Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Gül: Sendikalar anlayış göstersin (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=100176)

Fal_Taşı 05-01-2009 09:03

Ne oldu muhalefet olmam zoruna mı gitti. İşte AKP bu kendilerine yandaş olmayanlara karşı anti-demokratik bir tutum içerisinde oldu yıllardıor. Kendilerrini padfişah sanan bir hükümet vare başta.

Fal_Taşı 05-01-2009 09:05

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 597939)
Siz ilk önce Türkçe yazmayı öğrenin ondan sonra tartışın birileriyle...

Sırf sizin simgeniz yüzünden Taksim'e yeni kameralar yerleştirildi. Yüz metreden kişilerin yüzünü çok net gösterek , yüksek çözünürlü ve programlı kameralar yerleştirildi. Tanesi dört bin dolar ve bu kameralardan tam kırk tane yerleştirildi yani sizin sembolik dediğiniz bir olay devlete tam yüzaltmışbin dolar'a mâl oldu. Sizler olaylara karışmasanız en önemlisi Taksim'de kutlayacağız diye tuturmasanız böyle bir masrafa gerekte olmayacaktı. İşte halkı ne kadar düşündüğünüz işte işçi zihniyeti. Aslında işçiler geçim derdini çeken emekçi insanlar ama neden 1 Mayıs'a gelince keçi inatları tutuyor anlamış değilim aslında işçilerin değilde Sendika başkanlarının inadı tutuyor. Devletle restleşiyorlar böyle saçma bir şey yok...

Tabi neden, çünkü o polislerin kaskına yapılacak numara sistemi sözde yetistirilemedi ne oldu sanki işçi emekçide sorun varmışçasıona işçi günah keçişi yapılkıyor emekçi günah keçisi yapılıyor. ASyrıca onları diyeceğine Başbakanın benşim paramla alduığı son model uçağı neden söylemiyorsun bana açıklasana. Benim paramla ben işsiz ikewn vergilerimle alması mantıklı mı?

Ertuğrul ÖZGÜL 05-01-2009 09:05

Alıntı:

Fal_Taşı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 597942)
Ne oldu muhalefet olmam zoruna mı gitti. İşte AKP bu kendilerine yandaş olmayanlara karşı anti-demokratik bir tutum içerisinde oldu yıllardıor. Kendilerrini padfişah sanan bir hükümet vare başta.

ya kardeşim akıl var mantık var öylr olsa sen bu kadar bile yazamazdın ben bir insan dinime küfretmedikçe onu dinleri açıklaya bildiğim konuları açıklarım haaa karşıdaki kendini bilmez birisi olursa o ayrı dediklerimi anlamamaya çalışırsa oda ayrı siz bunu bile yapamazsınız çünkü gerçekleri duymaktan korkarsınız.......

Tarantula_ 05-01-2009 09:09

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 597945)
ya kardeşim akıl var mantık var öylr olsa sen bu kadar bile yazamazdın ben bir insan dinime küfretmedikçe onu dinleri açıklaya bildiğim konuları açıklarım haaa karşıdaki kendini bilmez birisi olursa o ayrı dediklerimi anlamamaya çalışırsa oda ayrı siz bunu bile yapamazsınız çünkü gerçekleri duymaktan korkarsınız.......

Allah bunlar göz vermiş görmezler,
Allah bunlara kulak vermiş duymazlar,
Allah bunlara ağız vermiş gerçekleri söylemezler...

Recep Tayyip Erdoğan.

;;)

Fal_Taşı 05-01-2009 09:10

Gerçek mi gerçek mi ortada gerçek olan ne var açıklasana bana ne var gerçek olan. Sizler kşınızdaki sizi eleştiriyor diye muhaklif yazarlardan yazılar yazıyor dişye provaskatör diyenlersiniz. Ama sizin kartel dediğiniz basbakanınızın bu gazetelerı almayın dedıgı gazetelerı hatırlarsan bir zaman önce başbakan mecliste konuşurken hürriyet radikal milliyetten gazete sayfalarını gostermıstı.

Fal_Taşı 05-01-2009 09:12

Acaba sizin gerçeğiniz ne bana açıklasan. Elektriğe dogalgaza yapılan zamlar unakıtan sayesinde ülkenin parça parçz< araplara satılması, egemen bağış gibi birinin bir cumhur baskanına adamın bırı demesı ve o balıkçı onu iyi bozdu tebrık edıyorum o balıkcıyı o adamınbırı degıl cumhurbaskanı dıyerek sizin gerçeginiz ne?

Ertuğrul ÖZGÜL 05-01-2009 09:12

Alıntı:

Fal_Taşı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 597948)
Gerçek mi gerçek mi ortada gerçek olan ne var açıklasana bana ne var gerçek olan. Sizler kşınızdaki sizi eleştiriyor diye muhaklif yazarlardan yazılar yazıyor dişye provaskatör diyenlersiniz. Ama sizin kartel dediğiniz basbakanınızın bu gazetelerı almayın dedıgı gazetelerı hatırlarsan bir zaman önce başbakan mecliste konuşurken hürriyet radikal milliyetten gazete sayfalarını gostermıstı.

sen niye böyle daldan dala atlıyorsunki şimdi böyle yaparak konuyu saptırıp kendini haklı çıkarma çabası içerisindesin bunu yapmandaki sebepde haklı olmadığını bilmendir bence

Ertuğrul ÖZGÜL 05-01-2009 09:14

Alıntı:

Fal_Taşı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 597950)
Acaba sizin gerçeğiniz ne bana açıklasan. Elektriğe dogalgaza yapılan zamlar unakıtan sayesinde ülkenin parça parçz< araplara satılması, egemen bağış gibi birinin bir cumhur baskanına adamın bırı demesı ve o balıkçı onu iyi bozdu tebrık edıyorum o balıkcıyı o adamınbırı degıl cumhurbaskanı dıyerek sizin gerçeginiz ne?

ya baksana sen gel bizim burda meddahlık yap hem o tapındığınızdan çok kazanırsın ben ürgüplüyüm turisler bile anlamadığı halde güler sana

Fal_Taşı 05-01-2009 09:17

O tapındığınmız derken kast ettiğimn ATATÜRKSE eğer haddini aşma derim san oldu mu? Bu şekilde konuşarak zaten AKP nin iç ytuzunu sozde ATATÜRKÇÜLÜğünü göstermiş oluyorsun işte. Sen git taliban ülkesine oldumu

Ertuğrul ÖZGÜL 05-01-2009 09:19

Alıntı:

Fal_Taşı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 597955)
O tapındığınmız derken kast ettiğimn ATATÜRKSE eğer haddini aşma derim san oldu mu? Bu şekilde konuşarak zaten AKP nin iç ytuzunu sozde ATATÜRKÇÜLÜğünü göstermiş oluyorsun işte. Sen git taliban ülkesine oldumu

ne alaka şimdi kendi kendine çamu atıp atatürk düşmanı deyip haklı çıkacaksın sizin oralarda çalışan insanlar ne alır bizim burda para alır siz atatürk alıyorsunuz galiba ama bir tane atatürk var herkese yetmezki yani benim bildiğim

All times are GMT +3. The time now is 11:31.