Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Mizah - Komedi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Penguen'in Saylan kapağı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=104477)

Feride 05-21-2009 00:58

Alıntı:

sevgisacan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617894)
ordan garabet gözküyor ama mizah vakit dokunulmazlıgı yok hep kendimi birilerini mizah adı altında kötüleyecek birazda penguen mizah yapsın hoşuma gitti:saygılar:

Bu gazetenin illa da vakit olması gerekmiyor. Ben ölümle alakalı yazdıkları ifadelere tepki verdim bilhassa..

sevgisacan 05-21-2009 01:00

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617897)
Bu gazetenin illa da vakit olması gerekmiyor. Ben ölümle alakalı yazdıkları ifadelere tepki verdim bilhassa..

türkan saylan icin tüm forum yeterinde dalga gecti penguen mizah yapmıs

Feride 05-21-2009 01:03

Alıntı:

sevgisacan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617901)
türkan saylan icin tüm forum yeterinde dalga gecti penguen mizah yapmıs

"Ergenekon'dan yırtmak için öldü" ne saçma bir laftır ya.. Bunun nesini tartışıyorsunuz ya da mizah kategorisine sokuyorsunuz tuhaf gerçekten..

sevgisacan 05-21-2009 01:06

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617903)
"Ergenekon'dan yırtmak için öldü" ne saçma bir laftır ya.. Bunun nesini tartışıyorsunuz ya da mizah kategorisine sokuyorsunuz tuhaf gerçekten..

adamlar vakit her zaman yaptıgı şeyi yapmıs kadın etö üyesi dediler hakaretler ettik ya onun meyvası vakit denen gazeteyi mizah yapmıslar su ülkede dogan gazetleri ve vakit haric bütün gazeteler dogru haber yapııyor vakit kendini bilmez bir gazete penguen de erte gün manşetini atmıs hem kadın öldü diye kına yaktık unuttunuzmu

Feride 05-21-2009 01:11

Alıntı:

sevgisacan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617907)
adamlar vakit her zaman yaptıgı şeyi yapmıs kadın etö üyesi dediler hakaretler ettik ya onun meyvası vakit denen gazeteyi mizah yapmıslar su ülkede dogan gazetleri ve vakit haric bütün gazeteler dogru haber yapııyor vakit kendini bilmez bir gazete penguen de erte gün manşetini atmıs hem kadın öldü diye kına yaktık unuttunuzmu

Valla sadece size katılmadığımı belirtiyorum.

O ölüp giden kadını da savunacak halim yok zaten.

sevgisacan 05-21-2009 01:14

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617909)
Valla sadece size katılmadığımı belirtiyorum.

O ölüp giden kadını da savunacak halim yok zaten.

bende sevmiyorum ama dün öldü diye kına yakyık göbek atıık forum olarak

vakit gelince şeriat getirecek diye ugraşn kindar insanları birbirine üdürmeye calısacan habeleri haber degeri bulunmayan bir gazete penguen bu yüzden begendim eger dini bir gazete okuyacaksam zaman okumayaı tercih ederim

Feride 05-21-2009 01:20

Alıntı:

sevgisacan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617911)
bende sevmiyorum ama dün öldü diye kına yakyık göbek atıık forum olarak

vakit gelince şeriat getirecek diye ugraşn kindar insanları birbirine üdürmeye calısacan habeleri haber degeri bulunmayan bir gazete penguen bu yüzden begendim eger dini bir gazete okuyacaksam zaman okumayaı tercih ederim

Abartmayın! (Türkan Saylan mevzunu)

Genel olarak vakit gazetesinin haberlerini tasvip ediyorum. Bir gazetenin mi şeriat getireceğini söylüyorsunuz anlayamadım tam söylemek istediğinizi..

Artık her neyse uzatmak istemiyorum..

sevgisacan 05-21-2009 01:22

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 617914)
Abartmayın! (Türkan Saylan mevzunu)

Genel olarak vakit gazetesinin haberlerini tasvip ediyorum. Bir gazetenin mi şeriat getireceğini söylüyorsunuz anlayamadım tam söylemek istediğimiz..

Artık her neyse uzatmak istemiyorum..

şeriat güzel şeydir ama vakit ben tasvip etmiyorum

Kafkaslı 05-21-2009 01:31

Mesala ben nice doğru haberleri Habervaktim.com sitesinden öğrendim.Mesela ilk imamın DSP belediye başkanı adayı olduğunu Habervaktim.com'dan öğrendim.Uğur Dündar'ın karısının Brezilya'da fink attığını belgeli olarak Habervaktim.com'dan öğrendim.Daha nicelerini.

FarukARSLAN. 05-21-2009 02:01

http://img30.imageshack.us/img30/6232/63079409.jpg

"Kartel" yazan yeri "Penguen" olarak görmemizin hiç bi sakıncası yok..

All times are GMT +3. The time now is 12:58.