Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Resimleri - AK Parti Fotoğrafları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=133)
-   -   Ak Parti 8.Gençlik Şöleni .•´¯) Fotoğraflar (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=103802)

Özgür Çağrı 05-18-2009 01:26

Evet yorucu bir gündü ama Başbakana en çok yaklaşan galiba bendim :) Keşke çıksaydım yanına valla korkutmamak için çıkmadım :) Ama murat kekillinin canına okudu bizimkiler :)

En güzel resimler ve videolar yarın Ak parti forumda olacak

Ama akpartiforum.com un organizasyon zaafiyeti vardı bunuda kesin bir şekilde söyleyeyim . org pankart açmıştı ama bizim com pankartı yoktu

neyse hayırlı geceler

ATmaCA53 05-18-2009 01:32

Alıntı:

K@RFeZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 614547)
Evet yorucu bir gündü ama Başbakana en çok yaklaşan galiba bendim :) Keşke çıksaydım yanına valla korkutmamak için çıkmadım :) Ama murat kekillinin canına okudu bizimkiler :)

En güzel resimler ve videolar yarın Ak parti forumda olacak

Ama akpartiforum.com un organizasyon zaafiyeti vardı bunuda kesin bir şekilde söyleyeyim . org pankart açmıştı ama bizim com pankartı yoktu

neyse hayırlı geceler

şuan foruma yeni üye olan bir arkadaş bu pankartı görmüş ve foruma üye oldum dedi, o pankartı görmeseydim üye olamıyacaktım dedi televizyonda görmüş üstelik, demek ki akpartiforum.com varmış.. ;)

Özgür Çağrı 05-18-2009 01:40

Yoktu :) Yahu stadın altını üstüne getirdik yoktu .

Abidin 05-18-2009 01:43

evet bizim pankart yoktu
orgun bestane pankartını saydım stad içinde ayrıca dışarıda da dört tane vardı
maalesef bizim yoktu

"Beritan" 05-18-2009 09:53

Teşekkürler resimler için :güzel:Baya kalabalıkmış :evet:

Supraliminal 05-18-2009 13:15

Arkadaşlar evet com olarak forumumuzun pankartı yoktu.Yapmak istediğimiz organizasyona üyeler tarafından destek olmadığı için iptal ettik.

ishakyilmaz 05-18-2009 13:27

Forum adına organizasyon yapacak yardımcı ehil insanların yetersizliğinden,gönüllü arkadaşların gönülsüzlüğünden,ve çeşitli nedenlerden dolayı forum adına bir organizasyon yapılmadı..Kesin katılacağımı düşündüğüm ve son dakika olarak değişen programlarımız nedeni ile katılamadık..Pazar günü bursa il kongremizi başbakanımızın katılımı ile gerçekleştirdik,büyük süprizlere gebe olan kongre gelmemizide etkiledi.

tugbaph 05-18-2009 13:31

fotoğraflara bakarken çok duygulandım orda olmak varmış ama napalım kısmet :(

ATmaCA53 05-18-2009 13:36

artık kısmet kadıköy şükrü saraçoğlu stadında kutlanır. ;D

belki laikçiler, kemalistlerde aramıza katılıp ak partil yaparız olurmu olur kadıköyüde alırsak süper olur.

Terennüm 05-18-2009 13:41

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 614841)
Forum adına organizasyon yapacak yardımcı ehil insanların yetersizliğinden,gönüllü arkadaşların gönülsüzlüğünden,ve çeşitli nedenlerden dolayı forum adına bir organizasyon yapılmadı..Kesin katılacağımı düşündüğüm ve son dakika olarak değişen programlarımız nedeni ile katılamadık..Pazar günü bursa il kongremizi başbakanımızın katılımı ile gerçekleştirdik,büyük süprizlere gebe olan kongre gelmemizide etkiledi.

kongreniz hayırlı olsun

All times are GMT +3. The time now is 02:50.