![]() |
Şimdide TOPBAŞ'ın defterini dürmeye hazırlanıyor. Şimdi meclis gündemine gelen Metrobüsdlerle ilgili. Merak etme Kılıçdaroğlu daima gerekenşi yapar.
|
Alıntı:
Ekler msiniz yine, arkadaşta görsün Kılıçdaroğlu seçimlerden sonra ne yapıyormuş:hihi2: |
Bizi başbakanınızla krıstırmayın bizler hoşgörülüyüzdür. Bizler sizin başbakanınız gibi karikatüğristlere hakarret edip dava açmayız.
|
konuyu sabote eden mesajların silinmesi gerekir yönetim tarafından..konu başka yönlere yönlendirilmeye çalışıyor..
|
Siz kimsiniz? Kaç kişisiniz? Demokrasi hazımsızlık yapıyorsa zaman makinemize binin sizi hasretini çektiğiniz tek partili dönemlere gönderelim..;)
|
..............
|
Bu üç davada Erdoğan'ın tazminat istemleri red edildi
|
dilemma ne oldu o karıkaturlerı koymam aszoruna mı gıttıde sıldın he? Erdogan o uc davadada agzının payınıu almıstı bır de kalkıp ghosgoruden bahseder. Neden sıldın madfem muhalefete ACIKsınız hosgorulusunuz ya gerceklerı ısınıze gelmeyındce neden gızlıyorsunuz.
|
ben o karıkaturlerı sayfada bırının kılıcdaroglu ıle ılgılı kARIkatur koyulmasını ıstedıgı ıcın koydum tamam mı ? oncesıondedebızler sızın basbakanınız gbı degılız karıkatuurıstlere hakaret edıp dava acmatyız gmızayha hosgoru ıle yaklasırız dedım
|
...................
|
All times are GMT +3. The time now is 12:43. |