısımdır bole bısey emegınıze yuregınıze saglık ne dıyor sayın başbakanımız tayyip erdoğan durmak yok yola devam hadi bakalım
|
Internetten AKPyi arastirirken karsima bu site cikti, cok hosuma gitti ve uye oldum.
|
Merhaba! Ben de koyu bir ak parti ve başbakanımız Recep Tayyip Erdogan hayranıyım...Nete ne zaman girsem google'a Ak Parti yazar ve araştırırm bunu her saat başı yaptığım da sonuç burasıydı..Çok guzel bir site Rabbim razı olsun hazırlayanlardan.Çok teşekkür ediyorum...
|
Ben partimizin yeni şarkıLarını ararken rastgeLdim bu foruma ve AK oLması üye oLmam için yeterLi oLdu zaten ;)
|
Arkadaşımın sayesinde haberdar oldum.
Kendisi milli görüşten ama benim AKP li oduğumu biliyordu bahsetti:) İyikide söylemiş... |
Bi kaç çakma chp'liye kömür yardımı nasıl olurmuş onu göstermem gerekiyordu.(Daha muhalefetin anlamını bilmeyenlere ben çakma muhalefet adını koydum).Bunun içinde, önceden izlemiş olduğum bir videoyu arıyordum ve bu forumla karşılaştım.Hemen üye oldum :)
|
ak parti gençlik kolları diye tıkladım ve buldum... bu güzel siteyi...
|
malum partimiz olduğu için :karizmatik: akparti yazdım burası çıktı...
|
trabzonspor forumlarında sıkca vakit geçirdiğimden dedim acaba akparti forum u varmıdr googleden aradım ve buldum
|
Arama motoruna akparti yazdım , ne kadar sitesi varsa, üye olunabilenlerine üye oldum :)
|
facebook ta ki
Ak Partililer ! Biz Kaç Milyon Kişiyiz ? grubundan haberdar oldum |
başka bir forumda akparti çekiştiriliyordu. Ben de o foruma göz gezdirmiştim. Bir Ak partili olarak partim hakkında bu kadar karalamaya iftiraya tahammül edemediğim için o forumdan ayrıldım ve bu foruma geldim. Bu forumu da böylece tanımış oldum. 2 gün olmasına rağmen çok seviyeli insanların olduğunu gördüm burada. iyiki de gelmişim.
|
tek_hece abim sayesinde üye oldum...
|
bu bana sorulurmu yaa:D sanal alemde bulamıyacagım ve haberım olmadıgı sey ( son 350 gun harıc ) yoktur dıye dusunuyorum
|
çocukluğumdan beri partiyle hep iç içe büyüdüm..alışkanlık olacak ki bende vazgeçemedim bu tutkudan..hep bulunduğum ildeki partiye gidip üye olayım partim için fiilen bi şeyler yapayım dedim ama bi yandan öğrenci olduğum için bi yandan da özel bi kolejde çalıştığım için bi türlü nasip olmadı..internette gezinirken bi baktım ne war ne yok diye..veee tamamdır,aradığım budur diyerek üye oldummm.sitenin içeriğini çok beğendim kim ya da kimler hazırlamışsa teşekkürler...kolay gelsin...:gül:
|
birgün facebooktaki muhalefet görüşleri,iftiraları, saçmalıkları okurken tak etti
Ak partililerin kendilerini ifade ettikleri bir ortam olmalı dedim google dan aramaya karar verdim ki sizleri buldum :) |
| All times are GMT +3. The time now is 22:59. |