Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Kurtlar Vadisi'ni Tartışalım (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=10723)

tua68 10-08-2007 13:05

Kurtlar Vadisi'ndeki bu adamlar kim?

zafer ölümüne susadı haftaya mefta olabiilir.. :)

Mu-Alim 10-08-2007 13:15

Valla ne Polat'ı seviyorum ben ne de o diziyi izliyorum...Çok saçma buluyor,her fırsatta da eleştiriyorum...

GÜLseven 10-08-2007 13:27

Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Valla ne Polat'ı seviyorum ben ne de o diziyi izliyorum...Çok saçma buluyor,her fırsatta da eleştiriyorum...

aynen...

ismet 10-09-2007 20:21

Alıntı:

tua68 Nickli Üyeden Alıntı
zafer ölümüne susadı haftaya mefta olabiilir.. :)

hiç belli olmaz sonuçta dizi kurtlar vadisi ne olacağı belli değil. hem son zamanlarda polat ın yaptığı şeyle yanlış...

aksavaşçı 10-09-2007 21:20

bence o adamlar sahte vatanseverler.hani çıkmıştı ya vatansever adı altında vatanhaini çeteler.işte onlar.tabi bence

berg 10-12-2007 00:53

Alıntı:

saçma ?**** ???

loneliness 10-12-2007 00:58

Alıntı:

GÜLseven Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Yalan yok kurtlar vadisi dizisini izledim.... Ama bunun gerçekten sokağa yansıdığını görünce birden nefret etmeye başladım .. Sinemasını izlemedim bilerek ve isteyerek....Düşünün ki Akpartiforumda dahi Polat sever var....

berg 10-12-2007 01:00

Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

GÜLseven Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Yalan yok kurtlar vadisi dizisini izledim.... Ama bunun gerçekten sokağa yansıdığını görünce birden nefret etmeye başladım .. Sinemasını izlemedim bilerek ve isteyerek....Düşünün ki Akpartiforumda dahi Polat sever var....

allah şükür yasin ve ogün seven yok....

mavera 10-12-2007 01:01

Alıntı:

al benden de o kadar...bu dizi yüzünden her önüne gelen basimiza polat alemdar kesildi..
polat alemdar ulusal kahraman ilan edildi..adam para karsiligi isini yapiyor nasil kahraman oluyorsa..sanal kahraman!

berg 10-12-2007 01:02

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

al benden de o kadar...bu dizi yüzünden her önüne gelen basimiza polat alemdar kesildi..
polat alemdar ulusal kahraman ilan edildi..adam para karsiligi isini yapiyor nasil kahraman oluyorsa..sanal kahraman!

valla abi tam yanımdakilere dedim ki mavera abim nezaman gelip vadiye kinini kusacak beni şaşırtmadın ;D

All times are GMT +3. The time now is 15:47.