![]() |
Alıntı:
|
Forum yönetiminden bir kaç kişi dışında faal olanları göremiyoruz!Sürekli güncel ve istikrarlı bir yönetim omurgası havası esmiyor,internet çalışmlarında güncellik ve istikrar başarının yegane unsurudur!Bir gün giripte aylarca girmeyen arkadaşlar mevcut!İşleri güçleri olabilir,kimin yok ki,hepimizinde kendimize göre işleri mevcut,lakin bu işin raconu güncellik ve istikrar havasının yakalanıp pompalanmasıdır..
|
Ben bir tane Tebrikler bölümü açılmasını istiyorum. O bölümde gördüğümüz yapılan güzel hizmetleri, başarıları, yüreklilikleri takdir edelim. Protesto ediyoruz, tartışıyoruz, anket yapıyoruz ama taktir ettiğimiz bir bölümüde bunlara ekleyelim. İcraatlar olur, muhteşem köşe yazıları, derinliklerden çıkartılan Türkiye sırlarını bizle paylaşanlar olur. Bazen bir manşeti bazen bir başlığı tebrik ederiz vs.
|
Ben oyumu kullandım.Arkadaşlar olumlu yada olumsuz bence herkes oyunu kullanmalı.
Ümit emeğine sağlık kardeşim güzel bir anket olmuş. |
Bazı isimlerin değişmesi konusunda bir kaç üyeyle mutabıkız.
Şimdi isim verme gereği duymuyorum ; lakin gün gelince söylenecektir. |
Forum görevlisi bir çok arkadaş var. Ama kimisi iyi bir ayrıştırmaya tabi olmadan seçilmiş gibime geliyor.
Forumda görev alacak arkadaşların iyi bir eleme süzgecinden geçirilmesi taraftarıyım. |
sizler burada forum hakkında görüş bildiriken kırlangıç denilen postal yalayıcı forumdakilere hakaret ve küfür etmektedir.bizleri böyleleriyle muhatap ettiğiniz için teşekkürler..
|
Forum yönetim sisteminin revizyona gitmesi gerekiyor..Partimizin yönetim paneline göre,ve seçilecek arkadaşların liyakat esaslarına göre birimler oluşturulmalıdır.Bu şekilde kopuk bir yönetim forumu sekteye uğratıyor,hemde fazlası ile..!
|
Ya o şerefsiz malüm şahıs yüzlerce üyelikle forumu sabote etmeye devam ediyor!Bununla ilgili düşündüğümüz türde bir yönetim olsaydı,hukuksal bazda yaptırımlar için mekanizmalar üretirdi!
|
Alıntı:
Var mı öyle ağzına geleni söyleyip söyleyip durmak!.. |
All times are GMT +3. The time now is 08:42. |