Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Adalet ve Kalkınma Partisi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Arınç:Sezer kendi türünde ilk ve tek (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=1034)

by_halo 07-25-2007 16:48

Arınç:Sezer kendi türünde ilk ve tek

Sayın çumhurbaşkanın ülkenin bulunduğu durumda hiç bir zamn hükümete bir yardımda bulunmaıştır ülkenin düdzlüğe çıkmasına hç bir katkı sağlamamıştır bu eser sadece ak partinndir sezer sadece köstek olmuşutur tıpkı chp gbi zate solcuların bu ülkeye hç bir zmn artı bir getirisi olmamıştır bundan sonrada olacağını sanmıyorum sezer süresü bitmesine rağmen hala orda oturuo buda görülmüş bir şey değildir..

Meftun 07-25-2007 19:23

Alıntı:

Emre17 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

yasinkirac Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Turania Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

merve Nickli Üyeden Alıntı
terbiye sınırlarını aşmamış bence ;)

dogruları açık bir şekilde ifade etmiş...

Arınç ı tebrik ederim çok güzel konuşmuş...

Terbiye sınırlarını aşmamış olabilir. Fakat Arınç'ın Cumhurbaşkanımıza karşı içten içe büyük bir kin kusmaktadır. Bulunduğu konumu kullanarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerini sabote etmiştir. Meclisin oylamaya açılabilmesi için 184 vekil yeterlidir demesi tam bir hezeyanlıkla sonuçlanmıştır. Anayasa mahkemesi bu doğrultuda cumhurbaşkanlığı seçimlerini iptal etmiştir.

sayın sezer bu ülkede gerlimden başka ne yarattıki onu bu kadar savunuyorsunuz hayret.bence ilk başta bölücülük yapan kendileridir.ak partili baş örtülü vekillere eşsiz davetiye gönderdiğini unutmadık.ve vetomen oldugunu :)

BU ARADA MECLİSE TÜRBANLILAR ALINIRKEN ŞAPKA GİYEN KADINLAR GİREMEDİLER HATIRLARSINIZ !!!

2 TARAFIN DA YAPTIĞI YANLIŞ ÇÜNKÜ OLAN MASUM İNSANLARA OLUYOR

daha sonra bir yanlış anlaşılma olduğunu söylemişlerdi meclis başkanlığından.aslında o değil de kadınların dedikleri ilginçti "hırsızmışız suçluymuşuz gibi kolumuzdan tutup çıkarttılar " ve "buraya kadın-erkek eşitsizliğini anlatmaya gelmiştik meğer kadınlar arasında eşitsizlik varmış" demişlerdi ayni yıllarca her mağdur başıörtülü kadının söylediklerini ama onların yine de bu mağduriyeti anladıklarını sanmıyorum MAALESEF!!!!!!!!!

manifesto 07-25-2007 22:15

TÜRÜNÜN TEK ÖRNEĞİ :) EVVET

Hükümetin yapmış olduğu 30 atamayı birden geri çevirdi
Gerekçesi seçimler yapıldı siz artık atama yapamazsınız yetkiniz yok

eee

Senin görev süren bitmene ve kendi kendine vekalet etmene rağmen 15 Üni rektörünü atıyor ve yetkilerin devam ediyor
Ama vekaleten başbakan olanların yetkileri sürmüyor
Yazıklar olsun

GİT ARTIK
GİT.......
İstemiyoruz seni KENE gibi yapıştın yahuuuu

nk1985 07-25-2007 23:57

allahım şu adamdan ne zaman kurtulacağız.
arkadaşlar ne zaman sayaç başlatalım

bss 07-26-2007 04:03

çıkıpta demiyolar mı cumhurbaşkanı meclis dışından olsun tarafsız olsun sayın sezerin tarafsızlığını görüyoruz

R.T.E. 07-26-2007 14:50

bülent arınçın terbiye sınırlarını ben koyamam ama bir cumhurbaşkanına bu cumhurun başkanına bu söz denmez ( çok doğru bir öz olsa bilem ;D ;D)

yassin 07-26-2007 15:27

Alıntı:

R.T.E. Nickli Üyeden Alıntı
bülent arınçın terbiye sınırlarını ben koyamam ama bir cumhurbaşkanına bu cumhurun başkanına bu söz denmez ( çok doğru bir öz olsa bilem ;D ;D)

bu mesaj hala neden silinmedi..

Ne olursa olsun sonucunda o adam bu ülkenn baskomutanı..

Sevsende sevmesende..

120watt 07-26-2007 15:48

Artık cumhurbaşkanı değil o.

YENİ CUMHURBAŞKANIMIZ ABDULLAH GÜL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

duman 07-26-2007 16:04

CUMHURBAŞKANI GÖREV SÜRESİ BOYUNCA KIRMIZI IŞIKLARDA DURARAK TEK VE ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATTI. ZATEN AKILDA KALICI KRİZLERİ VE VETOLARI VAR. NE SÖYLENEBİLİR Kİ BU ÇANKAYA MERAKLISI İÇİN. SADECE ONA KARŞI BÜLENT ARINÇ DEĞİL BİZDE DOLUYUZ.

manifesto 07-26-2007 16:34

İlginç
Bazı arkadaşlar Sezere SAYGI dan falan bahsediyor
Erdoğan ona karşı saygılı davranmalı çünkü kendisi devlet adamı ve başbakan
Ame ben ona SAYGI duymak zorunda değilim
NEEE yani şimdi HİTLER bizim Devlet başkanımız olsaydı SIRF bu yüzden SAYGI MI duyacaktık!!!
Yok öyle arkadaş

Bana saygısı olmayana SAYGI falan duymuyorum
s... GİTSİN artık ona TAHAMMÜL etmek zorundamıyız

All times are GMT +3. The time now is 03:17.