Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Yanmayan Kuran-ı Kerim (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=108400)

Sevban 06-13-2009 16:34

Alıntı:

Zümrüdü Anka Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 636495)
COK SUKUR BIR IZDIRABIM YOK SEN BENIM SORULARIMA CEVAP VER DELIKANLI ISEN DEMIR,_EX EFENDI.

Sanamı kaldı beni yargılamak ne vericem sorularına cevap versem ne değişecek yine bir kulp takacaksın... Kendi haline bıraktım seni... Hem ne senden ne senin gibilerden korkum yok... Takıl kafana göre... :)

Hem benim senden daha önemli işlerim var...! Çok şükür işlerimiz yoğun... :)

Yıldırım 06-13-2009 16:45

Alıntı:

Zümrüdü Anka Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 636506)
Hangi kuran kurslarının yapımında acaba söyler miisn? BAİLİNDİĞİ ÜZRE kuran kursları acılması yasak. Yasadışı faasliyet olur. Komık olma lutfen o kuranı satan hıc kımse o kuranın parası ıle bakkaldan ıc bır sey almıyor mu dırekman goturup casmıye verıyorsa haybeye mı satıyor.

nerede yasak...
öyle bişey söyleyin ki İncil Sanki her yerde bedava....diyanetin bedava dağıttığı Kur'an larda var iki farklı dini kitap satışlarında ayırmak her baba yiğidin harcı değil bu sizin ne denli saçmaladığınız gösteriz...

k.dangir 06-13-2009 16:49

Alıntı:

Zümrüdü Anka Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 636507)
Allahın kelamı dedıgınız kuranlamı yapoacaksınız ondan kazandığınız para ıle mı? Ddemek sızler dını tıcarete alet edıyorsunuz. Tabıkı de cunkı ısıne grelmıyor.Hıc olmassa sızın gıbı dını tıcarete alet edenlerden degılız bız. Dını tıcarete alet etmyorsunuz da o yuzden mı helala tıcaret gıb bır komıklık cıkardınız?

islamda en azında hocaya para verip cennetten arsa almıyosun... hristiyanlıkta papaza para ver sana uyduruktan bi anahtar versin o anahtar cennette bi villa anahtarıymış... :D şimdi hangisi ticaret....kilisenin girişinde mum satıyosunuz bide kutu konmuş yanına gönlünüzden ne geçerse atın... mumun parasıda belli değil ister 10 milyon at ister 20.... lütfen islamla diğer dinleri karıştırmayalım....

Seyyah 06-13-2009 17:01

Yahu sununla muhattap olup adam yerine koyup konuşturmayın lütfen...

Yıldırım 06-13-2009 18:02

Alıntı:

Zümrüdü Anka Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 636507)
Allahın kelamı dedıgınız kuranlamı yapoacaksınız ondan kazandığınız para ıle mı? Ddemek sızler dını tıcarete alet edıyorsunuz. Tabıkı de cunkı ısıne grelmıyor.Hıc olmassa sızın gıbı dını tıcarete alet edenlerden degılız bız. Dını tıcarete alet etmyorsunuz da o yuzden mı helala tıcaret gıb bır komıklık cıkardınız?

helal ticaret diye bir şey yok sanırım helal gıda demek istediniz...kastınız helal gıda ise küçümsenecek bir yanı yok bu sektör 3 trilyon dolara ulaştı haberiniz varmı..

Yıldırım 06-13-2009 18:05

Açılan konu amacını aşmış ve saptırılmıştır...
Bu yüzden konu kilitlenmiştir.

All times are GMT +3. The time now is 06:18.