![]() |
ümit kardeşim bukadar fazla alanda isminizin geçmesi gercekten onur verici sizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum
|
En ciddi üye: Yalçın Karaca
En kibar üye:ümmü seleme, Yalçın karaca En öfkeli üye: Faruk Aslan BUGÜN EN ÖFKELİ ÜYE: MEÇHUl (FENERE YENİLDİLER YA ACAİP SİNİRLİ:)) Aklıma geldikce devamını yazarım. |
En Sevimli Üye: çilik, tarihsever, azra
teşekkürler ay ışığı:ayutandım::ayutandım:enlerinde yer almak güzel |
En fanatik (en aksi) üye: milletinadamı
En aktif üye: Meçhul |
Alıntı:
|
Ümit- ak emin ol hakkettiğin için bu kadar çok ismin geçti ;1
Bana göre forumun en önemli kişilerinden birisin. Umarım bu güzelliklede devam edersin. :güzel: Diğer arkadaşlarada teşekkürlerimi sunarım..:gül: |
Alıntı:
Alıntı:
Çok teşekkür ederim bana da yer verdiğiniz için...;1 |
Alıntı:
Senin içinden geçenler benim içime çok uyduğu için olabilirmi acaba, ben teşekkür ederim. ;1 |
En Aktif Üye: ....... Meçhul,aeo92
En Yardımsever Üye:Herkez En Ciddi Üye: ....... Adem Etyemez, Yalçın Karaca, İshakyılmaz,FarukArslan,Duyguseli ;ı: En Çok Rastladığınız Üye: ....... aeo92, Meçhul, [O]bjektif,Gökmen,Azra,Feride En Fanatik Üye: ....... [O]bjektif :V Meçhul En Tatlı Başbelası üye: ....... Selsebil En Geveze Üye: ....... :V En Karizmatik Üye: ....... :hmm En Kibar Üye: ....... Siyah gül07, akkelebek, kara eşref,duyguseli En Komik Üye: ....... aeo92, tarihsever,akkelebek En Daimi Üye: ....... İshakyılmaz,Gökmen,Ümmü_Seleme En Paylaşımcı Üye: ....... Aeo92, Meçhul, FarukARSLAN. En Sevimli Üye: ....... Ak_Kelebek,çilik,Azra En Sinirli Üye: ....... :neki: En Heyecanlı üye: ....... :hmm En Sabırlı Üye: ....... Karaeşref,Siyahgül,Dilemma,Yalçın Karaca En Sakin Üye: ....... Karaeşref,Siyahgül,Dilemma,Yalçın Karaca,Dirlis.f En iyi İmza: ....... Adem Etyemez, Neşe,Feride,Morte En iyi Kullanıcı Adı: ....... Ruh-i Zar En Efendi Üye: ....... Alem-i Ervah, Karaeşref, Ümit-Ak,ReyAkbay,Gölge En Muhalefet üye: .......:olmaz: En Bilimsel üye: ....... ??? En Tekrarcı üye: .......??? En Milliyetçi üye: ....... Hepimiz... En Özgürlükçü üye: ....... :şaşkın: En Aykırı üye: ....... Banlılar... En iyi Yorum yapan Üye: ....... FarukArslan, Yalçın Karaca, İshakyılmaz,Gökmen En Kendine güvenen Üye: ....... :karizmatik: En Anlaşılamaz üye: ....... :olmaz: En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Şimdilik aklıma bu kadar geldi arkadaşlar unuttuklarım varsa affola... ;1 |
En Çok Rastladığınız Üye: ....... aeo92, Meçhul, [O]bjektif,Gökmen,Azra,Feride
En Sevimli Üye: ....... Ak_Kelebek,çilik,Azra :ayutandım::ayutandım::ayutandım:Teşekkür ederim tarantula |
All times are GMT +3. The time now is 13:22. |