Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   TSL 33.HAFTA || Fenerbahçe 4-2 Konyaspor (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=105457)

Supraliminal 05-25-2009 16:11

Fenerbahçe çok geç kaldın çok bu kadar güzel oynamak için kimi bekledin.

Ama seneye fırtına gibi geleceğimizden eminim.

Supraliminal 05-25-2009 16:12

-) Spor Bölümleri İçerisinde; Küfür,Hakaret veya Aşağılayıcı Söz ,Rakip takımı destekleyen kişileri tahrik edecek,aşağılayacak,hakaret edecek yazı, resim, video vs. KESİNLİKLE YASAKTIR!!!

Evet kural ap açık ortada !!!!!!!!

Terennüm 05-25-2009 16:14

fenerbahçeli olduğum halde en fazla türkiye kupsaı geyiğinide açan benim.dalga geçmekte haklılar.fenerbahçeye gönül vermişsek karşılık bekleriz ama malesef karşılğı böyle olunca isteyen istediğini söyleyebilir.(hakaret ve küfür hariç)bu takımda en değerli varlık taraftardır.gerisi lafı güzaftır...

nazLI 05-25-2009 16:15

Alıntı:

[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 622107)
Fenerbahçe çok geç kaldın çok bu kadar güzel oynamak için kimi bekledin.

dimi ama:hihi2:

YuZaRSiF 05-25-2009 16:30

Alıntı:

adem etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 622113)
fenerbahçeli olduğum halde en fazla türkiye kupsaı geyiğinide açan benim.dalga geçmekte haklılar.fenerbahçeye gönül vermişsek karşılık bekleriz ama malesef karşılğı böyle olunca isteyen istediğini söyleyebilir.(hakaret ve küfür hariç)bu takımda en değerli varlık taraftardır.gerisi lafı güzaftır...

Ne demek dalga geçmekle haklılar. Onlara ne ki ? Biz başkasının takımıyla dalga geçiyormuyuz ? Bu konuda sana katılmıyorum ! Bizde Bülent Uygun gibi ; 4 yeriz 5 yeriz 7 yeriz ama 6 yemeyiz , 7 yeriz 9 yeriz ama 8 yemeyiz mi diyelim yani ! Bunun sonu bir yere varırmı o zaman ? Herkes kendi önünden yesin diyorum ben.

Terennüm 05-25-2009 16:47

bana bu sezon başarı adına ne sonuç alındığını yazarmısın?

YuZaRSiF 05-25-2009 16:48

Alıntı:

adem etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 622156)
bana bu sezon başarı adına ne sonuç alındığını yazarmısın?

Sen sezonluk mu takım tutuyorsun ? Yoksa ömrünün bittiği yere kadar mı ? Bu takım geçen sezon devler liginde çeyrek final oynadı. Ezeli rakiplerine kayıp vermeden alnının akıyla ayrıldı her maçtan. ( Kupa hariç ) şimdi bu sezon kötü diye hemen yargılayıp biletini kesmek mi lazım ? O zamanlar iyi hoştuda şimdi kötümü oldu. Hepimiz Konyaspor taraftarı gibi karalama kampanyasımı başlatalım ?

Terennüm 05-25-2009 16:50

ben fanatik bir holigan değilim takımımı severim ama sevgimin karşılığına beklerim karşılıksız bir sevgi eziyet verir..

YuZaRSiF 05-25-2009 16:52

Alıntı:

adem etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 622160)
ben fanatik bir holigan değilim takımımı severim ama sevgimin karşılığına beklerim karşılıksız bir sevgi eziyet verir..

Bende holigan değilim.Tamam saygı duyarım her insan bir olmuyor. Bende koyu taraftarım sende bana saygı duyarsan sorun kalmaz. Bize hep destek tam destek parolasını öğrettiler. Ve buda her daim devam edecek

Supraliminal 05-25-2009 16:53

Alıntı:

YuSuFYüZLüM Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 622161)
Bende holigan değilim.Tamam saygı duyarım her insan bir olmuyor. Bende koyu taraftarım sende bana saygı duyarsan sorun kalmaz. Bize hep destek tam destek parolasını öğrettiler. Ve buda her daim devam edecek

imzamı atarım
[O]bjektif.

All times are GMT +3. The time now is 06:22.