Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=135)
-   -   Başbakan Erdoğan: AKP Değil AK Parti; Partimize AKP Diyenler Edepsizlik Yapıyorlar (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=107057)

*AZRA* 06-03-2009 17:46

Kızmakta haklı rahatsız olduğu şeyi dile getirmiş ne varki bunda bence hiçde ağır değil...

EpiVaTeS 06-03-2009 17:55

bencede yerinde söylenmiş bir söz
ağır felan değil

xhidayet 06-03-2009 18:03

Başbakanımız.. Bazı çevrelerin 'özellikle' yaptığı karalama kampanyasına dikkat çekmek istemiş..
Bu biraz bana Başbakanımızın ismi yerine; "R.T.E." denmesi.. veya malum şahsın (özür dilyerek yazıyorum..) "İ. Melih Gökçek" denmesi gibi..

Beritan 06-03-2009 18:03

Alıntı:

YALÇIN KARACA Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 629557)
Sevgili ''Ümmü seleme'' İfade edilenin bilmeyerek AKP denmesi olduğunu düşünmüyorum , Ak partimize ideolojik ve kin ile yanaşan bazı hazımsızlar bu lafzı bilerek hatta kasıtlı olarak ifade ediyorlar . Bilinçli olarak bir şeylerin özellikle ima edilmesinden sempati duyduğunuz parti mensupları da müzdarip iken sevgili Başbakanımızın bu ifadesinden samimiyetsizce lafızlar cıkarmak heleki tutarsızca kalıblara teslim etmek doğru değildir.

hayır ozmana kasıtlı söyleyenler diye vurgulamalıymış...
bence edepsiz lafı çok ağırdır..

EpiVaTeS 06-03-2009 18:16

Bizans'ın torunları demesinden daha ağır değildir herhalde
yada ak partiye verilen oylar cehenneme bilettir denilmesinden daha ağır değildir

Beritan 06-03-2009 18:18

Alıntı:

NaSR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 629608)
Bizans'ın torunları demesinden daha ağır değildir herhalde
yada ak partiye verilen oylar cehenneme bilettir denilmesinden daha ağır değildir

ooooo kıyas kıyas kıyas..(.bana göre ağır bir kelimedir edepsiz kalimesi....size göre normaldir..)
ben bun konuya hiç girmiyicem...bu forumda bu konuların akibetini biliyorum kardeşim...

EpiVaTeS 06-03-2009 18:22

kıyastan ziyade doğrular desek sen kalkıp burada başbakana ölçüsüz dersen olacağı budur
ayrıca adalet ve kalkınma partisinin yargıtay cumhuriyet başsavcılığında kayıtlı kısaltma adı akpartidir. ayrıca her akpartiye oy veren ak partili değildir.

Beritan 06-03-2009 18:25

Alıntı:

NaSR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 629627)
kıyastan ziyade doğrular desek sen kalkıp burada başbakana ölçüsüz dersen olacağı budur
ayrıca adalet ve kalkınma partisinin yargıtay cumhuriyet başsavcılığında kayıtlı kısaltma adı akpartidir. ayrıca her akpartiye oy veren ak partili değildir.

hadi ya o zaman %48 biziz diyerek gezenler...boşuna geziyorlar(bunuda yeni öğrendim teşekkürler..ölçüsüzmü dersiniz ne derseniz deyin...kullandığı kelimenin ucu açık herkes alır alacağını..
bu biletmiş...bizansın torunuymuş...binkere açıklanmış meselelerdir...
ama siz buna yanlış diyorsunuz...demi?
peki yanlışı yanlışlamı kurtarırsınız....
başbakanın söylemi yanlış olmuş....

EpiVaTeS 06-03-2009 18:27

ben yüzde 48 in bir tepki olduğunu her ortamda dile getiriyorum biz kendi yerimizi biliriz
bilmeyenler öğrensin
ayrıca yanlışa yanlış diyorsun peki o gün bu yanlışı yapanlara ses çıkarttın mı
çıkarttıysan bravo

neyse sizinle tartışmak bir sonuç getirmeyeceğinden susuyorum

Beritan 06-03-2009 18:32

Alıntı:

NaSR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 629637)
ben yüzde 48 in bir tepki olduğunu her ortamda dile getiriyorum biz kendi yerimizi biliriz
bilmeyenler öğrensin
ayrıca yanlışa yanlış diyorsun peki o gün bu yanlışı yapanlara ses çıkarttın mı
çıkarttıysan bravo

neyse sizinle tartışmak bir sonuç getirmeyeceğinden susuyorum

hayır göstermedim..:)
neyse bende bu konuyu uzatmıyacağım...
cevabım nettir...düşüncemde..
selametle kardeşim..

All times are GMT +3. The time now is 00:17.